problem with counter strike 1.6
Moderátor: Baneshee
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
problem with counter strike 1.6
Zdravím, hraju csko už nějakou dobu asi dva tři roky (steam), ale mám problem, začal jsem to řešit až ted, je to tak že na localu (single player) mi jede csko docela slušně a plynule ale na serveru (jakýmkoliv) i když mám ping okolo 20-30 a mám připojení modem 2 MB/s rate mám 25000 cl_cmdrate 101 fps_max 101 a v určitých situacích se mi to škube něco jako lagy ale lagy nemám ping zůstává ledově klidný ... neví někdo co s tím jestl ito nemůže bejt grafikou nebo připojením (zkoušel jsem můj pc na dvou rozdílných netech a to samí).
Nevíte někdo v čem je chyba něco jako HW lagy nebo tak něco ? nějakej nápad jak to odstranit ?
KDyž tak help díky cya..
Nevíte někdo v čem je chyba něco jako HW lagy nebo tak něco ? nějakej nápad jak to odstranit ?
KDyž tak help díky cya..
- barco
- Středně pokročilý

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkus : rate 20 000 ,cl_updaterate 35 ,cl_cmdrate 50
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ještě bych chtěl podotknout že toto se stává i v hernách např. battlezone jde sice as io nastavení ale když já založím LAN tak mě ta hra jede nádherně ale připojím se k němkomu na lan nebo na netove jserver tak už je to horší .... háže to škube to sice 100 fps ale nejde hrát
i doma to tak mám sice v hernách docela low sestavy ale doma ani moc ne ..
- ctrl_j
- Začátečník

-
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a delalo ti to i predtim ?daval jsi neco noveho do PC myslim hw?...zkus to preinstalovat..a kdyz nepomuze..tak sformatovat OS a nahodit cisty...
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- kajlik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no jak už jsem psal OS mám taky přeinstalovaný všechno, používám avast ale v tom není problem i při nod 32 mi to dělalo.
můj cfg
můj cfg
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/52114/config.cfg_4.26KB.html- m1na
- Začátečník

- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Tady kolega lgn zapoměl dodat, že už si z těch nervů a rozbitejch klávesnic nervama objednal HD3870...
Grafikou to imho nebude. Já nejsem nějak zběhlý hráč CSka, popravě mě to nebaví (to víš), ale jestli to dělá i v hernách, tak je to asi ok a máš přecitlivělý smysly... Dělá to i v PGCC, nebo jen v Battlezonu?
Grafikou to imho nebude. Já nejsem nějak zběhlý hráč CSka, popravě mě to nebaví (to víš), ale jestli to dělá i v hernách, tak je to asi ok a máš přecitlivělý smysly... Dělá to i v PGCC, nebo jen v Battlezonu?
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- lgn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: