problem with counter strike 1.6

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problem with counter strike 1.6

Příspěvek od lgn »

Zdravím, hraju csko už nějakou dobu asi dva tři roky (steam), ale mám problem, začal jsem to řešit až ted, je to tak že na localu (single player) mi jede csko docela slušně a plynule ale na serveru (jakýmkoliv) i když mám ping okolo 20-30 a mám připojení modem 2 MB/s rate mám 25000 cl_cmdrate 101 fps_max 101 a v určitých situacích se mi to škube něco jako lagy ale lagy nemám ping zůstává ledově klidný ... neví někdo co s tím jestl ito nemůže bejt grafikou nebo připojením (zkoušel jsem můj pc na dvou rozdílných netech a to samí).
Nevíte někdo v čem je chyba něco jako HW lagy nebo tak něco ? nějakej nápad jak to odstranit ?
KDyž tak help díky cya..
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Vyskúšaj preinštalovať CS, dať novú čistú inštalačku, poprípade eše napíš do konzoly net_graph 3, a pozri si či máš aj loss aj choke 0 :wink:
.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

zkus : rate 20 000 ,cl_updaterate 35 ,cl_cmdrate 50
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

i při tomto nastavení t ostále dělá a loss a choke sem tam u loss to hodí 1 a u choke to hodí klidně i 3-4 ale jen v oblastech časových ....
Nějakej nápad co s tím ?
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

n oa s tou čistou instalačkou to už sem párkrát dělal dokonce i win reinstal a stále to robí xD
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak zalezi na jake sestave to hrajes.

No a jestli hrajes mapy, kde je 32 lidi, tam uz je to proste tim poctem a je jednom na cem to hrajes..
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

no tak to loss se spíš drží na nule a choke mezi 0-1, a sestava amd athlon x2 3800+ , 2gb ram, GF 8600 GT 2 MB/s na csko ujde ale co s tím když při singlu to nedělá ?
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

zkoušel jsem jiný cfg ale výsledek stejný někde bude chyba grafika nebo něco .. ale divný je, že na localu to jede bez těchto závad je možný že na lokalu jede v pohodě a na netu je to kvůli většímu zatížení třeba grafikou ?
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

na net_graph 1 je zobrazená zelená čára ta je většinou kostrbatá(asi chyba) a jezdí tam fialová čára a na tom jsou červený tečky (asi taky chyba ) jak se toho zbavit ?
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

ještě bych chtěl podotknout že toto se stává i v hernách např. battlezone jde sice as io nastavení ale když já založím LAN tak mě ta hra jede nádherně ale připojím se k němkomu na lan nebo na netove jserver tak už je to horší .... háže to škube to sice 100 fps ale nejde hrát :) i doma to tak mám sice v hernách docela low sestavy ale doma ani moc ne ..
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Nepouzivas firewall nebo jiny packet filter ?
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

a delalo ti to i predtim ?daval jsi neco noveho do PC myslim hw?...zkus to preinstalovat..a kdyz nepomuze..tak sformatovat OS a nahodit cisty...:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
kajlik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajlik »

čtyřpost ftw! :o

jestli chceš tak někam nahoď svůj cfg a já ti ho prubnu (jestli neni error někde v něm)
A wiseguy once said: "Arguing on the internet is like running in the Special Olympics .. even if you win, you are still RETARDED!!!"
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

no jak už jsem psal OS mám taky přeinstalovaný všechno, používám avast ale v tom není problem i při nod 32 mi to dělalo.
můj cfg

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/52114/config.cfg_4.26KB.html
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Zni to jako choke a loss, podivej se na to kdyz s nekym bojujes to vetsinou vyskoci. Jestli se ti sekaj vseci pajdulaci ve hre tak jeste skus nastavit ex_interp 0.1
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

to mám také nastavený, jenže oni se mi nesekají jen podle toho co sem slyšel, já se sekám jim :X ale jen někdy a hlavně mě se to trhá a choke mám okolo 0 max 1 někdy a loss je nula ..
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zkus
ex_interp 0.05
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Tady kolega lgn zapoměl dodat, že už si z těch nervů a rozbitejch klávesnic nervama objednal HD3870...

Grafikou to imho nebude. Já nejsem nějak zběhlý hráč CSka, popravě mě to nebaví (to víš), ale jestli to dělá i v hernách, tak je to asi ok a máš přecitlivělý smysly... Dělá to i v PGCC, nebo jen v Battlezonu?
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

danííku je to o nastavení (asi) a ve všech hernách je to sux ale nevím proč ... byl jsem na jednom wcg a tam to nebylo ale je to herna v plzni xD
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

lol a beztak kámošovi na ntbku to nedělá... je to nějaký setting pos....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“