Need for Speed: Pro Street

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

Chlapi, hraji to na opteronu 165@2.8Ghz, 2GB ram, 7900GTX, rozliseni jsem si dal na 1024*768...
Muj problem je, ze mi ta hra jakoby zalagovava a nejzajimavejsi je, ze pomalu nepoznam rozdil v plynulosti, kdyz dam vse na low nebo high, AA mam off. Co s tim :?
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

SpeedyJ: Hra je dost zabugovana, to je normalni.

Cim jezdite drag?? Ta Supra me na to prijdo dost nahovno, nez se to rozjede a prestane protacek kola, tak souper uz je 100m ode me.

BTW: Kolik BHP ma vase nejvykonnejsi auto?? Ja jsem zatim jenom na 9% kariery, takze mam Nissan Skyline R-34 GTR @ cirka 586BHP tusim(zdaleka neni na maximum vytuneny).
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Camaro Concept, jezdi se s nim celkem slusne, mel jsem Evo IX ale nestihalo, navic melo strasne rychle vysoky otacky a nestihal si radit. Aspon teda tak aby ses vzdy trefil :lol:
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

DRAG corvetaaaaaaaaa :-D
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Jakakoli amerika je na drag idealni ... :)
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Hele, jde si proste na nejaky race day, treba svuj vlastni(ne nejaky v kariere) vzit jakekoliv auto s tim, ze si ho vytunim dle libosti??? Nejak jsem tam tuto moznost zatim nezpozoroval, to mi jakou chcou rict, ze jestli chcu s nejakym autem jezdit a tunit ho, tak to musim udelat v kariere?? A kde mam na vsechny auta a upgrady vzit penize???
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

ad k tomu cukání, mě se to taky cuká občas docela hnusně, zvlášť když mam kameru jakoby daleko za autem, ram mam podle mě až až (ve správci úloh mi to žere mezi 1,3 a 1,6 GB ) všechno na full a 1680x1050 ... :( docela mě to štve páč mi to připomíná hraní NFS U2 na starý ati9200 :evil:
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

nexik píše:ad k tomu cukání, mě se to taky cuká občas docela hnusně, zvlášť když mam kameru jakoby daleko za autem, ram mam podle mě až až (ve správci úloh mi to žere mezi 1,3 a 1,6 GB ) všechno na full a 1680x1050 ... :( docela mě to štve páč mi to připomíná hraní NFS U2 na starý ati9200 :evil:
to mi povidej, asi to budu muset hrat 640*480 :cry: ono se to kouse i pri zahrivani gum pred driftem, palim gumy a jak to na konci napise napr. max grip, tak to tak divne zacuka :x O grip zavodech nemluve, to spis auto doboucham do cile, nez dojedu.
AceMsnsCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od AceMsnsCZ »

na cukani mi relativne pomohli ovladace 169.06 ,sice bety, ale co se da delat,je to ale rozhodne lepsi nez z poslednima WHQL tj 163.75. zas ale zacaly vypadavat textury v tunelech. tak si muzu vybrat he :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No me se to kouse primo strasne.Nekdy se to neda ani hrat.Kazdych par vterin to jakoby lagne.Taky me stve strasne pomala odezva pri tuningu auta.Vyberu si vinil a cekam par vterim nez najede a kdyz chci treba zmenit velikost vinilu je to prace na par min.. :evil:
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

asi soudruzi predbehli dobu a navrhli to pro mnohem silnejsi stroje nez je dnes prumer :evil:
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

To s tema vinylama me taky stvalo, trva to fakt dlouho...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25360&r=top

celkem cumim nad zmenou politiky u EA :shock:
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

Recon píše:http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25360&r=top

celkem cumim nad zmenou politiky u EA :shock:
jaka zmena? rejzujou na vsem a porad, na battlefield 2 mam 3 addony(jasne, ze za prachy) a na battlefield 2142 jeden, tak proc by to nepouzili i na NFS :evil:

Ja bych byl radeji za opravny patch.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

co to zvanis, NFS bude prave ze zadarmo. No a prave kvuli tem BFkam rikam ze to je zmena v jejich obchodni politice.

Kdybys to cetl tak budes vedet i o patchi.
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

Recon píše:co to zvanis, NFS bude prave ze zadarmo. No a prave kvuli tem BFkam rikam ze to je zmena v jejich obchodni politice.

Kdybys to cetl tak budes vedet i o patchi.
ja to myslel jinak, ale coz :) Jsem zvedav, co ten patch opravi.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Neporadi nekdo jak v dragu jezdit po zadnich kolech?Nemuzu na to prijit..
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

HEAD píše:Neporadi nekdo jak v dragu jezdit po zadnich kolech?Nemuzu na to prijit..
musis mit silny auto, nektery se zvedne hned pri rozjezdu, nektery az po chvili jizdy na 1cku, pak jiz jen radit vys a kdyz vidis, ze uz chce zase cumak spadnout dolu, tak dej NOx :) myslim, ze ta hranice je kolem 600koni a samozrejme nemuzes mit auto s prednim nahonem :lol:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Mel sem chargera s 950HP a nic.Tak sem ho prodal a koupil GT500 a to ma 650HP a taky nic..
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

HEAD píše:Mel sem chargera s 950HP a nic.Tak sem ho prodal a koupil GT500 a to ma 650HP a taky nic..
divne, me se zvedaji pri obyc dragu a pri tom zavodu na nejdelsi jizdu po zadnich nemluve.
zvladas rozjezdy? mas zahraty gumy?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“