Muj problem je, ze mi ta hra jakoby zalagovava a nejzajimavejsi je, ze pomalu nepoznam rozdil v plynulosti, kdyz dam vse na low nebo high, AA mam off. Co s tim
Need for Speed: Pro Street
Moderátor: Baneshee
- SpeedyJ
- Začátečník

- Sobo
- Středně pokročilý

SpeedyJ: Hra je dost zabugovana, to je normalni.
Cim jezdite drag?? Ta Supra me na to prijdo dost nahovno, nez se to rozjede a prestane protacek kola, tak souper uz je 100m ode me.
BTW: Kolik BHP ma vase nejvykonnejsi auto?? Ja jsem zatim jenom na 9% kariery, takze mam Nissan Skyline R-34 GTR @ cirka 586BHP tusim(zdaleka neni na maximum vytuneny).
Cim jezdite drag?? Ta Supra me na to prijdo dost nahovno, nez se to rozjede a prestane protacek kola, tak souper uz je 100m ode me.
BTW: Kolik BHP ma vase nejvykonnejsi auto?? Ja jsem zatim jenom na 9% kariery, takze mam Nissan Skyline R-34 GTR @ cirka 586BHP tusim(zdaleka neni na maximum vytuneny).
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Camaro Concept, jezdi se s nim celkem slusne, mel jsem Evo IX ale nestihalo, navic melo strasne rychle vysoky otacky a nestihal si radit. Aspon teda tak aby ses vzdy trefil 
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- scream
- Začátečník

- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sobo
- Středně pokročilý

Hele, jde si proste na nejaky race day, treba svuj vlastni(ne nejaky v kariere) vzit jakekoliv auto s tim, ze si ho vytunim dle libosti??? Nejak jsem tam tuto moznost zatim nezpozoroval, to mi jakou chcou rict, ze jestli chcu s nejakym autem jezdit a tunit ho, tak to musim udelat v kariere?? A kde mam na vsechny auta a upgrady vzit penize???
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ad k tomu cukání, mě se to taky cuká občas docela hnusně, zvlášť když mam kameru jakoby daleko za autem, ram mam podle mě až až (ve správci úloh mi to žere mezi 1,3 a 1,6 GB ) všechno na full a 1680x1050 ...
docela mě to štve páč mi to připomíná hraní NFS U2 na starý ati9200 
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
- SpeedyJ
- Začátečník

to mi povidej, asi to budu muset hrat 640*480nexik píše:ad k tomu cukání, mě se to taky cuká občas docela hnusně, zvlášť když mam kameru jakoby daleko za autem, ram mam podle mě až až (ve správci úloh mi to žere mezi 1,3 a 1,6 GB ) všechno na full a 1680x1050 ...docela mě to štve páč mi to připomíná hraní NFS U2 na starý ati9200
- AceMsnsCZ
- Nováček

-
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyJ
- Začátečník

- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyJ
- Začátečník

jaka zmena? rejzujou na vsem a porad, na battlefield 2 mam 3 addony(jasne, ze za prachy) a na battlefield 2142 jeden, tak proc by to nepouzili i na NFSRecon píše:http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25360&r=top
celkem cumim nad zmenou politiky u EA
Ja bych byl radeji za opravny patch.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co to zvanis, NFS bude prave ze zadarmo. No a prave kvuli tem BFkam rikam ze to je zmena v jejich obchodni politice.
Kdybys to cetl tak budes vedet i o patchi.
Kdybys to cetl tak budes vedet i o patchi.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
- SpeedyJ
- Začátečník

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyJ
- Začátečník

musis mit silny auto, nektery se zvedne hned pri rozjezdu, nektery az po chvili jizdy na 1cku, pak jiz jen radit vys a kdyz vidis, ze uz chce zase cumak spadnout dolu, tak dej NOxHEAD píše:Neporadi nekdo jak v dragu jezdit po zadnich kolech?Nemuzu na to prijit..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyJ
- Začátečník