nechtel jsem ti kazit radost, ze si pri konci
V ktere hre si muzete vzit od nepratele zbran, ten si pote klekne,da ruce za hlavu a vy ho muzete popravit pistoli do zatylku?
Moderátor: Baneshee

Stačí abys odněkud spadnul z vejšky - taky se mi to už povedlo

Tohle mě udělalo taky když jsem přestavoval klávesy na ovládání tak se to pak kouslo a po novém spuštění už tam nebylo nic přednastaveno jako by to nevidělo klávesnici a myš, vyřešil jsem to smazáním souboru kde je uloženo nastavení mám zato že je to složka user seting nebo tak nějak (momentálně jsem na notebooku takže se nemůžu kouknout).brzda23 píše:Co s tím když to naběhne do hry ale klavesnica a myš jako by nebyly připojeny k pc. Nic nefunguje,nehnu se z mista,a ani žádný menu neotevřu, jen stojím. ????

Veru, lidi to oceni az kdyz zacnou pracovat, ja jsem rad,ze muzu parit 3x tydne po 2h... casy pareni jsou nenavratne pryc...Sentenced píše:Jj, herní doba u fps se hodne zkratila. ....Osobne ale tohle nechci uz hodnotit jako zapor....

Pokracovanie v druhom diele..J X P píše:heh, ale ted z toho konce nejsem nejak moudry ... jaky wtf. paradox ?

je možné že tam něco takového ej ale ja nevím jak se to menuje v ,,Mouse konfiguration" nic takoveho neni...Thellwin píše:To MrSrotak - ani v menu hry ?