TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Ruka píše:Ahoj lidi. Chci se zeptat, jak jste vylecili upirstvi? Cetl jsem tu, ze pry jakymkoliv medikamentem, ale zkousel jsem ruzne lecby na nakazy, i upiri prach a cesnek a nic, porad se menim, hodinu po hodine se ta tvaricka co jsem piplal kdovi kolik minut pomalu ale jiste uhniva. Kazdopadne to chci vylecit, poradte cim, prosiim :) .
pokud me kousl upir, tak jsem to resil tak, ze jsem zasel do nejblizsiho mesta a v jeho kostele se vylecil. hlavne nsemis usnout :) kdyztak mrkni sem http://oblivion.bonusweb.cz/ , treba tam najdes nejake odpovedi, me se to hledat nechce. :oops:

//barco - 2 sekundy hľadania - http://oblivion.bonusweb.cz/vyhledavani ... ED&x=0&y=0
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Jsi muj zachrance, díííky. AAA jde se zase pařit :) :) :) :twisted:

EDIT: JJ Diky obema. 8)
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Zrawte. No a nevite jak vylecit vlastniho kone? Pac uz me je nebavi porad kupovat. Ted uz totiz beru to nejlepsi a to neco stoji.

:? To je v te hre uplne usmevne, kdyz jedu v klidu malebnou krajinou, a naraz se zmeni hudba v bojovou. Pribehne blbecek s nozem v ruce a pichne mi do kone tolikrat nez slezu, a kun zdechne a ten blbec zase pelasi po lese si najit zase jinou obet, zreme konskou. A tak je to se vsim, tedy kun se = hotovy terc, kancu, a ruznych haveti:?
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Já když jsem jel na koni, tak jsem před všema zvířata, obludama a zločincema ujel. Dá se to i s tim nejpomalejším koněm co tam je a se Shadowmere je to už úplná hračka.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Vyliecis ho kuzlom na uzdravovanie ktore vystrelis... neviem teraz ako sa presne vola, maju ho tusim v kostoloch.

Mohol by si hodit screen toho blazna, ja som to hral dost dlho a ziadny psycho mi kona nezabijal :-D
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Offline riXo_svk : Diky za radu, zkusim teda nejake kouzlo (ale nevedel jsem o vystrelovacim ozdravovani), ikdyz jsem i hledal v nabidce jak si privolat vlastniho kone, ale nenasel jsem ho. No nic, nevim jestli najdu stejneho cvoka, ale urco se na meho kone nejaky blazen ulakomi a pak ti tech screenu mozna udelam vic, vlastne ne, ja jasem lempl a nechce se mi to tu davat :oops:
Mam tam ruzne bugy, treba poslouchejte, to se odpoledne, jeste za svetla vloupu do domu a vnem tak 6 postav a vsichni chlastaji modre lahvicky jak divi, asi tak 10 za sekundu.
Ale to nevadi, pac uz se pres den radeji nikde nevloupam.

Hosenfeld : Nj, ale ja jsem povolanim vrah a kdyz vidim neco trpitiveho, tak to musim mit (neco jako straka), a neexistuje aby me tam cokoliv stvalo, se vsim zatocim a nikoho nenechat na zivu, tot me heslo. Kdyz on po me kamenem tak ja ho musim sejmout atp. To je tak, ze nez slezu, uz se sapaji po koni, a jdu od nich pryc a je stejne zajima muj kun, a pak sup zase do lesa.
Sem to neresil, pac sem pouzival mapu, a navic mam rychlou postavu, ale ted mam textury 4...x4.... a vychutnavam si tu jizdu. Mam to v cestine a jmenoval se Vranik, stal me kupu zlatych.

Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

jestli seš čistokrevnej zloděj, tak skoč do krámu s kouzlama. určitě tam najdeš uzdravovací kouzlo na dotek, nebo na cíl. pokud seš říznutej kouzelníkem, vytvoř si u oltáře vlastní, nebo ho kup od jinýho kouzelníka. nejjednodušší řešení ovšem je koně nemít. stejně když na tebe bude čekat před nějakou jeskyní(atp.) killne ho cokoliv. mě nejdýl vydržel jednorožec, ale po něm už sem to vzdal. nemá to cenu.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Radkoff píše:jestli seš čistokrevnej zloděj, tak skoč do krámu s kouzlama. určitě tam najdeš uzdravovací kouzlo na dotek, nebo na cíl. pokud seš říznutej kouzelníkem, vytvoř si u oltáře vlastní, nebo ho kup od jinýho kouzelníka. nejjednodušší řešení ovšem je koně nemít. stejně když na tebe bude čekat před nějakou jeskyní(atp.) killne ho cokoliv. mě nejdýl vydržel jednorožec, ale po něm už sem to vzdal. nemá to cenu.
tak ja nustale jezdil jen s tim, co byl v hlavni linii hned ze zacatku (jak se muselo jet s tim dedicem a nejakym typosem do ty pevnosti v horach) a nikdy se mi nestalo, ze by ho neco zabilo... a to jem to dohral takrka cely...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Zdarec chci si koupit Obliviona...stoji asi 400 kila ale pak sem nasel jakoby CZ verzi za 550 a tam psali ze lokalizace: manula.......to jako stoji ceskej manual 150 :D nebo je v tom CD s cestinou, kterou si stejne muzu stahnout z netu...neni lepsi koupit levnejsi anglickou verzi ?
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Walker píše:Zdarec chci si koupit Obliviona...stoji asi 400 kila ale pak sem nasel jakoby CZ verzi za 550 a tam psali ze lokalizace: manula.......to jako stoji ceskej manual 150 :D nebo je v tom CD s cestinou, kterou si stejne muzu stahnout z netu...neni lepsi koupit levnejsi anglickou verzi ?
Pokud mas tu moznost tak jdi do anglicke a cestinu si jednoduse stahni. Podle me je zbytecny priplacet si za neco, co je zadarmo.
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Walker : Kup Goty edici sou v tom i oba datadisky a da se sehnat uz od 750,- sam sem si ji koupil a prodal normalni oblivion co sem mel.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

CyberDeath píše:Walker : Kup Goty edici sou v tom i oba datadisky a da se sehnat uz od 750,- sam sem si ji koupil a prodal normalni oblivion co sem mel.
cago..no ale cetl sem ze en datadisk Knights neni plnohodnotnej...jak to vubec je?
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Tam sou jen naky oficialni pluginy v nem dany do jednoho jakoby "baliku" ...novy questy, brneni pro kone atd...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Walker : prvni datadisk obsahuje jen jeden vetsi quest + vsechny oficialne vydane a prodavane pluiginy :-) - dost dalsich questu a vylepseni hry a druhy datadisk obsahuje kompletne novy svet
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Sem asi lama ale zatim sem neprisel na zpusob jak se oteviraj ty zamky paklicem...dycky tam mrcasim tu zlatou mrchu na ty pruzine ale spadne dycky zpet do ty patice.....jakej system to je...pac ja sem asi uplne blbej...
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Walker píše:Sem asi lama ale zatim sem neprisel na zpusob jak se oteviraj ty zamky paklicem...dycky tam mrcasim tu zlatou mrchu na ty pruzine ale spadne dycky zpet do ty patice.....jakej system to je...pac ja sem asi uplne blbej...
chvili si tukej (zvedej) jednu tu zapadku paklicem... porad to opakuj.... az do zblbnuti... casem si vsimnes ze to ma celkem asi 3 ruzne zvuky kdyz se ta zapadka (kolicek) pohne. a jeden z tech zvuku znaci ze ted ten zobacek zustane nahore o cca 0.5s dele a ty ho kliknutim nahore zarazis.. ale musis reagovat hned jak prijde ten urcity zvuk. dalsi zvuky jsou spatne a nezapadnou pri pouziti a jen ti zlomi paklic.
chvili to trva. chce to cvik a na zacatku trpelivost ale na konci otevres jakykoliv zamek s jakykoliv skillem. paklice kteri nekteri lide musi u sebe mit po stovkach budes ty mit jednu desitku a vyuzijes stejne jen jedez z nich ... opravdu jsem pote co jsem se to naucil nemel nikdy zadny problem s oteviranim jakehokoliv zamku.

edit: skup vsechny paklice sveta.. az jich budes mit tak par set tak se postav k very hard locku a spammuj auto pokus nahody... vyskilujes si ten super skill o par bodu.. jednoho dne mozna budes mit max a pak si i neco otevres. to je druhy zpusob jak odemykat.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Dik Victime :) uz sem na to prisel :) supa..dik moc :) jinak co sem nejak pochopil ze kdyz se dostanes an novou uroven tak si postavu vylepsis vzdy po vyspani.....je to pravda?
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Walker píše:Dik Victime :) uz sem na to prisel :) supa..dik moc :) jinak co sem nejak pochopil ze kdyz se dostanes an novou uroven tak si postavu vylepsis vzdy po vyspani.....je to pravda?
jj stejne jako predchozi dil. musis se pote co ti to oznami lvl up vyspat na nejake posteli a pak si naklikas lvl. kdybys chytil lvl up nekde v dungeonu kde by nebylo kde spat tak muzes klidne pokracovat ono je mozno udelat min 3 lvl zasebou bez spanku aniz bys ztratil nejake "zkusenosti". mozna i vice. az pak nekde budes spat tak si ty lvl naklikas vsechny za sebou.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

delal ste nekdo ten quest jak musite zabijet ty zobiky jakoby autory ty cestiny do Oblivionu? Ja totiz masim toho posledniho a ten nejde sejmout.....zabil ho nekdo??
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

o nicem takovem nevim. asi to bude tim ze jsem to hral v originale.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“