Offline riXo_svk : Diky za radu, zkusim teda nejake kouzlo (ale nevedel jsem o vystrelovacim ozdravovani), ikdyz jsem i hledal v nabidce jak si privolat vlastniho kone, ale nenasel jsem ho. No nic, nevim jestli najdu stejneho cvoka, ale urco se na meho kone nejaky blazen ulakomi a pak ti tech screenu mozna udelam vic, vlastne ne, ja jasem lempl a nechce se mi to tu davat
Mam tam ruzne bugy, treba poslouchejte, to se odpoledne, jeste za svetla vloupu do domu a vnem tak 6 postav a vsichni chlastaji modre lahvicky jak divi, asi tak 10 za sekundu.
Ale to nevadi, pac uz se pres den radeji nikde nevloupam.
Hosenfeld : Nj, ale ja jsem povolanim vrah a kdyz vidim neco trpitiveho, tak to musim mit (neco jako straka), a neexistuje aby me tam cokoliv stvalo, se vsim zatocim a nikoho nenechat na zivu, tot me heslo. Kdyz on po me kamenem tak ja ho musim sejmout atp. To je tak, ze nez slezu, uz se sapaji po koni, a jdu od nich pryc a je stejne zajima muj kun, a pak sup zase do lesa.
Sem to neresil, pac sem pouzival mapu, a navic mam rychlou postavu, ale ted mam textury 4...x4.... a vychutnavam si tu jizdu. Mam to v cestine a jmenoval se Vranik, stal me kupu zlatych.