Moderátor: morke

Hmm musim rict ze nic mocRici píše:Tak jsem právě namontoval EK-FC88 GT z casemoddingu. Pasuje super, zpracování se mi také líbí. Po 15 min zátěže jsem se dostal jen na 45°C a to jsem jel GPU na 710Mhz. Takže výkon bloku je myslím výborný. Na delší testování není zatím čas, ale určitě napíšu později. Takže zatím naprostá spokojenost. Později snad dodám i nějaké foto.

Nevim jakej plisek myslis ? (snad mas na mysli headspreader=rozvadectepla)spajdr píše:no obávám se že to z toho plíšku už nesundáš tu pastu, na grafice to tak nevadí, ale když se ti posere třeba cpu a chceš to pak reklamovat a oni se v tom plíšku uvidí, protože bude jak zrcadlo pomalu, tak ti to omlátí o hlavu a nevyreklamuješ nic

jj heatspreader, tak jestli už to bereš tak že to bude bez záruky tím pádem, tak v pohodě, to bylo spíš jenom pro ostatní, co o tom nevědí, že pokud tam naserou coollaboratory pro, tak to už ničím nesundají a v případě reklamace cpu mají smůlu.Thomas CPU Killer 2.0 píše:Nevim jakej plisek myslis ? (snad mas na mysli headspreader=rozvadectepla)spajdr píše:no obávám se že to z toho plíšku už nesundáš tu pastu, na grafice to tak nevadí, ale když se ti posere třeba cpu a chceš to pak reklamovat a oni se v tom plíšku uvidí, protože bude jak zrcadlo pomalu, tak ti to omlátí o hlavu a nevyreklamuješ nic
Jinak CPU je lapovany >> bez zaruky
Vodni blok lapovanej jak CPU tak GPU z jadra to snad dolu pujdeto bych asi nevylapoval

jj to jsou taky krasne teplotybusy píše:ja mam teploty s D Tek FuZion GFX v idle do 35°C a v burn do 39°C. Oproti 8800GTS 320MB pokles tepolot priblizne o 5 az 7°C co ma potesilo

To bych zas tak nerikal fullcover ma dost vyhod treba nemusis ofukovat pasivky na pametech a VRMFlegy píše:kamos ma 8800gt s accelerem s1 a 120mm xilencem. teploty do 48°C. fullcover fuj

Neřekl bych nic moc. Jednak mám běžnou pastu a hlavně mé staré čerpadlo Eheim 1046 obsluhuje ještě CPU blok, 2xchipset + MOSFETy a radiatory ofukuji 12cm ventylátory na cca 600 otáček. Neprahnu po maximálním výkonu, ale dávám přednost solidnímu výkonu a maximálnní tichosti celého PC.Thomas CPU Killer 2.0 píše:Hmm musim rict ze nic mocRici píše:Tak jsem právě namontoval EK-FC88 GT z casemoddingu. Pasuje super, zpracování se mi také líbí. Po 15 min zátěže jsem se dostal jen na 45°C a to jsem jel GPU na 710Mhz. Takže výkon bloku je myslím výborný. Na delší testování není zatím čas, ale určitě napíšu později. Takže zatím naprostá spokojenost. Později snad dodám i nějaké foto.![]()
Ja sem dnes znovu osazoval vodni blok (Alphacool http://casemodding.cz/index.php?pg=deta ... 39&kat=249 ) a nanesl sem misto MX2 Collaboratory Liquid pro a teplota spadla z 39C na 35C v zatezi a to mam 8800GTS 512MB s voltmodem na 1,45V a frekvence jadra je 850MHz.
Momentalne jdu testovat na 1,5V tak uvidime

Ja sem nerikal ze nic moc je tvuj vodnik ale ty teploty jsou hrozne ty dosahnes i se vzduchovim chlazenim (osobne mam odzkousene Accelero S1 + 2x120mm FAN na 1000rpm naprosta tichost a teplota max 44C v zatezi a to tam bylo este vetsi OC.Rici píše:............

No ja mam na praci PC kompletne pasivne chlazeny ktery ma spotrebu jen 38WRici píše:Asi mame každý jiné představy o tichu. Pro mě je 120mm fan na 1000 otáček docela vrtulnik. Mam 92mm na 1000 ve zdroji, ale u 120mm je to fak moc. Souhlasím, že mé řešeni je drahé, zvláště v poměru k ceně karty.