disk seagate barracuda st3160023a (este v zaruce
kopiruju soubory z dvd na HDD, behem toho mam z hdd pustenej film, soubory se skopirovaly a pak to zaclo. film se zasek a prehravac zahlasil ze je soubor necitelny. v exploreru jsem se dostal uz jen na data co jsem cerstve nakopiroval, ale stare data uz ne. resetoval jsem s tim ze to je chyba windows, a disk se jevi ve vlastnostech takto: celk. kapacita 0 volne misto 0 system souboru RAW (?).
testdisk najde partition, ale neprecte soubory. R-studio 3.0 po dlouhym skenovani nacte nejake soubory, z valne vetsiny vsak soubory davno smazane, nebo ty cerstve nakopirovane, este najde par souboru co tam byly, celkove vzato bych tipoval cca 5%, a struktura a jmena souboru jsou totalne v PR****
navic podle testdisku je poskozenej MBR. Partition magic odmitne error check s nejakou chybou filesystemu, windowsy neprovedou kontrolu povrchu(hned se to zavre)
nejake navrhy? bojim se ze odesla cast ploten/elektroniky.....nez pobezim na reklamaci, rad bych se pokusil z toho dostat data (par tisic souboru)