Gears of War
Moderátor: Baneshee
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na Core2Duo na 3,1GHz 2GB RAM na 880MHz s ATi HD 3850 512MB ide hra na max detaily v 1680x1050 v rozsahu 30-62fps, ked nie je ziaden boj vacsinou sa neustale drzi na 60fps
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- R0cky
- Začátečník

-
tak na cd4500(2,2), 2gram a hd3850 256mb + vista 32b, to má taky ty "škubance". Ale když sem zapnul ten directx10/antialising jak tady někdo radil, tak se mi zdá, že to přestalo. Jinak fps se mi na tomhle drží kolem 20-50 ale při některých soubojích (vetší prostranství) to pádá až k 5-10fps. rozlišení 1680x1050 všechno zapnutý na max. vypnutá jen vsync.
A ke hře čekal sem to lepší hlavně ty nepřátelé jsou někdy úplně blbý, jednou se dobře kryjou a po druhý sedí za překážkou a já to do nich šiju z metru a oni nic...
. Grafika skvělá o tom žádná, prostředí i postavy fakt krásný
.
Ale zatim mě to nějak "nevtáhlo do hry", uvidim dál.
Jinak zkusim ještě přetaktit cpu jestli to aspoň pomůže těm fps.
A ke hře čekal sem to lepší hlavně ty nepřátelé jsou někdy úplně blbý, jednou se dobře kryjou a po druhý sedí za překážkou a já to do nich šiju z metru a oni nic...
Ale zatim mě to nějak "nevtáhlo do hry", uvidim dál.
Jinak zkusim ještě přetaktit cpu jestli to aspoň pomůže těm fps.
- oneill_sx1
- Začátečník

Chápu, že když chci zatarasit dveře, první věc, kterou musím udělat, je dát vedle nich bombu s plynem, ale k čemu ta prkna ? 

nemohu si poradit s koncem teto mise, ktera zacina kratce za temito dvermi, venku pred zamkem na me cekaji dva boooomeri, kdyz je zabiju (ten partak neumi strilet) tak zacne bezet kratky casovy interval a musim se dostat k autu, jenze pak tam prijde takova velka obluda a ja nestihnu postrilet vsechny obludky a dobehnout k autu. uz jsem to zkousel asi 15x, ale vzdy to nestihnu nebo me zabiji.
mam sniperku, motorovku s kulometem a kver.

nemohu si poradit s koncem teto mise, ktera zacina kratce za temito dvermi, venku pred zamkem na me cekaji dva boooomeri, kdyz je zabiju (ten partak neumi strilet) tak zacne bezet kratky casovy interval a musim se dostat k autu, jenze pak tam prijde takova velka obluda a ja nestihnu postrilet vsechny obludky a dobehnout k autu. uz jsem to zkousel asi 15x, ale vzdy to nestihnu nebo me zabiji.
mam sniperku, motorovku s kulometem a kver.
- bizak
- Začátečník

Ja ten konec mise udelal tak, ze jsem sniperkou zabil co nejvice tech obycejnych "obludek". A az pak zabil ty dva boomery. Po spusteni casoveho limitu, uz jsem se jenom rozbehl k vozidlu. Tech zbyvajich prezivsich "obludek" jsem si nevsimal a jenom se pred nimi kryl. Partak bezel za mnou. Po dobehnuti k autu se spusti animace. Velkou obludu budes zabijet o neco pozdeji. A rozhodne to neni takovy tvrdak, jak vypada....
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
- oneill_sx1
- Začátečník

- knedla
- Začátečník

-
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak, dojeto s kamosem v coopu, sam sem skoncil nekde v druhy kapitole a pak sme to rozjeli v coopu na insane a muzu rict ze po dlouhy dobe sem se u strilecky opravdu naramne bavil.
Coop tomu dava uplne novej rozmer, teamspeak je podle me nutnost pac nektery momenty sou na insane obtiznost o nervy a nedokazu si predstavit nemoznost komunikovat s druhym hracem vzhledem k tomu ze jakejkoliv ingame chat chybi.
Kazdopadne pro me jedna z nej her roku. Sice po nejaky ty hodine hrani prijde jakasi rutina v hernim systemu ale ten funguje skvele a intenzita zazitku z hrani je naprosto dokonala. Tem co to dohrali sami muzu pribrani kamose na coop vrele doporucit, pokud vas hra bavila tak hrani s clovekem ovladanym partakem to posouva na uplne jinou uroven((tahle moznost mi chybela napriklad v Jerichu, kterouzto ac slusnou strilecku mohl coop vystrelit k hratelnostnimu nebi, vzhledem k tomu ze herni system k tomu primo vybizi))
Coop tomu dava uplne novej rozmer, teamspeak je podle me nutnost pac nektery momenty sou na insane obtiznost o nervy a nedokazu si predstavit nemoznost komunikovat s druhym hracem vzhledem k tomu ze jakejkoliv ingame chat chybi.
Kazdopadne pro me jedna z nej her roku. Sice po nejaky ty hodine hrani prijde jakasi rutina v hernim systemu ale ten funguje skvele a intenzita zazitku z hrani je naprosto dokonala. Tem co to dohrali sami muzu pribrani kamose na coop vrele doporucit, pokud vas hra bavila tak hrani s clovekem ovladanym partakem to posouva na uplne jinou uroven((tahle moznost mi chybela napriklad v Jerichu, kterouzto ac slusnou strilecku mohl coop vystrelit k hratelnostnimu nebi, vzhledem k tomu ze herni system k tomu primo vybizi))
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- jasin755
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Narazil jsem na zajimavou vec... na DX 9.0 me hra pri hrani preskakuje snimky FPS je dobry ale nektere snimky to nezobrazi a hra vypada trhane zkousel vsechno az na nejakem foru jsem nalezl ze pomaha zaple VSYNC a vypnuty Audio efekty. To problem vyresilo jen z casti uplneho vyhlazeni hry jsme dostahl jen se zaplyma DX10...
Pokud vi nekdo jak to rozchodit normalne pod DX9 tak by to bylo super
Pokud vi nekdo jak to rozchodit normalne pod DX9 tak by to bylo super
- oneill_sx1
- Začátečník

- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- oneill_sx1
- Začátečník

- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bizak
- Začátečník

- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hoj mam problem naistaloval jsem to a pokazde kdyz to spustim tak po intru mi to napise runtime ERROR zkusil jsem tam dat ten
A NIC 
Kód: Vybrat vše
Games for Windows - LIVE Redistributable v1.2 CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W
- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a jinak je to normalni??! !! http://www.recenzeher.eu/patch/gears-of ... vni-patch/ stahnu tenhle patch a misto patchovani hry se mi spusti ASUS update a zacne updatovat BIOS?!
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W