Gears of War

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Na Core2Duo na 3,1GHz 2GB RAM na 880MHz s ATi HD 3850 512MB ide hra na max detaily v 1680x1050 v rozsahu 30-62fps, ked nie je ziaden boj vacsinou sa neustale drzi na 60fps
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
R0cky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0cky »

tak na cd4500(2,2), 2gram a hd3850 256mb + vista 32b, to má taky ty "škubance". Ale když sem zapnul ten directx10/antialising jak tady někdo radil, tak se mi zdá, že to přestalo. Jinak fps se mi na tomhle drží kolem 20-50 ale při některých soubojích (vetší prostranství) to pádá až k 5-10fps. rozlišení 1680x1050 všechno zapnutý na max. vypnutá jen vsync.
A ke hře čekal sem to lepší hlavně ty nepřátelé jsou někdy úplně blbý, jednou se dobře kryjou a po druhý sedí za překážkou a já to do nich šiju z metru a oni nic... :x. Grafika skvělá o tom žádná, prostředí i postavy fakt krásný :oops: .
Ale zatim mě to nějak "nevtáhlo do hry", uvidim dál.
Jinak zkusim ještě přetaktit cpu jestli to aspoň pomůže těm fps.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Chápu, že když chci zatarasit dveře, první věc, kterou musím udělat, je dát vedle nich bombu s plynem, ale k čemu ta prkna ? :D
Obrázek

nemohu si poradit s koncem teto mise, ktera zacina kratce za temito dvermi, venku pred zamkem na me cekaji dva boooomeri, kdyz je zabiju (ten partak neumi strilet) tak zacne bezet kratky casovy interval a musim se dostat k autu, jenze pak tam prijde takova velka obluda a ja nestihnu postrilet vsechny obludky a dobehnout k autu. uz jsem to zkousel asi 15x, ale vzdy to nestihnu nebo me zabiji.

mam sniperku, motorovku s kulometem a kver.
bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

Ja ten konec mise udelal tak, ze jsem sniperkou zabil co nejvice tech obycejnych "obludek". A az pak zabil ty dva boomery. Po spusteni casoveho limitu, uz jsem se jenom rozbehl k vozidlu. Tech zbyvajich prezivsich "obludek" jsem si nevsimal a jenom se pred nimi kryl. Partak bezel za mnou. Po dobehnuti k autu se spusti animace. Velkou obludu budes zabijet o neco pozdeji. A rozhodne to neni takovy tvrdak, jak vypada....
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

ufffff tak jsem to na 16tý pokus zvládl... ale zdálo se mi, že ten čas začal běžet později, měl jsem zabitého jednoho boomera a vsechny obludky
knedla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od knedla »

oneill_sx1 píše:ufffff tak jsem to na 16tý pokus zvládl... ale zdálo se mi, že ten čas začal běžet později, měl jsem zabitého jednoho boomera a vsechny obludky
Proč tak složitě. Proběhl jsem to, boombery jsem vůbec nezabíjel a bylo to.
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

Tak, dojeto s kamosem v coopu, sam sem skoncil nekde v druhy kapitole a pak sme to rozjeli v coopu na insane a muzu rict ze po dlouhy dobe sem se u strilecky opravdu naramne bavil.

Coop tomu dava uplne novej rozmer, teamspeak je podle me nutnost pac nektery momenty sou na insane obtiznost o nervy a nedokazu si predstavit nemoznost komunikovat s druhym hracem vzhledem k tomu ze jakejkoliv ingame chat chybi.

Kazdopadne pro me jedna z nej her roku. Sice po nejaky ty hodine hrani prijde jakasi rutina v hernim systemu ale ten funguje skvele a intenzita zazitku z hrani je naprosto dokonala. Tem co to dohrali sami muzu pribrani kamose na coop vrele doporucit, pokud vas hra bavila tak hrani s clovekem ovladanym partakem to posouva na uplne jinou uroven((tahle moznost mi chybela napriklad v Jerichu, kterouzto ac slusnou strilecku mohl coop vystrelit k hratelnostnimu nebi, vzhledem k tomu ze herni system k tomu primo vybizi))
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
jasin755
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jasin755 »

Narazil jsem na zajimavou vec... na DX 9.0 me hra pri hrani preskakuje snimky FPS je dobry ale nektere snimky to nezobrazi a hra vypada trhane zkousel vsechno az na nejakem foru jsem nalezl ze pomaha zaple VSYNC a vypnuty Audio efekty. To problem vyresilo jen z casti uplneho vyhlazeni hry jsme dostahl jen se zaplyma DX10...
Pokud vi nekdo jak to rozchodit normalne pod DX9 tak by to bylo super :-D
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Snažim se zabít RAAM, stojím u kulometu, on na druhé straně a trucuje, neboť jen stojí a střílí, netopýri neposílá a jen sestřeluju ty létací zmrdy kolem vlaku.
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

taktika Torque Bow na odehnani netopyru + hasit to do nej co da z lanceru se osvedcila na vsechny obtiznosti;)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Torque Bow nemam ,lezi tam nekde?
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Nekde po tom lvlu bude snad urcite... Na konci u toho bosse, sem ale snad na zadnej nenarazil...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

u bosse jsem taky zadny nenasel. Vyresil jsem to tak, ze jsem pouzil granaty. Maji stejny ucinek, odezenou netopyry.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Funguje vám někomu prostorovej zvuk? Jsem dneska začal hrát a zvuk mam jen stereo, v nastavení jsem ale nic nenašel.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tady nikdo nehraje na 5.1??? :?
dzefo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzefo »

mne to ide 5.1 hram to vo viste dx10 a v pohode nic som nenastavoval
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

dzefo píše:mne to ide 5.1 hram to vo viste dx10 a v pohode nic som nenastavoval
Tak to je podivný, já to sice hraju pod dx9 ale to by mělo bejt jedno. V nastavení jsem taky nic neměnil, vlastně jsem ani nenašel co měnit.

Nemá někdo nějakej nápad co s tím?
Azzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azzz »

hoj mam problem naistaloval jsem to a pokazde kdyz to spustim tak po intru mi to napise runtime ERROR zkusil jsem tam dat ten

Kód: Vybrat vše

Games for Windows - LIVE Redistributable v1.2 
A NIC :(
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W
Azzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azzz »

a jinak je to normalni??! !! http://www.recenzeher.eu/patch/gears-of ... vni-patch/ stahnu tenhle patch a misto patchovani hry se mi spusti ASUS update a zacne updatovat BIOS?!
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W
Misk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Misk »

pokazde mi to pred hrou hodi upozorneni ze si musim stahnout nove drivery pro procesor, zkousel sem je tam dat uz 4* a nepomohlo to, nevite nekdo co mam delat ?
po minute mi hra 2* cerne blikne a pak spadne

mam A64 3000+ a HD3870
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“