-Uvítal bych kdyby majítelé tohoto chladiče zde napsali jaké mají teploty s tímto chladičem+sestavu.
-Dále bych uvítal dosažené výsledky přetaktování na Quad core procesorech ale nepohrdnu ani Dual corem
-Kdyby někdo měl zkušenost ohledně ventilátorů tak klidně můžete dát vědět.
Chladím sním Quad Core Q6600 bohužel zatím bez OC (čekám na jiné paměti) a Dual Core E6600 zatím jen takové slabší OC 3.3GHz bez zvyšování napěti

pokud někdo má problém s uchycením chladiče na nějakou základní desku tak by bylo dobré o tom zde napsat at budoucí zájemci ví o tomto problému. jinak mé zkušeností sním jsou za ten měsíc používání veskrze skvělé. cena je vzhledem k výkonu více než příjemná hlučnost s dvěmi větráky není nikterak hrozná,OC je bezvadné a hlavně ty teploty...vážně suprové! uvažoval jsem že koupím vodníka ale jak jsem viděl že Penryny jidou se vzduchem přetaktovat na 4giga a více bez problému tak jsem se na to vykvajzl a koupil tento a vážně nelituji věřím že aji 65nm Quad core sním půjde skvěle přetaktovat .příští týden mi snad konečně příjdou paměti tak se do toho dám