GF 8800GT - po chvilce hraní se sekne PC, blbne obraz
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- SagiCZ
- Začátečník

-
- Ancient
- Nováček

-
Dle mého je zrada někde na kartách, nebo snad v lepším případě v nedoladěných ovladačích. Právě jsem na své sestavě vyzkoušel dvě GTXka (G80) zapojené do SLI režimu a všechno běží korektně, jen spotřeba systému je asi o 130W větší (takže větší záhul na zdroj, větší teploty ve skříni apod...), ale všechno je stabilní. Vrátím tam svoje dvě GTčka (G92) a hry začnou padat, někdy po dvou hodinách, někdy po dvou minutách... Také NTune se chová ůplně divně, stále se resetuje, z nabídky mizí volba otáček ventilátorů a možnost přetaktování apod...
Jsem děsně zvědavej, jakým způsobem je budu po novém roce reklamovat... a jak to vůbec budu prodejci vysvětlovat...
Jsem děsně zvědavej, jakým způsobem je budu po novém roce reklamovat... a jak to vůbec budu prodejci vysvětlovat...
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tu reklamaci ti opravdu nezavidim. hlavne to cekani to bude na mesicAncient píše:Dle mého je zrada někde na kartách, nebo snad v lepším případě v nedoladěných ovladačích. Právě jsem na své sestavě vyzkoušel dvě GTXka (G80) zapojené do SLI režimu a všechno běží korektně, jen spotřeba systému je asi o 130W větší (takže větší záhul na zdroj, větší teploty ve skříni apod...), ale všechno je stabilní. Vrátím tam svoje dvě GTčka (G92) a hry začnou padat, někdy po dvou hodinách, někdy po dvou minutách... Také NTune se chová ůplně divně, stále se resetuje, z nabídky mizí volba otáček ventilátorů a možnost přetaktování apod...
- Jardaxxl
- Nováček

-
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- Jardaxxl
- Nováček

-
ve 3D režimu se obraz zasekne,vytvoří se barevné fragmenty a PC musím restartovat. Ve 3DMarku06 to dělá náhodně a ve hrách podlo toho jakv které,někdy po pár minutách,někdy po půl hodině.......
Ovladače jsem zkoušel,nový videobis od EVGA taky,nastavení PCi-E....nic nepomohlo.Teploty jsou taky OK.....holt smůla a zřejmě vadný kus
Ovladače jsem zkoušel,nový videobis od EVGA taky,nastavení PCi-E....nic nepomohlo.Teploty jsou taky OK.....holt smůla a zřejmě vadný kus
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to se modli aby si nenarazil znova na vadnej kus jak to vidim v hlasovani uz se nam to vyhouplo na 36%Jardaxxl píše:ve 3D režimu se obraz zasekne,vytvoří se barevné fragmenty a PC musím restartovat. Ve 3DMarku06 to dělá náhodně a ve hrách podlo toho jakv které,někdy po pár minutách,někdy po půl hodině.......
- Jardaxxl
- Nováček

-
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Stratos píše:tak to se modli aby si nenarazil znova na vadnej kus jak to vidim v hlasovani uz se nam to vyhouplo na 36%Jardaxxl píše:ve 3D režimu se obraz zasekne,vytvoří se barevné fragmenty a PC musím restartovat. Ve 3DMarku06 to dělá náhodně a ve hrách podlo toho jakv které,někdy po pár minutách,někdy po půl hodině.......
prosím tě Strate,šíříš tu akorát blbou náladu,že člověk narazí na vadnej kus je normální u kterýkoliv značky,ale v každým tvým postu zminovat hlasování a čekání na reklamaci mi přijde dost trapný.To hlasování beru jako neobjektivní
- Brázda.l
- Mírně pokročilý

přesně, ale taky co čekat od fanATIka ...mokrejbandita píše:Stratos píše: tak to se modli aby si nenarazil znova na vadnej kus jak to vidim v hlasovani uz se nam to vyhouplo na 36%
prosím tě Strate,šíříš tu akorát blbou náladu,že člověk narazí na vadnej kus je normální u kterýkoliv značky,ale v každým tvým postu zminovat hlasování a čekání na reklamaci mi přijde dost trapný.To hlasování beru jako neobjektivní
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Pánové mokrejbandita a Brázda.l si tentokrát odpustí svůj NV fanatsimus. Pokud tady řešíme ve zvláštním threadu problém, který postihuje takové procento grafik, že to není obvyklá hodnota, kterou je možné označit slovy "u každé značky je možné narazit na vadný kus" tak nějaký problém asi je. A není to nějaké specifikum tohoto fóra.
Nicméně Stratosovy posty tady taky moc neřeší a svou účast s "postiženými" může vyjádřit i po SZ
Nicméně Stratosovy posty tady taky moc neřeší a svou účast s "postiženými" může vyjádřit i po SZ
Goldnoob team proud member!
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
[quote="Thellwin"]Pánové mokrejbandita a Brázda.l si tentokrát odpustí svůj NV fanatsimus. Pokud tady řešíme ve zvláštním threadu problém, který postihuje takové procento grafik, že to není obvyklá hodnota, kterou je možné označit slovy "u každé značky je možné narazit na vadný kus" tak nějaký problém asi je. A není to nějaké specifikum tohoto fóra.
[
????????
//barco - wtf? to čo má byť za post?
????????
//barco - wtf? to čo má byť za post?
- SagiCZ
- Začátečník

-
- Fantan
- Nováček

-
- SagiCZ
- Začátečník

-
- mirkee
- Začátečník

Takze mne moja 8800GT asi dodychala. Hral som na nej Colin dirt, zrazu sa objavili cervene bodky v obraze a PC zamrzlo. Karta mala v tej chvili nieco nad 80°C na jadre. Potom som resetoval a odvtedy ma karta uplne rozhadzany obraz a hlasi sa v systeme ako default adapter a na 4bit color. Nieco take sa mi stalo prvy krat 
- 5h4rk51n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zde zkušenosti s mojí BFG 8800GT OC2.
Taky sem měl problémy s Artefakty - červené nesmysly přes celou obrazovku jak uváděl elektroman v prvním příspěvku, tak jsem si v RivaTuneru nastavil lepší otáčky větráku, na jádro jsem nanesl svoji pastu Arctic-Silver 5, trošku sem si pohrál s tou žvýkačkou na pamětech a vše běží jak má, teplota jádra nejde přes 78 stupňů.
Jedu stabilně na 710/1832/2050 (jádro/shadery/paměti)
Taky sem měl problémy s Artefakty - červené nesmysly přes celou obrazovku jak uváděl elektroman v prvním příspěvku, tak jsem si v RivaTuneru nastavil lepší otáčky větráku, na jádro jsem nanesl svoji pastu Arctic-Silver 5, trošku sem si pohrál s tou žvýkačkou na pamětech a vše běží jak má, teplota jádra nejde přes 78 stupňů.
Jedu stabilně na 710/1832/2050 (jádro/shadery/paměti)
Naposledy upravil(a) 5h4rk51n dne čtv 3. led 2008, 17:04, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7 2600K @4,6GHz; Gigabyte P67A-UD4-B3; SEASONIC X-750 750W; Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz; SSD Corsair Force 120GB.
MSI GeForce GTX 580 LIGHTNING @ 960/4900 MHz
MSI GeForce GTX 580 LIGHTNING @ 960/4900 MHz
- Thellwin
- Administrátor

- SagiCZ
- Začátečník

-
oops.. tak to me vydesilo jeste vicmirkee píše:Takze mne moja 8800GT asi dodychala. Hral som na nej Colin dirt, zrazu sa objavili cervene bodky v obraze a PC zamrzlo. Karta mala v tej chvili nieco nad 80°C na jadre. Potom som resetoval a odvtedy ma karta uplne rozhadzany obraz a hlasi sa v systeme ako default adapter a na 4bit color. Nieco take sa mi stalo prvy krat
Hele koukate nekdo na zahranicni fora? Objevuji se hodne lidem podobne problemy? Ja sem nikde nenasel ani zminku o nejake nastabilite krome tady toho vlakna