Raději 5.1, nebo 2.1 ...nebo sluchátka?
Moderátor: CageJ
- pp75
- Nováček

-
Raději 5.1, nebo 2.1 ...nebo sluchátka?
Ahoj, pokud se to tu už řešilo, tak mě prosím přesměrujte, nenašel jsem... Chci pořídit bedýnky k PC a to na vše, tj. na poslech hudby i hraní. Na hudbu jsou asi lepší pouze stereo, (hůř 2.1), to už jsem si tu přečetl, dotaz tedy zní, zda se vyplatí mít na hraní prostorový zvuk, nebo jsou vůbec nejlepší kvalitní sluchátka (tam ale asi mizí vjem prostorového zvuku, nebo ne?) ? Poraďte prosím jaké máte zkušenosti, díky!
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak na hudbu mam ja osobne 7.1 reproduktory od creative. Na hry jsou bezkonkurence nejlepsi sluchatka, ale zalezi co chces hrat, ja hraval evropske ligi a muzu ti rict ze bez sluchatek by to teda neslo, navic i TS ci VT jde ve sluchatkach lip slyset, pokud ti jde jen o to ze si treba das crysis offline tak si myslim ze to je celkem fuk. Kazdopadne sluchatka neztraceji prostorovy zvuk. Pokud nekdo vystreli tak budes schopen urcit jakym smerem je nepritel, navic po case treninku a znalosti map poznas i kde presne asi je.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- pp75
- Nováček

-
- F1l1p
- Středně pokročilý

- pp75
- Nováček

-