Raději 5.1, nebo 2.1 ...nebo sluchátka?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
pp75
Nováček
Nováček

Raději 5.1, nebo 2.1 ...nebo sluchátka?

Příspěvek od pp75 »

Ahoj, pokud se to tu už řešilo, tak mě prosím přesměrujte, nenašel jsem... Chci pořídit bedýnky k PC a to na vše, tj. na poslech hudby i hraní. Na hudbu jsou asi lepší pouze stereo, (hůř 2.1), to už jsem si tu přečetl, dotaz tedy zní, zda se vyplatí mít na hraní prostorový zvuk, nebo jsou vůbec nejlepší kvalitní sluchátka (tam ale asi mizí vjem prostorového zvuku, nebo ne?) ? Poraďte prosím jaké máte zkušenosti, díky!
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

tak na hudbu mam ja osobne 7.1 reproduktory od creative. Na hry jsou bezkonkurence nejlepsi sluchatka, ale zalezi co chces hrat, ja hraval evropske ligi a muzu ti rict ze bez sluchatek by to teda neslo, navic i TS ci VT jde ve sluchatkach lip slyset, pokud ti jde jen o to ze si treba das crysis offline tak si myslim ze to je celkem fuk. Kazdopadne sluchatka neztraceji prostorovy zvuk. Pokud nekdo vystreli tak budes schopen urcit jakym smerem je nepritel, navic po case treninku a znalosti map poznas i kde presne asi je.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
pp75
Nováček
Nováček

Příspěvek od pp75 »

Asi máš pravdu, TeamSpeak jen do sluchátek, jinak to nejde, na to jsem zapoměl, takže nakonec asi skončím u dobrých sluchátek s mikrofonem (jaká?) a nějakých 2.1 nebo 2.0 na stole.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Dopiš ještě cenu, kterou jsi ochoten za sluchátka dát. Jinak na hry mi příjde spíš lepší 5.1 sestava, hudba sam. 2.0, nebo 2.1 a mnohem lepší jsou sluchátka.
pp75
Nováček
Nováček

Příspěvek od pp75 »

Sluchátka na hudbu mám, takže jedině s mikrofonem a tam by to asi mohla spravit tisícovka...? No a kdybych šel do 5.1, tak jsem se koukal na nějaký testy tady a cenová hladina kolem 4tisíc. Na poslech hudby a filmy mám v obýváku vybavení, tohle je jen pro PC, kde strávím tak dvě hodinky denně...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“