Stratos píše:Vojtzech píše:
Ale jsou, mám crt a taky to blbne.
takze tim nam odpada vinik jmenem Interpolovane rozliseni u LCD monitoru. Takze bud sou na vine vadny pameti asi naka spatna varka nebo mozna chyba v napajeci kaskade. Chlazenim to nebude jak tady uz nekteri skousely .
Mám lcd 1680/1050, hry hraju všechny v nativu, mám ZOTAC OC edition, momentálně OC na 725/1782/2000 a priznám se, že se mi tento jev stal celkem na PC za celý měsíc zhruba 3x. Teď už dlouho ne. Laboroval jsem tenkrát z OC, měl jsem myslím paměti až na 2100, i 2050. Takže pro začátek bych tipnul, že to dělají paměti ve vyšší frekvenci jak 2000 Mhz, prostě to neutáhnou. Teploty bych vyloučil, mám v zátěži průměrně 70°C. Taky to dělalo myslim, když jeste nebyly venku ovladače 169.21, od tý doby mi to myslim neudělalo a to byl i můj prvotní dojem, že je to způsobený ovladačema, páč mě to udělalo 2x , když jsem hrál starýho FEARA a jednou 3Dmarku 03, takže mi z toho vyplývá, že je to způsobený nějakou záhadnou nekompatibilitou se starýma hrama a programama. Dohrál jsem ted spoustu new her (Crysis, timeshift, GoW atd.) a u těhlech her se mi to nestalo ani jednou a to jsem chvílema hrál určitě i několik hodin v kuse. Toť můj názor. Karta je jinak úplně super a i když jsem byl posledních 5 let Fanatik a vůbec toho nelituju, tak momentálně NVidia super, i když uznávám, že 3870 taky super kartička

mějte se a čus