defaultní OS

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
rybarak-wm
Nováček
Nováček

defaultní OS

Příspěvek od rybarak-wm »

tady to určitě všichni ví..můžu si nějak jednoduše nastavit, který OS se mi spustí. já když při startu nevyberu do několikati sekund windows, tak mám linux, který nechci.
Jsem RybaRak-WM. To WM je "Vládce Všech Moří". Moje jednočelenná vývojářská firma je RybaRak Software
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: defaultní OS

Příspěvek od Dzin »

rybarak-wm píše:tady to určitě všichni ví..můžu si nějak jednoduše nastavit, který OS se mi spustí. já když při startu nevyberu do několikati sekund windows, tak mám linux, který nechci.
Ano jde to nastavit treba z Linuxu ale nenapsal si nám jaký máš :ú)
Jde tam nastavit výber OS jako default, doba kdy se pusti atd... jde to i z win, nebo editaci zavaděče. Dej nám více info.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Ramirez
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramirez »

rybarak-wm
Nováček
Nováček

Re: defaultní OS

Dzin píše:
rybarak-wm píše:tady to určitě všichni ví..můžu si nějak jednoduše nastavit, který OS se mi spustí. já když při startu nevyberu do několikati sekund windows, tak mám linux, který nechci.
Ano jde to nastavit treba z Linuxu ale nenapsal si nám jaký máš :ú)
Jde tam nastavit výber OS jako default, doba kdy se pusti atd... jde to i z win, nebo editaci zavaděče. Dej nám více info.
mám linux ubuntu a windows vista ultimate
Jsem RybaRak-WM. To WM je "Vládce Všech Moří". Moje jednočelenná vývojářská firma je RybaRak Software
Ramirez
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramirez »

Keby si si klikol na odkaz, ktorý som ti dal, tak hneď prvá nájdená stránka je presne pre teba.
rybarak-wm
Nováček
Nováček

Ramirez píše:Keby si si klikol na odkaz, ktorý som ti dal, tak hneď prvá nájdená stránka je presne pre teba.
hotovo, diky
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“