Pomoc!!! Hori mi celeron!

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

aRIva píše: Taky se docela směju :D Jinak teplota 75+... no možná u čtyjáder :D
No ved to, nie to u 478 celeron 2.2:D ale som rad ze sa to zlepsilo...
"po tráve sa nechodí, po tráve sa smeje"
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Cituji : potom som povysaval ale nemal som pastu tak som skusil len UZ vychladeny cpu dat do socketu a skusit zapnut. Za 2s co bol zapnuty sa zohrial tak ze mi spalil prst...

sem si nevšim mám to chapat tak že si pouštěl CPU bez chladiče ???
pokud ano tak budeš mit štěstí jestli to přežil !!

???
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

myslim ze vsechny z tehlhle cpu uz prezijou , ostatne i pIII perzila, a mne na a64 skoro nabehly okna bez chladaku ;]

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

viky58 píše:Cituji : potom som povysaval ale nemal som pastu tak som skusil len UZ vychladeny cpu dat do socketu a skusit zapnut. Za 2s co bol zapnuty sa zohrial tak ze mi spalil prst...

sem si nevšim mám to chapat tak že si pouštěl CPU bez chladiče ???
pokud ano tak budeš mit štěstí jestli to přežil !!

???
o dva prispevky vyzsie som pisal, citujem: 'dal som prec toho pol kila prachu a dal novu 'zubnu' pastu:P a max teplota je 52°C tak som rad:)'
"po tráve sa nechodí, po tráve sa smeje"
Twister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Twister »

proste vysledek:
udelal si z aktivniho chladaku pasivni... (jestli to teda hned po startu melo tech 75°)
teplo se dostalo do chladice ale pryc uz se pres prach nechtelo...
njn prach je svi (dacan)
8)
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
Skim
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skim »

Zdravím, i když je to taky trochu pasé, tak taky trochu do mlýna (z mého popisku - Prescott a ještě k tomu co se topení týče nejhorší - nejstarší revize C0 (ale taktit šla znamenitě, na 350-dině Eurocase na 3,4 GHz, dnes už si při jeho stáří netroufám :-) takže není není co dodat.. trápil jsem se s tím tehdy asi dva měsíce než jsem to jakžtakž vyřešil (uživatele odsud, co mi s tím radili, to myslím potvrdí :-), imho ale ty staré Intely (založené na Netburst architektuře) stejnak vydrží asi víc než si myslíme (teda alespoň ten můj jo :-)) potom, co už jsem ho asi třikrát omylem při manuální regulaci fanu (na 5 v a 100 % zátěži s odpojeným zadním fanem ve skříni a pak při 20 %-ním nastavením u Speedfanu (cca 300 - 500 otáček ze 4000 max) málem usmažil - pc mi i v dosovém režimu bezprostředně po skončení dělení disku v fdisku natvrdo vyplp :oops: , ale což jede se dál.. už čtyři roky.. Kdepak Prescotty.. 70 stupňů.. běžná provozní teplota při hraní čehokoliv (pokud tedy chci mít rajský klid, o který přece jde, ne..).. "legrace" taky byla, když jsem omylem umlomil packu u té plastové objímky, co se do ní zacvakává chladič na CPU.. a pak to chvilku testoval, estli stačí na uchycení jen tři.. nestačily, ale stovka to nebyla.. imho ani už nevím, při jaký teplotě vkládá Prescott prázdné cykly a při jaké vypíná.. ale tenkrát bych na tom měděném pasivu mohl péct vajíčka.. a musel jsem větrák zapojit navíc do atčkový zdroje, abych to rychle srazil :) Nu nic to jen tak na okraj.. s trochou vzpomínání a nostalgie.. Mějte se
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“