Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

jeste to nebylo oficialne oznameno ale snad jeste letos
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

Snad tomu neuškodí skoupení firmy IS firmou Take 2 a přejmenování studia na 2K Czech

Aktuality
Take 2 koupili Illusion Softworks
Datum: 08.01.2008 17:44
Autor: Petr Prošek
Zdroj: GamesIndustry

Společnost Take 2 koupila české vývojářské studio Illusion Softworks se sídlem v Brně a v Praze a současně s akvizicí došlo ke změně názvu na 2K Czech. Petr Vochozka založil Illusion Softworks v roce 1997 a pod jeho dohledem vznikly takové pecky jako Mafia, Hidden & Dangerous nebo Vietcong. 2K Czech je nejnovějším studiem společnosti Take 2, má zhruba 200 členů a v současné době připravuje (mimo jiné) očekávaný druhý díl Mafie, který vyjde pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Více bude jistě brzy k vidění na nové homepage.
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Zrovna jsem to chtel napsat.. jak ja to vidim, tak Mafia2 je posledni hra Illusionu, ktera ma hlavu a patu.. distributor majitelem - to nikdy neprineslo nic dobreho.. viz. jen paskvily od EA..
Obavam se toho, ze i na Mafii 2 pujde tlak distributora znat..
Aby jsme se pak nedivili, jak ze to ma jednoduchy a diky tomu dementni ovladani apod.. :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Můj názor je stejný, dokud o tom rozhodovali lidi tady, tak mohl idělat +/- hry tak jak chtěli. Takhle do toho bude kecat někdo shora a půjde to do s****k.

Hidden and Dangerous 3 ... RIP :(
Goldnoob team proud member!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

jj.. tlak na konzolovy smer se urcite projevi.. na konzole posledni rok distribuce tlaci jak to jde.. PC hrani to odsunuje.. :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Na druhou stranu, Mafia 2 už nějakou tu dobu ve vývoji je, budeme velcí optimisté a budeme věřit, že to vydají v termínu (letos), tak už by tam snad moc změn nemuselo být uděláno.
bleeesk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bleeesk »

co myslite bude to mit velke naroky na HW? :?
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Myslim, že na čemkoliv jako HD 3850 a lepší to pojede na plnej knedlík naprosto bez problémů.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Muj zdroj pracuje v 2K Czech, byvalem IS a prave na toto jsem se ho zeptal, protoze na Mafii 2 rovnez pracuje. Odpovedel mi neco ve smyslu, ze LOD upravi tak, aby sedel nejvykonejsimu hardwaru v dane dobe. Pokud nebudou tak rychle grafiky, jak oni predpokladaji, jednoduse snizi LOD a bude. Takze asi tak. :) Jak to pojede na kartach typu 8800GTX apod. nevim, proto radsi asi koupim HD 3870 X2.
Naposledy upravil(a) Sobo dne úte 17. bře 2009, 16:42, celkem upraveno 1 x.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nechceš se ho zeptat i na (ne)podporu vícejádrových CPU ?

A v jaké fázi vývoje se hra momentálně nachází ? Já vím, že chci asi moc, ale zkusit to můžu :oops:
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Samozrejme se o to pokusim, ale nemuzu vubec nic slibit, jelikoz bratr sam je vazan jistym druhem mlcenlivosti :wink:
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Však já vím, proto pochopím, když nic k tomu neřekne. Ale určitě by v opačném případě potěšil spoustu lidí tady :)
ader
Nováček
Nováček

Příspěvek od ader »

No,mlcenlivost v Ilusionu je dana milionovou pokutou za poruseni, pochybuji,ze se od nej neco dozvis.
K HW narokum, hra je delana i na xbox,tudiz jiz v konceptu je nutne udelat urcite kompromisy
C2D 6300; 2x1GB RAM 667Mhz, Sapphire 1950 GT 512
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

ader: Mas pravdu, prave jsem to na vlastni kuzi pocitil. Ptal jsem se ho na Thellwinovy otazky + pripadny vliv 2K na Mafii 2, ale bohuzel jsem obdrzel odpoved: "Vsechny takove informace jsou tajne." Takze prozatim nic. Je mi lito, myslel jsem, ze budu trochu vice napomocen. Ale ten HD 3870 X2 si stejne koupim! Jistota je jistota.
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26464&r=top
aaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
JEŽIŠI KRISTE
JA TO CHCI TEĎ, HNED! tohle ty svině neměli dělat...teďka nebudu kur.va spát.... :jaw:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

je zajimave, ze prostredi z obrazku presne poznavam i v mafii 1 a vim presne kde na mape tyto mista jsou (tedy aspon priblizne). mafie je vazne vyjimecna, ale nezacnu se tesit dokud nebude tesne pred vydanim. v pripade posunu terminu by mohlo prijit velmi neprijemne zklamani. :-)
Naposledy upravil(a) J X P dne pát 7. bře 2008, 12:57, celkem upraveno 1 x.
---
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Vypadá to skvěle, úžasná atmosféra z těch screenů přímo sálá :) Bohužel se bojím, že prosinec je na vydání unreal termín :(
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
ader
Nováček
Nováček

Příspěvek od ader »

Rek bych, ze to bude v zari
C2D 6300; 2x1GB RAM 667Mhz, Sapphire 1950 GT 512
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

ader píše:Rek bych, ze to bude v zari
Aha, super :-D
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Uz ted se nemuzu dockat betatestingu. :) Ach jo, ach jo.
Naposledy upravil(a) Sobo dne úte 17. bře 2009, 16:44, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“