Mafia 2
Moderátor: Baneshee
- blekota je boss
- Začátečník

- F.A.N.T.O.M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Snad tomu neuškodí skoupení firmy IS firmou Take 2 a přejmenování studia na 2K Czech
Aktuality
Take 2 koupili Illusion Softworks
Datum: 08.01.2008 17:44
Autor: Petr Prošek
Zdroj: GamesIndustry
Společnost Take 2 koupila české vývojářské studio Illusion Softworks se sídlem v Brně a v Praze a současně s akvizicí došlo ke změně názvu na 2K Czech. Petr Vochozka založil Illusion Softworks v roce 1997 a pod jeho dohledem vznikly takové pecky jako Mafia, Hidden & Dangerous nebo Vietcong. 2K Czech je nejnovějším studiem společnosti Take 2, má zhruba 200 členů a v současné době připravuje (mimo jiné) očekávaný druhý díl Mafie, který vyjde pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Více bude jistě brzy k vidění na nové homepage.
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
- Maxtor
- Začátečník

-
Zrovna jsem to chtel napsat.. jak ja to vidim, tak Mafia2 je posledni hra Illusionu, ktera ma hlavu a patu.. distributor majitelem - to nikdy neprineslo nic dobreho.. viz. jen paskvily od EA..
Obavam se toho, ze i na Mafii 2 pujde tlak distributora znat..
Aby jsme se pak nedivili, jak ze to ma jednoduchy a diky tomu dementni ovladani apod..
Obavam se toho, ze i na Mafii 2 pujde tlak distributora znat..
Aby jsme se pak nedivili, jak ze to ma jednoduchy a diky tomu dementni ovladani apod..
- Thellwin
- Administrátor

- Maxtor
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

- bleeesk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hosenfeld
- Začátečník

Myslim, že na čemkoliv jako HD 3850 a lepší to pojede na plnej knedlík naprosto bez problémů.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- Sobo
- Středně pokročilý

Muj zdroj pracuje v 2K Czech, byvalem IS a prave na toto jsem se ho zeptal, protoze na Mafii 2 rovnez pracuje. Odpovedel mi neco ve smyslu, ze LOD upravi tak, aby sedel nejvykonejsimu hardwaru v dane dobe. Pokud nebudou tak rychle grafiky, jak oni predpokladaji, jednoduse snizi LOD a bude. Takze asi tak.
Jak to pojede na kartach typu 8800GTX apod. nevim, proto radsi asi koupim HD 3870 X2.
Naposledy upravil(a) Sobo dne úte 17. bře 2009, 16:42, celkem upraveno 1 x.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Thellwin
- Administrátor

- Sobo
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- ader
- Nováček

-
- Sobo
- Středně pokročilý

ader: Mas pravdu, prave jsem to na vlastni kuzi pocitil. Ptal jsem se ho na Thellwinovy otazky + pripadny vliv 2K na Mafii 2, ale bohuzel jsem obdrzel odpoved: "Vsechny takove informace jsou tajne." Takze prozatim nic. Je mi lito, myslel jsem, ze budu trochu vice napomocen. Ale ten HD 3870 X2 si stejne koupim! Jistota je jistota.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- blekota je boss
- Začátečník

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26464&r=top
aaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
JEŽIŠI KRISTE
JA TO CHCI TEĎ, HNED! tohle ty svině neměli dělat...teďka nebudu kur.va spát....
aaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
JEŽIŠI KRISTE
JA TO CHCI TEĎ, HNED! tohle ty svině neměli dělat...teďka nebudu kur.va spát....
- J X P
- Středně pokročilý

je zajimave, ze prostredi z obrazku presne poznavam i v mafii 1 a vim presne kde na mape tyto mista jsou (tedy aspon priblizne). mafie je vazne vyjimecna, ale nezacnu se tesit dokud nebude tesne pred vydanim. v pripade posunu terminu by mohlo prijit velmi neprijemne zklamani. 
Naposledy upravil(a) J X P dne pát 7. bře 2008, 12:57, celkem upraveno 1 x.
---
- Hosenfeld
- Začátečník

Vypadá to skvěle, úžasná atmosféra z těch screenů přímo sálá
Bohužel se bojím, že prosinec je na vydání unreal termín 
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- ader
- Nováček

-
- tom01
- Mírně pokročilý

- Sobo
- Středně pokročilý

Uz ted se nemuzu dockat betatestingu.
Ach jo, ach jo.
Naposledy upravil(a) Sobo dne úte 17. bře 2009, 16:44, celkem upraveno 1 x.