jinak zajimalo by me, jak se na tyhle hry z 2. svetovy divaj v nemecku. hrajou proti svymu narodu, kterymu jeste ty postavcky za ktery hrajou bahem prestrelek nadavaj a jeste kdyz to maj nadabovany do nemciny tak to je vubec sranda, kdyz tam rve amik nemecky zas.rany nemcouri a ty nemcouri na druhy strane taky neco rvou nemecky, to bych z toho fakt asi nemoch bejt nemec
No, alespon v multiplayeru muzozu hrat za Nemce .
Kazdopadne podle me se FPS hry prilis nedabuji.
Na BiA se docela tesim a doufam, ze nepokazi me sympatie k Unreal enginu (zatim me zadna hra na UE2 ani na UE3 nezklamala). Hra Call of Duty druhou svetovou az asi opustila a posledni dil Medal of Honor za moc nestal.
Thellwin píše:Podle screenů to nevypadá zle, ale jsem zvědavý, zda opraví takové nelogičnosti jako neprůstřelnost některých překážek atd. z prvního dílu.
Po té, co se HD3 zřejmě asi nikdy nedočkám bych tuhle sérii i znovu zkusil
Ty materiály tam zakomponovaný určitě budou,je to krásně vidět v tom prvním videu,jak tam naporcuje ten dřevěnej plot.Jinak s HD2 s tebou souhlasím...pro mě dosud nepřekonaná hra,co se týče zábavy a vůbec obsahu.Po jejím dohrání jsem si šel koupit knížku o SAS.Naopak první díl BiA mě nas..l,bylo to na mě místy až frustrující,moc mě to nechytlo,ale tu dvojku zkusím nicméně taky.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Tušim, že by to už měla bejt dokonce trojka Já se na BiA těšim, první díl se mi líbil, i když občas jsem měl chuť to zahodit. Tady se mi líbí, že jde přepnout pohled do 3. osoby, takže bude možný se po okolí bezpečně rozhlídnout. Jsem zvědavej, jak autoři dodrží ty "fyzikální sliby" ze snad úplně prvního videa. Scénka, kdy hodil jeden Amík do baráku granát a z něj vylítlo milion trosek nebo jak německej tank přejel auto a pak zdemoloval kadibudku, či co to bylo. A nejlepší bylo, jak místní domorodec upozornil z okna na skopčáka za prádlem na šňůrách
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Místní domorodci tak to me fakt rosekalo... jen bych chtel dodat ze to video nebylo z pc ale nejaky konzole a ty efekty na pc budou vypadat asi trochu jinak leda ue by to melo podporu agea physics.... ale pochybuju ze by si kvuli tomu nekdo kupoval tu kartu.... ale tesim se na to taky jak malej... hral jsem oba predesli dily a byly fajnovy.... teda az na mise s tankem ty me prisli takovy nudny.... jinac podle miho perfektni hra s luxusni atmosferou doufam ze to neskazej....
PC: CPU: R7 9850X3D, (NOCTUA NH-D14 + offset mnt ), RAM:2x16GB 6GHz CL30 G.Skill TridentZ5, MB: ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI, GPU: ASUS RTX 5080, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 970 Evo plus 2TB + 850 EVO 1TB + 2x 860 EVO 500GB, PSU: Seasonic Prime GX-750W, Case: Corsair Obsidian 750D, Dell AW3418DW, Logitech G11 + MX518
jinak zajimalo by me, jak se na tyhle hry z 2. svetovy divaj v nemecku. hrajou proti svymu narodu, kterymu jeste ty postavcky za ktery hrajou bahem prestrelek nadavaj a jeste kdyz to maj nadabovany do nemciny tak to je vubec sranda, kdyz tam rve amik nemecky zas.rany nemcouri a ty nemcouri na druhy strane taky neco rvou nemecky, to bych z toho fakt asi nemoch bejt nemec
V Německu to funguje tak, že Němci si myslí, nebo si spíš nepřipouští, že Němci v období Druhé světové války byli Němci. Podle nich to jsou Nazisti a nic víc. Tak se to učí ve školách atd. Ano byli to němci, ale špatní němci proto jim zase tak nevadí do nich střílet. Nemyslí si to všichni, ale většina národa ano.
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress