Brothers in Arms Hell's Highway

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Brothers in Arms Hell's Highway

Příspěvek od blekota je boss »

toz pekne
http://www.everyeye.it/video_articolo.a ... height=480
http://youtube.com/watch?v=1977PRX2GNE

jinak zajimalo by me, jak se na tyhle hry z 2. svetovy divaj v nemecku. hrajou proti svymu narodu, kterymu jeste ty postavcky za ktery hrajou bahem prestrelek nadavaj a jeste kdyz to maj nadabovany do nemciny tak to je vubec sranda, kdyz tam rve amik nemecky zas.rany nemcouri a ty nemcouri na druhy strane taky neco rvou nemecky, to bych z toho fakt asi nemoch bejt nemec :lol:
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

No, alespon v multiplayeru muzozu hrat za Nemce :) .
Kazdopadne podle me se FPS hry prilis nedabuji.

Na BiA se docela tesim a doufam, ze nepokazi me sympatie k Unreal enginu (zatim me zadna hra na UE2 ani na UE3 nezklamala). Hra Call of Duty druhou svetovou az asi opustila a posledni dil Medal of Honor za moc nestal.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Podle screenů to nevypadá zle, ale jsem zvědavý, zda opraví takové nelogičnosti jako neprůstřelnost některých překážek atd. z prvního dílu.

Po té, co se HD3 zřejmě asi nikdy nedočkám bych tuhle sérii i znovu zkusil :)
Goldnoob team proud member!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Thellwin píše:Podle screenů to nevypadá zle, ale jsem zvědavý, zda opraví takové nelogičnosti jako neprůstřelnost některých překážek atd. z prvního dílu.

Po té, co se HD3 zřejmě asi nikdy nedočkám bych tuhle sérii i znovu zkusil :)
Ty materiály tam zakomponovaný určitě budou,je to krásně vidět v tom prvním videu,jak tam naporcuje ten dřevěnej plot.Jinak s HD2 s tebou souhlasím...pro mě dosud nepřekonaná hra,co se týče zábavy a vůbec obsahu.Po jejím dohrání jsem si šel koupit knížku o SAS.Naopak první díl BiA mě nas..l,bylo to na mě místy až frustrující,moc mě to nechytlo,ale tu dvojku zkusím nicméně taky.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Na tudle hru se hodne tesim... Hlavne na ten system kryti za prekazkami, kterej me v kazdy hre chytne :)
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Swat píše:...,ale tu dvojku zkusím nicméně taky.
Tušim, že by to už měla bejt dokonce trojka :) Já se na BiA těšim, první díl se mi líbil, i když občas jsem měl chuť to zahodit. Tady se mi líbí, že jde přepnout pohled do 3. osoby, takže bude možný se po okolí bezpečně rozhlídnout. Jsem zvědavej, jak autoři dodrží ty "fyzikální sliby" ze snad úplně prvního videa. Scénka, kdy hodil jeden Amík do baráku granát a z něj vylítlo milion trosek nebo jak německej tank přejel auto a pak zdemoloval kadibudku, či co to bylo. A nejlepší bylo, jak místní domorodec upozornil z okna na skopčáka za prádlem na šňůrách :roll:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
L!po
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L!po »

Místní domorodci :lol: :lol: tak to me fakt rosekalo... jen bych chtel dodat ze to video nebylo z pc ale nejaky konzole a ty efekty na pc budou vypadat asi trochu jinak leda ue by to melo podporu agea physics.... ale pochybuju ze by si kvuli tomu nekdo kupoval tu kartu.... ale tesim se na to taky jak malej... hral jsem oba predesli dily a byly fajnovy.... teda az na mise s tankem ty me prisli takovy nudny.... jinac podle miho perfektni hra s luxusni atmosferou :) doufam ze to neskazej....
PC: CPU: R7 9850X3D, (NOCTUA NH-D14 + offset mnt ), RAM:2x16GB 6GHz CL30 G.Skill TridentZ5, MB: ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI, GPU: ASUS RTX 5080, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 970 Evo plus 2TB + 850 EVO 1TB + 2x 860 EVO 500GB, PSU: Seasonic Prime GX-750W, Case: Corsair Obsidian 750D, Dell AW3418DW, Logitech G11 + MX518
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 7033&r=top

Docela pěkný videíčko (až na ten vzdušnej kulomet), snad nám takhle budou Němci lítat i ve hře samotný :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Něco málo k HW stránce a trailer - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28064&r=top

Vypadá to moc pěkně ...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Thellwin píše:Vypadá to moc pěkně ...
Souhlasim. Jen mám strach, že zdemolovat půjdou jen vybraný objekty.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Deponer
Nováček
Nováček

Re: Brothers in Arms Hell's Highway

Příspěvek od Deponer »

blekota je boss píše:toz pekne
http://www.everyeye.it/video_articolo.a ... height=480
http://youtube.com/watch?v=1977PRX2GNE

jinak zajimalo by me, jak se na tyhle hry z 2. svetovy divaj v nemecku. hrajou proti svymu narodu, kterymu jeste ty postavcky za ktery hrajou bahem prestrelek nadavaj a jeste kdyz to maj nadabovany do nemciny tak to je vubec sranda, kdyz tam rve amik nemecky zas.rany nemcouri a ty nemcouri na druhy strane taky neco rvou nemecky, to bych z toho fakt asi nemoch bejt nemec :lol:
V Německu to funguje tak, že Němci si myslí, nebo si spíš nepřipouští, že Němci v období Druhé světové války byli Němci. Podle nich to jsou Nazisti a nic víc. Tak se to učí ve školách atd. Ano byli to němci, ale špatní němci proto jim zase tak nevadí do nich střílet. Nemyslí si to všichni, ale většina národa ano. :wink:
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress :)
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

ten destruktivni modem vypada velice pekne, predesle BiA bylo dost dobre, bude na co se tesit.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
SiriusDar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SiriusDar »

tahle hra je cela povedena, uz se na ni mooc tesim :)

S pozdravem SiriusDar ave
AMD Athlon64 X2 5000+; Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 SLI;4*1024MB A-Data EE DDR II 800+MHz ; Gigabyte 8800 GTS 512 MB, PCI-E;
HDD - 320GB Seagete Baracuda ; Creative SB X-Fi Xtreme Gamer; HP 19" HP LP1965
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

SiriusDar píše: ... btw.ssr ze mozna nekomu to prijde ze spamuji ale potrebuji par prispevku abych mohl zalozit vl.tema :-D
Já se taky moc teším, až ti promažu ten posthunt kvůli bazaru.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tankové video http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 8277&r=top

Trošku to vypadá jako SoF ve 2. sv. válce :)
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Vypada to moc dobre, uz aby to tu bylo...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Mozna se mi to jen zda, ale krome toho rozpadu a rozkladu to nevypada nic moc. Spis jen jak zazoomovany Company of Heroes.

To spis ten Stalker vypada uzasne.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Brothers in Arms Hell's Highway - 11 minut hraní na games.tiscali.cz - vyzerá to na veľmi dobrú zábavu
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“