KnOx: Asi to šoupnu natu reklamačku, deska neni nijak poškozena, jen je tam trišku ohlej pin, ale je narovnanej spátky do staré polohy, skoro to nejde poznat, jen když se nato pořááádně zadíváš tak uviíš že i jednoho pinu je malinko větší mezera, ale toho si snad nevšimnou, jinak jak je ten "kryt" na ty piny tak jak jsem ho dodělával tak jsem tam křupl to zaco drží takže tam nejde nasadit spátky nebo lépe řečeno nedrží tam, ale tak když jim to pošlu bez toho krytu tak to snad bude v poho ne ?
jinak docela přemýšlím že bych vzal jinou desku (třeba za doplacení peněz, asi nejde aby ti ty prachy vrátili, že ? ale asi to udělám tak že jim řeknu at mi dají tu deasku kterou jsem si obědnal prootže tuhle desku jsem vůbec neměl dostat

je to takový divný příběh no prostě v jednom obchodě přehodili ceny desek, P5n32-e sli za cenu P5n-e sli a opačně, no tak jsem to obědnal a najednou otevřu krabici na pipíře je napsané P5n32-e sli (nastane usměv) pak oddělám papír a je tam P5n-e sli

no tak jsem tak dopad
Hlavně že jsem ho ptám když mu volám... Opravdu je to ta P5n32-e sli ??? ano je ano ano
a vidíte to