Předpokládám, že mám chybu v časování TRFC, TWR, TWTR, TRRD a TRTP. Předem dík.
EDIT: Takže měl jsem špatně TRFC, dal jsem tam 38 (podle screenu v manuálu) a vše šlape jak má. Asi jsem při opravách časování skočil o 1 řádek níž než jsem měl
Moderátor: Eddward

Mam 1.7 a neni s nim problem, zadna viditelna zmena proti 1.4 nenastala (v mem pripade).Tregli píše:...chtel bych se zeptat, jaky bios by byl nejlepsi. Jak jsem tu cetl, tak s tou 1.6 pry zadny problemy nejsou, tak jestli tento, nebo jestli jste uz nekdo nezkousel novy 1.7 bios.
Viz podpis, 475MHz umi stabilne, kolem 480 uz kulha, ale muze to byt problem moji E6300ky nebo pameti, oboji uz jede nadorazVážení kdo máte tuhle desku, případně máte s ní nějaké zkušenosti, jaké maximální FSB jste na ní dosáhly a s jakým CPU? Předem díky za odpovědi ..

Kupovaná v půlce ledna a má bios 1.5, pochybuju že se od té doby něco hlo, ale možné to jeKositch píše:Myslíte, že když si teď objednám tuto desku (např z CC) tak bude již obsahovat verzi biosu 1.6? Budu totiž mít C2D E8400 a ten je podporován od této verze. Takže pokud jste ji někdo teď či dříve kupovali a měla již tento bios, tak dejte prosím vědět A ještě jeden dotaz, budou v této desce fungovat tyto paměti bez problémů - Patriot 4096MB (kit2x2GB) 800MHz?

Co jsem zjistil tak tato deska pípá při startu pokud je něco zapojeno do USB, 1 zařízení = 1 pípnutí.xmen2 píše:No ja ho mam ale ted natakteny a i tak pipe mrcha.jasin755 píše:No to pipani by me taky zajimalo nikde v manualu jsem o tom nic nenasel ale domnivam se ze to bude met neco spolecneho s OC FAIL hodilo me to po restartu ze OC selhal a od te doby me to pipe 2x pak to zacalo i 3x

chlupatej_zub píše:jako vypada to ze moje E6750 nezvlada 450 fsbale i tak sem spokojeny