Notebook DELL J650GT - po zapnuti eror a nic nejde,pls help!

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Notebook DELL J650GT - po zapnuti eror a nic nejde,pls help!

Příspěvek od kotas »

Ahoj,
moje přítelkyně má ode mě noťas, po zapnutí se ukazuje nějaký eror, který jsem nikdy ještě neviděl a nevím c s tím, tady je screnshot:
Obrázek
Nemůžu ani najet do BIOSU, prostě při postu se to zobrazuje :o No na poněkolikáté jsem se nakonec dostal do woken, všefungovalo úplně normálně, žádné chyby nebo tak něco..vše jsem zkontroloval a na žádný problém jsem nenarazil, po restartu zase..apořád dokola, prostě nenajede :blee:

nevíte prosím vás někdo co s tím? Budu vám vděčný za každou radu, moc děkuji, na stránkách DELLu jsem nic neobjevil o této "chybě" :(
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Zkus vyndat optickou mechaniku (je asi v mdulární šachtě, co?), nebo ji pořádně dostrčit...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Don Martinez píše:Zkus vyndat optickou mechaniku (je asi v mdulární šachtě, co?), nebo ji pořádně dostrčit...
To jsem dneska jak jsem se přišel na to podívat taky udělal, od té doby ta hláška se zatím nezobrazila, několikrát jsem to restarrnul a vypl apod..jo a taky se mi jednou ukázal BSOD, hned po zapnutí, ale bylo to tak rychlé, probliklo to, ani kód chyby jsem nestihl :o
Taky jsem se pokoušel do něho dostat, podívat a zkontrolovat vevnitř, ale nemohl jsem se tam dostat, všechny šroubky jsem oddělal a nemohl jsem přijít na ten správnej mechanismus oddělávání :roll:

Myslíš, že by to mohla dělat nějaká nepopostrčená/nějak vypadnutá komponenta? Nebo že by mohla být nějaká vadná? Zkoušel jsem přehazovat i paměti...

//EDIT: přiznám se, že dělám jenom s desktop PC a s notebookama taky, ale po WH stránce apod. moc ne
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Takže bez mechaniky to jede? Nějak jsem tvůj příspěvek nepochopil :oops: ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Don Martinez píše:Takže bez mechaniky to jede? Nějak jsem tvůj příspěvek nepochopil :oops: ...
Omlouvám se..poté co jsem ji vyndal a dal zpět už jede :oops:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“