Ahoj,
moje přítelkyně má ode mě noťas, po zapnutí se ukazuje nějaký eror, který jsem nikdy ještě neviděl a nevím c s tím, tady je screnshot:
Nemůžu ani najet do BIOSU, prostě při postu se to zobrazuje No na poněkolikáté jsem se nakonec dostal do woken, všefungovalo úplně normálně, žádné chyby nebo tak něco..vše jsem zkontroloval a na žádný problém jsem nenarazil, po restartu zase..apořád dokola, prostě nenajede
nevíte prosím vás někdo co s tím? Budu vám vděčný za každou radu, moc děkuji, na stránkách DELLu jsem nic neobjevil o této "chybě"
Notebook DELL J650GT - po zapnuti eror a nic nejde,pls help!
Moderátor: Don
- kotas
- Středně pokročilý
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zkus vyndat optickou mechaniku (je asi v mdulární šachtě, co?), nebo ji pořádně dostrčit...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- kotas
- Středně pokročilý
To jsem dneska jak jsem se přišel na to podívat taky udělal, od té doby ta hláška se zatím nezobrazila, několikrát jsem to restarrnul a vypl apod..jo a taky se mi jednou ukázal BSOD, hned po zapnutí, ale bylo to tak rychlé, probliklo to, ani kód chyby jsem nestihlDon Martinez píše:Zkus vyndat optickou mechaniku (je asi v mdulární šachtě, co?), nebo ji pořádně dostrčit...
Taky jsem se pokoušel do něho dostat, podívat a zkontrolovat vevnitř, ale nemohl jsem se tam dostat, všechny šroubky jsem oddělal a nemohl jsem přijít na ten správnej mechanismus oddělávání
Myslíš, že by to mohla dělat nějaká nepopostrčená/nějak vypadnutá komponenta? Nebo že by mohla být nějaká vadná? Zkoušel jsem přehazovat i paměti...
//EDIT: přiznám se, že dělám jenom s desktop PC a s notebookama taky, ale po WH stránce apod. moc ne
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Takže bez mechaniky to jede? Nějak jsem tvůj příspěvek nepochopil ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.