Vzdy kdyz odinstaluji ovladace od graficke karty tak mi to funguje, ze muzu nastavit i jine rozliseni sirokouhle... .Ovladace jsem uz skousel 3 ruzne a porat nic
Takze sem usoudil ze to musi byt v ovladacich graficke karty...
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Jses si jistej,ze je to nvidii?Duncan66 píše:mam tyden 8800GTS od Gigabytu a Samsung 226 BW a mam uplne stejny problem. Jedine sirokouhle rozliseni mam nativni 1680x1050. Proste naprosta demence. Predtim jsem mel Ati R1800XT a jelo tam uplne vse 1440x900 1280x800 a i dalsi nestandartni rozliseni byly v nabidce, zatimco u nVidie mam k dispozici klasicke 4:3 a nativni 16:10 jinak ani prd. Kdyz se snazim pridat vlastni rozliseni, tak pri stisku testovat to vyhodi Fail. Docela me to sere, cekal jsem vetsi komfort v ovladacich nVidie, protoze jsem odevsad slysel jake jsou Ati sunty a ted vidim, ze to mela Ati vychytanejsi. Taky podle me ma nVidia nevyladenou vertykalni synchro, nebo netusim jak to jeste zlepsit, ale obcas se mi pri hrani objevi takoy ten pruh jak ta vertykalni synchro neni ok, to se mi na Ati taky nestavalo. Muzete mi prosim nekdo dat tip, jaky soft mam stahnout, ktery mi poskytne stejny komfort a nastaveni jako memly Ati drivery a hlavne ktery bude fungovat?

Precitaj si, co som pisal ja prdtym - s inym monitorom ten problem nemam. Takze ti musi byt jasne, ze problem je niekde inde - v monitore a jeho ovladacoch.Duncan66 píše:mam tyden 8800GTS od Gigabytu a Samsung 226 BW a mam uplne stejny problem. Jedine sirokouhle rozliseni mam nativni 1680x1050. Proste naprosta demence. Predtim jsem mel Ati R1800XT a jelo tam uplne vse 1440x900 1280x800 a i dalsi nestandartni rozliseni byly v nabidce, zatimco u nVidie mam k dispozici klasicke 4:3 a nativni 16:10 jinak ani prd. Kdyz se snazim pridat vlastni rozliseni, tak pri stisku testovat to vyhodi Fail. Docela me to sere, cekal jsem vetsi komfort v ovladacich nVidie, protoze jsem odevsad slysel jake jsou Ati sunty a ted vidim, ze to mela Ati vychytanejsi. Taky podle me ma nVidia nevyladenou vertykalni synchro, nebo netusim jak to jeste zlepsit, ale obcas se mi pri hrani objevi takoy ten pruh jak ta vertykalni synchro neni ok, to se mi na Ati taky nestavalo. Muzete mi prosim nekdo dat tip, jaky soft mam stahnout, ktery mi poskytne stejny komfort a nastaveni jako memly Ati drivery a hlavne ktery bude fungovat?

Ako zvyknem hovorit : "Google je tvoj kamarat (ak ta nahodou nespehuje)"Duncan66 píše:dekuji velice, presne tohle pomohlo, parada, jeste jednou diky