ZOTAC 8800GT + SAMSUNG 226bw nejde širokouhly obraz :(

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

OMeCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMeCZ »

Mam to napojeno pres DVI rovnou do graf karty i monitoru. Mam pouze jeden monitor ( zadny jiny ani TV) A jedine sirokouhle rozliseni muzu nastavit 1680x1050. Uz mi to ani nevadi protoze sem si zvykl a COH a WOW na tomto rozliseni jede taky bez problemu. Horsi je to pak s jinyma hrama (napr cod a crysis to musim hrat 1024x768) a to me stve :(.
Vzdy kdyz odinstaluji ovladace od graficke karty tak mi to funguje, ze muzu nastavit i jine rozliseni sirokouhle... .Ovladace jsem uz skousel 3 ruzne a porat nic :(. Windowsy sem taky preinstaloval.

Takze sem usoudil ze to musi byt v ovladacich graficke karty...
kebek
Nováček
Nováček

Příspěvek od kebek »

Mam ten samy problem Zotac 8800gt a LCD Samsung225bw - nejde nastavit jiné sirokouhle rozlisení, powerstrip je nefunkcní - "advanced timing option" je nepristupný
OMeCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMeCZ »

a pres jaky kabel to mas napojeno ? ja DVI. Jeste me napada jen skusit to napojit pres SVGA + redukce do zotacu :(
OMe
iks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od iks »

OMeCZ píše: A jedine sirokouhle rozliseni muzu nastavit 1680x1050.

pokud ti de nastavit 1680x1050 tak myslim ze je vse v poradku ;) ostatni rozliseni [jako napr 1440x900]proste v ovladacich monitoru nejsou obsazeny
OMeCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMeCZ »

jak to muze byt ok ? :( zkousel si tak hrat hry ?? :( to jako mam hrat na normalnim rozlisenim ? :(
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

skor hladaj chybu v ovladacoch monitora.

8800GT zatial hry v 1680x1050 utiahne, ale urcite sa niektore zide hrat v nizsom rozliseni.
Ja som to prave skusal na mojom NEC 20WGX2 + MSI 8800GT-OC a ponuka nastaveni plochy naozaj nizsie wide rozlisenia obsahuje - ovladac tam mam original NEC, nie nejaky PnP monitor atd.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Duncan66
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duncan66 »

mam tyden 8800GTS od Gigabytu a Samsung 226 BW a mam uplne stejny problem. Jedine sirokouhle rozliseni mam nativni 1680x1050. Proste naprosta demence. Predtim jsem mel Ati R1800XT a jelo tam uplne vse 1440x900 1280x800 a i dalsi nestandartni rozliseni byly v nabidce, zatimco u nVidie mam k dispozici klasicke 4:3 a nativni 16:10 jinak ani prd. Kdyz se snazim pridat vlastni rozliseni, tak pri stisku testovat to vyhodi Fail. Docela me to sere, cekal jsem vetsi komfort v ovladacich nVidie, protoze jsem odevsad slysel jake jsou Ati sunty a ted vidim, ze to mela Ati vychytanejsi. Taky podle me ma nVidia nevyladenou vertykalni synchro, nebo netusim jak to jeste zlepsit, ale obcas se mi pri hrani objevi takoy ten pruh jak ta vertykalni synchro neni ok, to se mi na Ati taky nestavalo. Muzete mi prosim nekdo dat tip, jaky soft mam stahnout, ktery mi poskytne stejny komfort a nastaveni jako memly Ati drivery a hlavne ktery bude fungovat?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Duncan66 píše:mam tyden 8800GTS od Gigabytu a Samsung 226 BW a mam uplne stejny problem. Jedine sirokouhle rozliseni mam nativni 1680x1050. Proste naprosta demence. Predtim jsem mel Ati R1800XT a jelo tam uplne vse 1440x900 1280x800 a i dalsi nestandartni rozliseni byly v nabidce, zatimco u nVidie mam k dispozici klasicke 4:3 a nativni 16:10 jinak ani prd. Kdyz se snazim pridat vlastni rozliseni, tak pri stisku testovat to vyhodi Fail. Docela me to sere, cekal jsem vetsi komfort v ovladacich nVidie, protoze jsem odevsad slysel jake jsou Ati sunty a ted vidim, ze to mela Ati vychytanejsi. Taky podle me ma nVidia nevyladenou vertykalni synchro, nebo netusim jak to jeste zlepsit, ale obcas se mi pri hrani objevi takoy ten pruh jak ta vertykalni synchro neni ok, to se mi na Ati taky nestavalo. Muzete mi prosim nekdo dat tip, jaky soft mam stahnout, ktery mi poskytne stejny komfort a nastaveni jako memly Ati drivery a hlavne ktery bude fungovat?
Jses si jistej,ze je to nvidii?
Ja mam dve 8800gt a nemam tenhle problem...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Duncan66 píše:mam tyden 8800GTS od Gigabytu a Samsung 226 BW a mam uplne stejny problem. Jedine sirokouhle rozliseni mam nativni 1680x1050. Proste naprosta demence. Predtim jsem mel Ati R1800XT a jelo tam uplne vse 1440x900 1280x800 a i dalsi nestandartni rozliseni byly v nabidce, zatimco u nVidie mam k dispozici klasicke 4:3 a nativni 16:10 jinak ani prd. Kdyz se snazim pridat vlastni rozliseni, tak pri stisku testovat to vyhodi Fail. Docela me to sere, cekal jsem vetsi komfort v ovladacich nVidie, protoze jsem odevsad slysel jake jsou Ati sunty a ted vidim, ze to mela Ati vychytanejsi. Taky podle me ma nVidia nevyladenou vertykalni synchro, nebo netusim jak to jeste zlepsit, ale obcas se mi pri hrani objevi takoy ten pruh jak ta vertykalni synchro neni ok, to se mi na Ati taky nestavalo. Muzete mi prosim nekdo dat tip, jaky soft mam stahnout, ktery mi poskytne stejny komfort a nastaveni jako memly Ati drivery a hlavne ktery bude fungovat?
Precitaj si, co som pisal ja prdtym - s inym monitorom ten problem nemam. Takze ti musi byt jasne, ze problem je niekde inde - v monitore a jeho ovladacoch.
Pravdepodobne je nieco shnileho v driveroch od Samsungu.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
kebek
Nováček
Nováček

Příspěvek od kebek »

Je to tak, problem je u Samsungu, dnes jsem si pujčil LCD LG L226W a bez problemu, ovladač standart Monitor PnP
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kua ja to lg mam a nic jsem mu nedaval...
Jen pripojil a vse jede oki
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Toto vam asi pomoze :

http://forums.nvidia.com/lofiversion/in ... 51075.html spolu s tymto obrazkom :
Obrázek
Duncan66
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

to: fauguztin

Příspěvek od Duncan66 »

dekuji velice, presne tohle pomohlo, parada, jeste jednou diky
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Re: to: fauguztin

Příspěvek od faugusztin »

Duncan66 píše:dekuji velice, presne tohle pomohlo, parada, jeste jednou diky
Ako zvyknem hovorit : "Google je tvoj kamarat (ak ta nahodou nespehuje)" :-)
OMeCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMeCZ »

Super tak uz jsem spokojeny :) diky moc !!!! OMe
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“