Pctuning změnil majitele - jak to bude dál - a co se změni ?

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

Změna domény je snadno vysvětlitelná. Pokud je PCTuning na subdoméně týdne, tak se návštěvnost PCTuningu započítává do návštěvnosti týdne v netmonitoru a týden, tak může před prezentovat vyšší návštěvnost. Je to to samé jako když centrum koupilo stahuj.cz

PS: omlouvám se za stylistické chyby v tom příspěvku

Jedná se o klasickou strategii větších hráčů, z mého pohledu špatnou. Jirka pravděpodobně tohle nemohl moc ovlivnit (pokud měl zájem prodat)
Naposledy upravil(a) PCMark dne pon 14. led 2008, 22:02, celkem upraveno 3 x.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

myom píše:wiliku, ale musis uznat, ze ta zpatlanina domen vypada naprosto otresne a naprosto poskozuje "image" pctuningu. to s tim nejde nic udelat?
Jak jsem psal vyse, z pozice jakehokoliv redaktora nebo admina nikoliv. Vse je majetkem Kwolka a nyni i Tydne. Kdokoliv muze rict maximalne svuj nazor, ale to je vse co s tim udela
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Kazdopadne by to ale chtelo projet databazi a nahradit stare linky na tready temi novymi.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Takže kdo je vlastně majitelem tohoto fóra? Snad to není tajná informace. :)
Vždy jsem měl pocit, že je fórum na webzinu nezávislé, dokonce se o tom v tom smyslu některý z adminů zmiňoval. Teď se ale zdá, že fórum bylo nedílnou součástí webzinu a jako takové bylo i předmětem koupě Mediacop s.r.o.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

holahej modi prosim az budete mit cas - zmente nadpis tohohle threadu hrozne mi to taha oci. :oops:

diky :oops:
riksa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riksa »

shadow píše:Pokud PCT zmìnil majitele (Mediacop s.r.o. má dle výpisu z OR švýcarského vlastníka) nebo aspoò pokud do PCT nìjak kapitálovì tato osoba vstoupila

/i když právnì si kladu otázku, jakým zpùsobem to celé právnì probìhlo, a docela by mnì to z profesního hlediska i zajímalo :), když PCT byl dle dostupných informací na internetu provozován p. Ing. Kwolkem jako fyzickou osobou - podnikatelem, a obchodní známku má aspoò poøád také registrován na své jméno, stejnì jako doménu podle whoisu/ - v tomto smìru uvítám SZ èi zprávu na mail :).
ad svycarsky vlastnik - patri to pawlowskimu, at uz skrze jeho korporatni skutkturu tady nebo jinde. btw., uz z toho vypisu mediacopu je videt, kdo tu spolecnost pro nej kdysi zakladal (a kdo pro nej v tomhle driv delal), takze tam bych si o spravnost pravniho reseni nedelal starosti ;)
E2160 1,8@3,0 (335*9) || Gigabyte P35-DS3 || 2x1GB Transcend DDR2 800 || Sapphire HD3870@default || Scythe Ninja + Accelero S1 || triple WD: Raptor 36GB + 3200KS + 500AAKS || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
Sex is like nose picking. It's fine as long as you practice it yourself, but it's disgusting watching someone else doing it.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Riksa: aha, musíš mě omluvit, ale ke mně do hradecké dědiny jméno Pawlowského až do ted nedorazilo :) Jinak cilem mého příspěvku nebylo vzbuzení nějakých pochyb o právní stránce celého obchodu, to ani v nejmenším a ani to není moje starost, šlo skutečně o pouhý projev zvědavosti :).

Dále co se tyká (ne)závislosti fora na magu, tak to myslím už není současným zájmem zainteresovaných osob, k tomu viz připravovaný společný login nebo osobní angažovanost (či snaha i ní) Wilika v chodu samotného magu..... Dalši dusledky a souvislosti si vydedukujte sami.
show must go on..
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Max Casper píše:Takže kdo je vlastně majitelem tohoto fóra? ... Vždy jsem měl pocit, že je fórum na webzinu nezávislé, ...
Forum je na webmagu nezavisle - ale v te rovine, ze ma vlastni server, vlastni login, o chodu a smerovani rozhoduji admini a problemy s forem jdou na jejich triko - na druhou stranu je webmag/redakce (opet samostatne) a jejich smerovani ci problemy nemohou admini fora nijak ovlivnit. Jinak samozrejme servery, domeny, atp. - vse vlastnila 1 osoba, tudiz odkupem to vsechno preslo pod noveho majitele.

Snaha je to vic propojit - na te uzivatelsky prinosne rovine - tim bude napr. spolecny login a jednotnejsi design.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Všechno (PCTuning, i forum) je nyní stoprocentně vlastněno pouze magazínem Týden ... Jirka Kwolek je pouze ředitel, ne majitel ... nemá ani jediné procento z obou zmíněných věcí! Byl vyplacen, a o všem již rozhoduje tvrdou rukou Týden.

Když bude zítra Týden chtít fórum uzavřít, klidně to udělá a nikdo to neovlivní! Proč by to ale dělali, když jim to dělá statisícové návštěvy týdně ...
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Je to na sračky, ak by sa rozhodli fórum zrušiť. Mňa by zaujímalo, koľko by stála doména, alebo skôr odkúpenie od TYDNA?
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

BUBINO píše:Je to na sračky, ak by sa rozhodli fórum zrušiť. Mňa by zaujímalo, koľko by stála doména, alebo skôr odkúpenie od TYDNA?
Tyden si domenu MUSI udrzet, jinak kdyz ji prodaji muzes si udelat svuj vlastni pct a oni by byli nahrni. Takze Tyden ji neproda za zadnou cenu, tedy alespon nejaky cas ...
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Preco by mali byt nahrani? Boli by vtedy, keby som sa dostal ku zalohovej databaze a nahral ju na server. Povec mi este, konpetentni maju nieco z fora pcp a celeho pctuningu nieco do kapse?
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

BUBINO píše:Preco by mali byt nahrani? Boli by vtedy, keby som sa dostal ku zalohovej databaze a nahral ju na server. Povec mi este, konpetentni maju nieco z fora pcp a celeho pctuningu nieco do kapse?
WTF ? Toto malo byt akoze co ?
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Len som sa pytal, ci majitelia serveru na pctuningu zarabau.
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

BUBINO píše:Len som sa pytal, ci majitelia serveru na pctuningu zarabau.
Tyden.cz ? Mozno budu.
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Na reklamach urcite.
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

OD té doby co má PCt new majitele jsou jen problemy s přihlašením na forum ! ( dost často se nejde ve večerních hodinách dostat na stránky fora a nebo to prostě blbne " stránku nelze zobrazit " ATD )
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

viky58 píše:OD té doby co má PCt new majitele jsou jen problemy s přihlašením na forum ! ( dost často se nejde ve večerních hodinách dostat na stránky fora a nebo to prostě blbne " stránku nelze zobrazit " ATD )
Nove servery uz jsou v podstate schvalene, predpokladam ze do nejakeho mesice by se melo prejit na nove zelezo a k novemu hostingu. Takze by se mela vetsina padu a problemu (snad) vyresit...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Wlkus píše:Nove servery uz jsou v podstate schvalene, predpokladam ze do nejakeho mesice by se melo prejit na nove zelezo a k novemu hostingu. Takze by se mela vetsina padu a problemu (snad) vyresit...
A mohu se zeptat, kdo jste Vy, kdo se skrýváte pod rankem Šéfredaktor PCT?

Samozřejmě bych si to zjistil sám, kdyby měl PCT magazín konečně nějakou stránku s redakcí a kontakty, ale takto mi nezbývá, než se zeptat...

Skutečně ať se koukám, kam se koukám, takovou kontaktní stránku pořád nevidím, tj. pokud nejsem slepej, tak ani změna majitele v tomto směru neudělala pořádek, což je celkem škoda, ať už Vás k tomu vedou jakékoli důvody (např. personální fluktuace?). Taková kontaktní stránka s kontaktama na členy redakce a další osoby pracující v magu mně přijde zcela normální a očekávaná. Její nepřítomnost vzbuzuje netransparentnost a tím do určité míry i nevěrohodnost.

P.S. Nechci nějak kritizovat, ale na výše uvedenou věc se dívám kriticky už dlouho a v souvislosti s Vaší osobou, která se zde prezentuje jako šéfredaktor PCT fóra, se naskytla ideální příležitost... tedy nic osobního v tom není.. :) Jenom snad, že byste nemusel psát bez diakritiky jako Wilik :).

edit: vidím pouze starou kontaktní stránku, navíc již zřejmě neaktuální, navíc jen ve formě pouhého článku, který člověk musí hledat tam, kde by neměl...

http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=90
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“