Prescott
- Q1
- Nováček
-
Prescott
Koupil jsem si procesor Pentium 4 2,.4 GHz a přetaktoval ho na 3.2 GHz. Těšil jsem se,až si ho za nějaký čas vyměním za Prescotta. Podle informací,které jsem četl,bude Prescott opravdovou lahůdkou proti Northwoodu,který měl uspěchanou architekturu a nepříliš efektivní HT.Když jsem četl oficiální specifikace Prescotta,jen mě to utvrdilo v tom,že to bude parádní procesor. No a teď se dočtu,že čipové sady i865 a i875 nebou ASI podporovat tento procesor. Jestli to tak bude,tak to jsem měl raději počkat na Prescotta. P4 s 800 MHz FSB totiž není žádný zázrak ,i když přetaktovatelnost je nádherná,ale přeci architektura NB už je staršího data a zvýšená FSB ji moc nezachrání. Hergot,ať Prescott podporuje i865 a i875.
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Neboj
Aspon první Prescotty na 865/875 pujdou... jinak to bude jedna velká ostuda Podporou prescottu se chlubí snad vsichni vyrobci desek v manualech a pokud by tam nesel, byl by to teoreticky duvod k reklamaci.... a to si nikdo nemuze dovolit..
a nebo ze by jo
Aspon první Prescotty na 865/875 pujdou... jinak to bude jedna velká ostuda Podporou prescottu se chlubí snad vsichni vyrobci desek v manualech a pokud by tam nesel, byl by to teoreticky duvod k reklamaci.... a to si nikdo nemuze dovolit..
a nebo ze by jo
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Bajgy
- Středně pokročilý
Tedy pokud jsem to správně pochopil, tak problém není v čipsetech, ale v napájení. Dnešní desky nebudou umět Prescottovi dodat tu správnou šťávu, a bude potřeba udělat nové revize boardů s jiným napájením. Podle mě je to chyba Intelu, který tvrdil, že Prescott bude compatible a prd.
Toshiba Tecra A6
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Suleky
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
podle me je Intel tak arogantni a jistej si sam sebou, ze to klidne udela (nebo bude muset )
co by se mu tak asi mohlo stat ... a vyrobci desek normalne reknou ze to neni duvod k reklamaci a bude hotovo - Northwood ti tam bezi tak co...
na zpetnou kompatibilitu by si uz mohli priznivci intelu zvyknout ne? intel
co by se mu tak asi mohlo stat ... a vyrobci desek normalne reknou ze to neni duvod k reklamaci a bude hotovo - Northwood ti tam bezi tak co...
na zpetnou kompatibilitu by si uz mohli priznivci intelu zvyknout ne? intel
It's free software and it gives you freedom!
- Bajgy
- Středně pokročilý
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- HADiCE
- Začátečník
Google vodmítl Itanium 2 do svejch serverů (tušim že maj teď ty fógloidní Opterony )ICE píše:tak to je soda... Itania maji 130W... Komp a vytapeni v jednom...
By to prej neuchladili a neuživili.
Ale zase připojit to přes vodní chlazení na nějakou nádrž (Slapy), tak by tam byla celoročně teplota vody 27°C
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
V čem může být ta náročnost? Když vezmu P4 C 2,4@3,2-5 tak je to taky pěkná soda pro desku a když ještě zvdnu napětí aby to bylo stabilní, tak se určitě přes 100w dostanu ne?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64