nForce a firewall

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

olgoj
Nováček
Nováček

Příspěvek od olgoj »

Tak už jsem ho nainstaloval, ale nedaří se mi připojit k webovýmu rozhraní. Na rychlost netu to asi mít vliv nebude, ale když už ho tam mám, tak bych ho rád vyzkoušel. Poraďte jak ten firewll nastavit. Díky, díky díky...................................
olgoj
Nováček
Nováček

Příspěvek od olgoj »

Vyřešeno.
jimmi
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimmi »

Jak sto prosímtě vyřešil :lol:
To bylo fak jednoduchý
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

no, ja sem si nedavno poridil router s HW FW a vypnout uplne taky nejde....
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

nVIDIA ForceWare Network Acces Manager

Příspěvek od Mirek Koci »

Po tom co jsem tuhle srandu odinstaloval z pc mi zmizli veškeré problémy ohledně pc..jak jste na tom vy?to je nejaky HW firewall??
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

newim nikdy sem to na nf4 neinstaloval a vse ok, bohda jednou sem to tusim zkusil k cemu jako ze to tam je a slo to zas hned pryc... takze osobne newim jak to basnik myslel, ale efekt te aplikace je asi 0 ;) jesti to nejak spolupracuje s nejakou hw ochranou v sitovkach na nf newim... osobne neinstaluju...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

jednou jsem to zkousel nainstalovat.. Celkem se mi to libilo, az na to, ze mi to vzdycky cca po peti minutach provozu kompletne odpojilo net :) Chvili jsem s tim laboroval az jsem to nakonec odinstaloval a uz nikdy vic nepokousel :)
Sinergy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinergy »

Souhlasim s odebráním - diky týhle nedokonalosti na posledním nForce ovladači mi systém neustále padal na BSOD.Odebral sem ovladač nainstaloval znovu ale bez podpory NAM a vše zatím jede.pak sem jen doinstaloval smotnej nTUNE. Kdyby někdo hledal info tak tady sem se dočetl návod já.
http://forums.nvidia.com/lofiversion/in ... 28340.html
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“