Jak pise Mike, napajeni vetracku je reseno pouze pres dva dratky a tak je velice nepravdepodobne, ze by regulace fungovala (minimalne by tam nebyla zpetna odezva pres otacky). Resenim je zjistit kolika volty je napajen vetracek a zapojit jej pak do MOLEXu na 7 nebo 5V (v pripade, ze karta napaji vetracek 12V). Uplne nejlepsi reseni je Accelero + fan. Sice to bylo dalsich 800kc (Noctua vetrak), ale po uprave biosu mam v idle 41°C, pri full loadu cca 61°C a o grafice nevim.kAdEtT píše:neche mi někdo pomoct teda nejak ztišit ten chladič?ještě se mi nechce kupovat Accelero. mám tu PowerColor ATI HD3870 PCS 512MB DDR4 PCIe 2xDVI TVout fan 256bhttp://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=69960
no jestli to nejde rugulovat,tak je to fakt na hovno ten chladič,ptž je to hlučný jak děvka fakt.a to sem si za něj připlatil. zkoušel sem se divat do ati tray tools ,tam se to da prej nějak korigovat,ale nevim jak,ptž sem s ati tray tools nikdy nedělal
V ATT nic nenastavis, protoze ti oznami, ze nebyl nalezen podporovany hw. To uz spis zkusit RivaTuner, ktery ma nastaveni otacek aktivni (ale nezkousel jsem jej, protoze jsem v tu dobu mel jiz chlazeni vymeneno).
PS: kdyby sis pred nakupem prolezl net, tak by jsi predem vedel do ceho jdes...