pravidla vs ja ;)

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

fanik píše:to co jsem mel na mysli ja byli skutecni podvodnici a dokonce jsem to tenkrat dolozil ruznymi zpusoby... jak rikam, vubec jsem neznal jejich ip adresy, ale vyplynulo to z jejich jednani
Prokazatelné jednání, které by bylo v rozporu z pravidly bazaru trestám s maximálním nasazením, otázkou je, jaké důkazy jsi podal, zda byly dostatečné... pošli mi na SZ znovu obsah těch zpráv, já je ve schráncem nemám...
Wilik píše:A opravim Bathoryho info, aby ho nekdo nechytal za slovo - tusim 2 uzivatele uz degradovani byli, pri cervene karte tu ta moznost je.
Vím, že to v pravidlech je, ale nepoužívá se to tak pružně, jak by bylo mnohdy třeba... :)
Bathory
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Wilik píše:
Shit píše:Je smutný, že někdo neví, že s červenou kartou nelze editovat.... ;-)

Takže by se možná hodila omluva, nemyslíš? :oops:
Osobne jsem si to ted vyzkousel a editovat s cervenou kartou samozrejme jde. Editovat nelze jen pro anonymni prispevatele. Takze bud mas neco spatne a nebo si vymyslis.
Opět nepíšeš pravdu.

Možná má někdo něco špatně nastaveno, ale já to nejsem!!!!

Obrázek

Podotýkám, že to není fake, ačkoliv kreslící programy též umím ovládat. :P

Takže - kde je chyba, Wilíku?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

A další "zajímavost" - jistě nechtěná a Tebou vyzkoušená...

I v PM se ztratilo tlačítko editovat - jistě chápeš, že tento screan z PM sem postovat nebudu... 8-)

Takže to někdo domršil a nezajímá mně, kdo to byl. V každém případě jsi mně obvinil, že si vymýšlím, což není pravda. Proto žádám od Tebe omluvu k této konkrétní věci.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Takže opravím Wilíka... editovat se správně nastavenou červenou kartou v této sekci skutečně nejde... :)

...takže nikdo nic nedomršil, pouze se spletl :roll:
omlouváme se...
Bathory
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

2 Bathory:
Omluva se přijímá, ale spíš by se měl k tomu vyjádřit ten, který tvrdil: "Osobne jsem si to ted vyzkousel a editovat s cervenou kartou samozrejme jde".
Pokud někdo uvede "osobně teď vyzkoušel", tak se nejednalo o "spletení", jak uvádíš, ale o jasný úmysl mě poškodit.
Bathory píše:v této sekci skutečně nejde
V žádné sekci to nejde - což bych dejme tomu i pochopil, ale proč to nejde u PM není pro mně "pochopitelné". :wink:
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Shit píše:Takže - kde je chyba, Wilíku?
Tak, to netusim :)
Na 1. testovacim uzivateli s nastavenou cervenou kartou funguje jak tlacitko edit u prispevku, tak i edit v SZ - toho jsem pouzil ja k overeni tveho tvrzeni (bez umyslu te poskozovat), na 2. testovaci uzivateli s nastavenou cervenou kartou nefunguje tlacitko edit u prispevku, ale funguje v SZ - toho pouzil Bathory. No a potom tu mame tve tvrzeni, ze nemas u cervene karty edit ani u prispevku a ani v SZ...

Po pravde nemam tuseni proc to takhle je a logicky by mel edit bez problemu fungovat v povolenych sekcich (coz je zde) a samozrejme u SZ, ale pokud tomu tak neni, pak se omlouvam, ze jsem tvrdil opak. Kazdopadne i tak ti nic nebranilo reakce na jednotlive prispevky sumarne shrnout v 1 odpovedi a ne v nekolika jednovetnych postech.

a kdyz uz ho tu mam - edit:
Tohle tema se samozrejme ma venovat povysovacimu systemu, takze necht v tom i pokracuje...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Wilik píše:Tak, to netusim :)
Na 1. testovacim uzivateli ..
Já už tuším... ale to bychom se museli vrátit zpět cca do roku 2005 - tam se to pravděpodobně v nastavení "odehrálo" a pak se na to jaksi "zapomnělo" vrátit zpět...
Wilik píše:Kazdopadne i tak ti nic nebranilo reakce na jednotlive prispevky sumarne shrnout v 1 odpovedi a ne v nekolika jednovetnych postech.
Wilik píše:a kdyz uz ho tu mam - edit:
To je sice pravda, ale po "bitvě je každý Králem". Co to příště zkusit bez toho tlačítka "edit".
Wilik píše:Tohle tema se samozrejme ma venovat povysovacimu systemu, takze necht v tom i pokracuje...
OK - končím s touto "nesrovnalostí".
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

BATHORY ja uz je tam taky davno nemam... pm jsem aktivnejsi nez verejne =D ....vyresila to tenkrat policie i bez tveho zasahu. Nebylo to nakonec jen pctf

///a hernajs nechte SHITa ...to je jak newbies vs veteran

//Bathory - zase si tak nefandi :wink:
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

kdyz uz jste ot s tim editem, mohli ste uvest jake mate prohlizece...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“