Drivers for Toshiba Satellite L20

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Drivers for Toshiba Satellite L20

Příspěvek od lgn »

Dobrý den, mám půjčený tento ntbk na reinstal celého systému a nebylo mi k tomu dodáno cd s driverama. Googloval jsem asi hodinku a našel jsem toshiba supports, ale když jsem v poslední fázy instalace driveru, napíše to chybu, chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte s tímto ntbkem zkušensti nebo nějaký zaručený zdroj, kde se dá spolehlivě stáhnout drivery. děkuji [/i]
--- MB: Gigabyte Intel P35 DS3R --- CPU: INTEL Core 2 Duo E8200 [Wolfdale] --- VGA: Gigabyte HD 3870 --- RAM: Geil 2GB Ultra 800 MHz --- Power Supply: Fortron Blue Storm 500 W --- OS: Windows XP 32bit ---
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Vseobecne pre Toshibu najdes ovladace na stranke http://ce.computers.toshiba-europe.com. Ovladace stiahnes po vybrati modelu z download stranky.

Az na ovladace grafickej (ak mas NVidiu) ti doporucujem pouzivat originalne ovladace (pre NVidia Go karty doporucujem www.laptopvideo2go.com, kde su normalne ovladace od nvidie s upravenym INF suborom, aby rozpoznalo Go karty).
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“