Drivers for Toshiba Satellite L20
Moderátor: Don
- lgn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Drivers for Toshiba Satellite L20
Dobrý den, mám půjčený tento ntbk na reinstal celého systému a nebylo mi k tomu dodáno cd s driverama. Googloval jsem asi hodinku a našel jsem toshiba supports, ale když jsem v poslední fázy instalace driveru, napíše to chybu, chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte s tímto ntbkem zkušensti nebo nějaký zaručený zdroj, kde se dá spolehlivě stáhnout drivery. děkuji [/i]
--- MB: Gigabyte Intel P35 DS3R --- CPU: INTEL Core 2 Duo E8200 [Wolfdale] --- VGA: Gigabyte HD 3870 --- RAM: Geil 2GB Ultra 800 MHz --- Power Supply: Fortron Blue Storm 500 W --- OS: Windows XP 32bit ---
- faugusztin
- Začátečník
-
Vseobecne pre Toshibu najdes ovladace na stranke http://ce.computers.toshiba-europe.com. Ovladace stiahnes po vybrati modelu z download stranky.
Az na ovladace grafickej (ak mas NVidiu) ti doporucujem pouzivat originalne ovladace (pre NVidia Go karty doporucujem www.laptopvideo2go.com, kde su normalne ovladace od nvidie s upravenym INF suborom, aby rozpoznalo Go karty).
Az na ovladace grafickej (ak mas NVidiu) ti doporucujem pouzivat originalne ovladace (pre NVidia Go karty doporucujem www.laptopvideo2go.com, kde su normalne ovladace od nvidie s upravenym INF suborom, aby rozpoznalo Go karty).