Projekt: AnotherGigi'sCaseMod - finální fotky

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

další malý update:

Obrázek
instalace accelera na ATi3850

Obrázek
chladič napěťových regulátorů byl rozříznut na půl a připevněn

Obrázek
mezi diskem a chladičem už moc místa nebylo...takže jsem ho přesunul na přední stěnu

Obrázek
do zdroje šel tichý ventilátor nexus

Obrázek
Obrázek
//edit: fan je na fotce otočenej, už jsem ho hodil správně

Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) gigik dne stř 2. led 2008, 20:36, celkem upraveno 1 x.
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

nechci ti do toho kecat,ale proč máš ten fan ve zdroji opačně? :oops:
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

jo taky jsem si toho všim když to nějak nefoukalo :-D pak už jsem to nechtel fotit znova
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

To accelero vyzerá riadne ozrutne :-D
Ale to ticho je asi na nezaplatenie...
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

PELKO píše:To accelero vyzerá riadne ozrutne :-D
Accelero ozrutne je. Ak by tam chcel aktivne chladenie (tj 12cm ventilator), tak by uz nemal ziande volne sloty :-D
Springer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Springer »

faugusztin píše:
PELKO píše:To accelero vyzerá riadne ozrutne :-D
Accelero ozrutne je. Ak by tam chcel aktivne chladenie (tj 12cm ventilator), tak by uz nemal ziande volne sloty :-D
kamo Accelero je jedno z nejpovedenejsich chlazeni na grafarnu vubec, pamatuju se jak muj ex agp komp dostal druhej dech,kdyz na ati x1950 pro najednou byl tenhle chladic.. teplota v zatezi o 20 nizsi,co vic si prat? Jo jinak tezkej respekt, sice mas zuby jak upejr a ve stredoveku uz by te napichli na spicatej kul,ale asi si vedel proc se narodit v dobe case-modingu, tohle ti jde,ty kluku zubata.. jinak delam prdel,neber osobne.. jsem takej kktuk,vis.. ;D :wink:
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

abych vás nezanedbával.. další malý update:

nový nožky
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

nová zvukna
Obrázek

hrál jsem si se zvukově řízenou katodou pod kejsem, asi ještě něco vymyslím...
Obrázek
Drings
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drings »

Čau no ty nožky mne k tomu moc nesedijou ale moje case to neni jinak to mas hodne pekny jen by me zajimalo jaky tam mas teploty vim ze to do sekce Casemodding - projekty nepatri ale jen ze stam vymenoval chladic na vga,ve zdroju a tak?
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

me se tam taky moc nelibej, ale potreboval jsem to zvednout a tyhle byly zrovna po ruce, nejaky co by se hodily bych asi musel udelat custom, nebo ma nekdo tip?

v idle má cpu (5400+ X2) 40st., gpu 40st. a hdd 30st. ani tak neresim par stupnu, dulezity je pro me ticho...proto freezer toci 450ot., ten nexus ve zdroji 750ot. a hdd je odpruzenej :-)

pri zatezi se dostanu na 45st. cpu, 35st. hdd, 57st. gpu a obcas deska freezer roztoci az na cca 1200ot.
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

hh mas stejny bedny jako ja akorat mam jinou ozvucnici jaky pouzivas zesik?? jinak mod moc pekny super multimedialni centrum :-D
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

hmm docela pěkný na to jak to vypadalo předtím!!!!!! :up: :up: :up: :up: :up:
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

Povedený kousek, jen musím souhlasit s těmi nehodícími se nožkami... :wink:
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Springer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Springer »

Hele tak asi vec nazoru,me tam ty nozky docela sednou.. jeste kdyby byly mechanicky a treba po prikazu pres prikazovou radku by bedna vesele odpochodovala do chladnicky pro pivko,bylo by to upa super.. Zkus to jeste nejak potunit,jo? =o)
C2D E6850 3,6 GHz ; 3GB PC6400 Corsair XMS2 800MHz CL 4 4 4 12, 2t (tRC 22, tWTR 15 - for dualchannel UNLOCK on my Mobo); SLI BFG GeForce 8800 GTS OC (G92), 700W Xilence; MB: Asus P5N-e SLI 0901 bios rev.; Asus 24* 1920x1200x60@
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

Gigi prosim muzes mi nekam hodit nakres zapojeni tech diod+zapinani a z ceho sou napajeny?Staci nakres se2ledkama.Dik
co se dá udělat hned,odlož radši fakt na zítra!!!
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

gigik píše:me se tam taky moc nelibej, ale potreboval jsem to zvednout a tyhle byly zrovna po ruce, nejaky co by se hodily bych asi musel udelat custom, nebo ma nekdo tip?

v idle má cpu (5400+ X2) 40st., gpu 40st. a hdd 30st. ani tak neresim par stupnu, dulezity je pro me ticho...proto freezer toci 450ot., ten nexus ve zdroji 750ot. a hdd je odpruzenej :-)

pri zatezi se dostanu na 45st. cpu, 35st. hdd, 57st. gpu a obcas deska freezer roztoci az na cca 1200ot.
k tomuhle jedine decentni "tapky" jako ma TT armor, zkus se po tom podivat :-) nebo neco zbastlit, tyhle sou fakt oslivy
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Vzhledem k tomu ze nozky vypadaj tak trochu jako ventily taky bych nerekl ze jsou tak hrozne.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

Mě se ty nožičky líbí.OT:co je to tam za repro?HomeMade?
Jinak case je hezký ornžová je prostě nádherná a kombinace s černo.Každýho dostane :twisted: :twisted: .Jink ta katoda na tym obrázku pod kejsou móc svití(na obrázku ve skutečnosti to může být jinak)
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
smart66
Nováček
Nováček

Re: Projekt: AnotherGigi'sCaseMod - finální fotky

Příspěvek od smart66 »

Tak toto sa fakt podarilo. Tento clovek fakt vie co robi. Obycajnu case kazdy lahko preroby. No on spravil nieco co sa len tak nevidi. Vsetka cest.
CreAtive_34
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CreAtive_34 »

2smart66: posthunt? trochu blbá sekce, ne? :?
Y510p - 4700HQ, 16GB DDR3, EVO 850 500GB, 2x 750m sli
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

další lama která vitahuje staré posty. :D

//Trinom: Zrovna ty máš, co říkat, když sem přihodíš post. Jestli tu zahlídnu ještě jeden takvejhle zbytečnej post (navíc, když se tu nepočítají), tak se budou rozdávat karty :evil:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“