PELKO píše:To accelero vyzerá riadne ozrutne
Ale to ticho je asi na nezaplatenie...
Accelero ozrutne je. Ak by tam chcel aktivne chladenie (tj 12cm ventilator), tak by uz nemal ziande volne sloty
kamo Accelero je jedno z nejpovedenejsich chlazeni na grafarnu vubec, pamatuju se jak muj ex agp komp dostal druhej dech,kdyz na ati x1950 pro najednou byl tenhle chladic.. teplota v zatezi o 20 nizsi,co vic si prat? Jo jinak tezkej respekt, sice mas zuby jak upejr a ve stredoveku uz by te napichli na spicatej kul,ale asi si vedel proc se narodit v dobe case-modingu, tohle ti jde,ty kluku zubata.. jinak delam prdel,neber osobne.. jsem takej kktuk,vis.. ;D
Čau no ty nožky mne k tomu moc nesedijou ale moje case to neni jinak to mas hodne pekny jen by me zajimalo jaky tam mas teploty vim ze to do sekce Casemodding - projekty nepatri ale jen ze stam vymenoval chladic na vga,ve zdroju a tak?
me se tam taky moc nelibej, ale potreboval jsem to zvednout a tyhle byly zrovna po ruce, nejaky co by se hodily bych asi musel udelat custom, nebo ma nekdo tip?
v idle má cpu (5400+ X2) 40st., gpu 40st. a hdd 30st. ani tak neresim par stupnu, dulezity je pro me ticho...proto freezer toci 450ot., ten nexus ve zdroji 750ot. a hdd je odpruzenej
pri zatezi se dostanu na 45st. cpu, 35st. hdd, 57st. gpu a obcas deska freezer roztoci az na cca 1200ot.
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Hele tak asi vec nazoru,me tam ty nozky docela sednou.. jeste kdyby byly mechanicky a treba po prikazu pres prikazovou radku by bedna vesele odpochodovala do chladnicky pro pivko,bylo by to upa super.. Zkus to jeste nejak potunit,jo? =o)
C2D E6850 3,6 GHz ; 3GB PC6400 Corsair XMS2 800MHz CL 4 4 4 12, 2t (tRC 22, tWTR 15 - for dualchannel UNLOCK on my Mobo); SLI BFG GeForce 8800 GTS OC (G92), 700W Xilence; MB: Asus P5N-e SLI 0901 bios rev.; Asus 24* 1920x1200x60@
gigik píše:me se tam taky moc nelibej, ale potreboval jsem to zvednout a tyhle byly zrovna po ruce, nejaky co by se hodily bych asi musel udelat custom, nebo ma nekdo tip?
v idle má cpu (5400+ X2) 40st., gpu 40st. a hdd 30st. ani tak neresim par stupnu, dulezity je pro me ticho...proto freezer toci 450ot., ten nexus ve zdroji 750ot. a hdd je odpruzenej
pri zatezi se dostanu na 45st. cpu, 35st. hdd, 57st. gpu a obcas deska freezer roztoci az na cca 1200ot.
k tomuhle jedine decentni "tapky" jako ma TT armor, zkus se po tom podivat nebo neco zbastlit, tyhle sou fakt oslivy
Mě se ty nožičky líbí.OT:co je to tam za repro?HomeMade?
Jinak case je hezký ornžová je prostě nádherná a kombinace s černo.Každýho dostane .Jink ta katoda na tym obrázku pod kejsou móc svití(na obrázku ve skutečnosti to může být jinak)
Omlouvám se za hrubky!! Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020 NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600 Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200 FandímLIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
//Trinom: Zrovna ty máš, co říkat, když sem přihodíš post. Jestli tu zahlídnu ještě jeden takvejhle zbytečnej post (navíc, když se tu nepočítají), tak se budou rozdávat karty