NEFUNKČNÍ KLÁVESA!!! Acer 5520G
Moderátor: Don
- aramis
- Nováček
-
NEFUNKČNÍ KLÁVESA!!! Acer 5520G
Jak jste si jistě nekteří mohli všimnout o několik řádek níže jsem založil téma, kde se rozhoduji mezi několika modely notebooků. Vybral jsem a celkem spokojeně jsem se těšil z Aceru 5520G s jedním vadným subpixelem který moc není viděť a harddisku o kterým nevím jestli je sata nebo ata ale to mě moc nepálí a tak jsem si spokojeně žil asi 14 dní s tímto modelem, jenže co se nestalo? Přestala fungovat klávesa y teda né tak docela ona funguje, když si zrovna usmyslí že fungovat bude, jenže jindy si zas usmyslí že fungovat nebude. A vzhledem k tomu že na notebooku dost píšu je to pro mě vážný nedostatek sice klávesa y funguje když jí opravdu brutálně zmáčknu ale přesto mě to u prakticky nového stroje za 16 tisíc vadí, nemátě někdo radu jak to opravit? Ještě jsem si novej stroj ani neošahal a už abych ho posílal do Brna.
- faugusztin
- Začátečník
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Reklamovat určitě - pokud ho máš chvilku, tak ho taky můžeš bez udání důvodu vrátit... Disk bude určitě SATA ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- aramis
- Nováček
-
Největší problém vidím asi v tom že mám na disku množství dat které jsou dost důvěrna a já nechci aby se tato data dostali do rukou nějaké 3 osobě ať už se jedná třeba o servis, bohužel nechce se mi vše zálohovat. Další problém je to že jsem notebook koupil s nějakým tím Linuxem kterej šel hned pryč tak aby z toho nebyli komplikace, třeba jako důvod k neuznání reklamace že zboží není v původním stavu. Kupoval jsem ho v kamenném obchodě a mám ho od 24.1.2008 je možný ho ještě vrátit bez udání důvodu? Nebo alespoň pro tyto závady?
- faugusztin
- Začátečník
-
- aramis
- Nováček
-
Tak nevím co mám dělat, disk je nejspíš teda Sata jak uvádí výrobce, notebook má jeden vadnej pixel a nefunkční klávesu Y Linpus Linux kterej byl předinstalovanej je smazanej a já tam mám svoje Windowsy a data který nechci any se dostala někomu do rukou, mám naformátovat disk a jít vyřídit reklamaci?
- James.Sniper
- Začátečník
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To je otázka - reklamace půjde určitě do Brna do servisu Aceru a nevím jestli se jim bude líbit laptop bez disku... Rozhodně doporučuju zazálohovat data a ty citlivý odstranit, to že na laptopu bude chybět Linux by nikomu v servisu nemělo vadit...James.Sniper píše:Zkus zajít/zavolat do obchodu, kde si ho kupoval a domluvit se, že by si ho reklamoval bez disku (ten by si vytáhl), samozřejmě uvedeš své důvody, proč ho nechceš nechat v notebooku. S některýma lidma se dá domluvit, uvidíš, co ti řeknou.
No tak tohle by záleželo na dobrý vůli prodejce (nějak jsem automaticky předpokládal, že ho máš koupenej na nějakým eshopu - sorry) - vzhledem k tomu, že na tom laptopu chybí ten Linux, asi si ho zpátky nevezmou...aramis píše:Kupoval jsem ho v kamenném obchodě a mám ho od 24.1.2008 je možný ho ještě vrátit bez udání důvodu?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- James.Sniper
- Začátečník
-
No pokud jsou to k***** tak jim to vadit bude. Jinak disk není pro reklamaci důležitej. Já bych to určitě zkusil reklamovat bez disku... To jaký je systém na disku jim je jedno.Don Martinez píše:To je otázka - reklamace půjde určitě do Brna do servisu Aceru a nevím jestli se jim bude líbit laptop bez disku... Rozhodně doporučuju zazálohovat data a ty citlivý odstranit, to že na laptopu bude chybět Linux by nikomu v servisu nemělo vadit...James.Sniper píše:Zkus zajít/zavolat do obchodu, kde si ho kupoval a domluvit se, že by si ho reklamoval bez disku (ten by si vytáhl), samozřejmě uvedeš své důvody, proč ho nechceš nechat v notebooku. S některýma lidma se dá domluvit, uvidíš, co ti řeknou.
Na 99,9999% ti peníze za NB nevrátí.
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: