Kdyz tak tady na to koukám, tak jsou na světě i větší OC magoři jak já

. Jako asi tak: celej pul rok jsem se honil za max OC tohohle procáku a zkušenosti jsou takový, že uplnej ideál je frekvence 3,5 Ghz tj. FSB 438........teploty jsou super, volty radikálně nižší, porovnávám s 3,6 Ghz přičemž rozdíl výkonu úplně zanedbatelnej, takže za to teplo a snížení životnosti komponent a treba i menši stabilitu OC víc jak 3.5 nestojí, toť moje zkušenost
P.S. Vsichni se honíme za max. výkonem, abysme mohli machrovat nebo třeba jen pro vlastní uspokojení a stejně na jak dlouho? počítám že do roka už bude v desce trůnit úplně jinej procák (např E 8600) a pak zjistim, že mi ten výkon i 3,5 Ghz byl k ničemu, že by mě bohatě na dnešní dobu stačilo např. 3,2. Zkráceně prostě v době kdybysme uživili ty naše nadupaný OC E6750, tak už dávno budeme mít mnohem novější a výkonější procák

Ale je fakt, že někdo si postaví PC, vymáčkne z něj maximum a pak ho třeba 3 roky má, což zase chápu, na druhou stranu pro hry je mnohem důležitější síla GK, takže ty naše procáky by mohli ještě sloužit relativně dlouho :)Howgh