Thief 3 - Deadly Shadows

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já už si to moc nepamatuju,ale musí to být někde v settings resp.pokud máš češtinu tak v nastavení ovládání,snad by tam měl být klasickej posuvník - říkám,přesně si to nepamatuju,ale někde to tam 100%ně je,pořádně to menu prohrab.....Myslím,že to tam je trochu rozhozený - pod myší je pouze převrácení os,snad je to v nastavení kláves.... :?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No pokud to tam je, tak jsem také slepý, ale nemůžu to najít ...
Goldnoob team proud member!
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Thellwin píše:No pokud to tam je, tak jsem také slepý, ale nemůžu to najít ...
Jo no skutecne to tam neni. Mam to z LEVELU. Bratr si ho koupil kvuli clanku Burning Crusade a ta hra byla u toho.. Ktera dobra duse poradi jak na to, moc vas prosim :worship:
Warran
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Warran »

Já bych zkusil hledat nějaký ini soubory, pokud je má. Když ano, tak bych se do něj kouknul a hledal mouse sensitivity nebo něco takového. Kdybych to našel, tak bych si udělal zálohu a potom si s tím hrál.
Nemáš nějakou "gamingovou" myš s ovladačema od výrobce?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Warran píše:Já bych zkusil hledat nějaký ini soubory, pokud je má. Když ano, tak bych se do něj kouknul a hledal mouse sensitivity nebo něco takového. Kdybych to našel, tak bych si udělal zálohu a potom si s tím hrál.
Nemáš nějakou "gamingovou" myš s ovladačema od výrobce?
:worship:

Kód: Vybrat vše

http://www.tweakguides.com/TDS_6.html
Super web, jak to ze jsem na nej jeste nenarzil:))
Doporucuju!

Takze parada.. Diky za typ, pan google uz vedel co s tim

default hodnota je 50, me vyhovuje 15, mozna to jeste trosku snizim...
Norbik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbik »

Warran píše:... Na druhou stranu Thief nikdy nebyl o grafice. I první díl na svojí dobu nebyl nic zvláštního. Tehdejší doba se mi už tak jasně nevybavuje, ale myslím, že UT v té době už byl a graficky na tom je mnohem lépe.
Ne. Thief Dark Project vyšel v roce 1998 (zhruba stejně jako Half-Life, Sin a Blood2). Necelý rok po prvním Unrealu.
Warran píše:...Koupil jsem si Thief Antology, kvůli Thief Gold, a mrknul zase na jedničku. Jelikož jsem teď zvyklý na trojku, tak ta změna byla z hlediska grafiky celkem drsná. Ale stačilo pár minut a už jsem si na ni zase zvyknul a nevadila mi.
Jak už tady někdo psal. Thief není až tak o grafice, ale o atmosféře a hratelnosti. V tom je fenomenální.

Pro fandy ještě doporučuji fan mise http://thiefmissions.com/search.cgi?sea ... =release#m
fps
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fps »

mám za úkol vrátit se do knihovny strážců na náměstí kameného trhu a najít tak tajný tunel do sídla strážců ale celé náměstí kameného trhu sem prohledal ale tajný tunel nemohu nikde najít poraď te kde ho najdu
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

myslis, jak musis dokazat vinu hlavniho strazce? musis jit do knihovny strazcu a do jeho pracovny, tam najdes v rohu mriz se symbolem pro vstup. teda pokud si pamatuju. myslim, ze symboly mas zablokovane a do te knihovny se dostanes tak, ze nad tim normalnim vstupem je okno. vysplhas tam a je to...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
fps
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fps »

myom píše:myslis, jak musis dokazat vinu hlavniho strazce? musis jit do knihovny strazcu a do jeho pracovny, tam najdes v rohu mriz se symbolem pro vstup. teda pokud si pamatuju. myslim, ze symboly mas zablokovane a do te knihovny se dostanes tak, ze nad tim normalnim vstupem je okno. vysplhas tam a je to...
díky ale kde je ten simbol nikde neni simbol nad kterým je okno a do sidla strazcu se nemohu dostat
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ne, musis nejprve do knihovny strazcu. uz jsi tam byl, je to vedle teresblabla namesti. na mape uplne v levo nahore. v te hnihovne pak musis do pracovny toho strazce a tam je ten vstup.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
fps
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fps »

díky už to mám v návodu je že vstup do knihovny je na Náměstí Kamenného trhu a on je zatím na terestlánském náměstí
fps
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fps »

nemáte někdo savy do Thief Deadly Shadows ňák se mi podařílo je smazat nechce se mi to hrát od znovu díky moc předem
Warran
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Warran »

http://web.archive.org/web/200605282117 ... egames.htm

Tak a až se večer setmí, zavřít se v temné místnosti a hajdy do stínů :)
fps
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fps »

Warran píše:http://web.archive.org/web/200605282117 ... egames.htm

Tak a až se večer setmí, zavřít se v temné místnosti a hajdy do stínů :)
paráda díky
d1xx.
Nováček
Nováček

Re: Thief 3 - Deadly Shadows

Příspěvek od d1xx. »

Zdravím borci. Tuhle hru jsem již dohrál v minulosti. Teď se nudím a chtěl bych si jí zahrát, v tom mi však brání chyba hned ze začátku hry. Po loadingu do 1st Menu se mi spustí video sekvence kterou kdyz odpálkuji klávesou Esc se přehraje znovu a znovu a znovu nevím co mám dělat jsem již zoufalí.. help meeee dík
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

co to zkusit preinstalovat? nebo zkusit jiny kodeky na video. a nebo mne napadlo zkusit no intro fix.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
d1xx.
Nováček
Nováček

Příspěvek od d1xx. »

reinstal jsem zkousel, kodeky ne ale ten no intro fix zkusim
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Není to video uložené jen tak v nějaké složce u hry, jak to občas bývá ? Někdy pomůže ho prostě smazat.
Goldnoob team proud member!
d1xx.
Nováček
Nováček

Příspěvek od d1xx. »

Ahoj, tak jsem stahl ten nointro fix a zjistim jsem, ze to neni intro co se mi samo zpouští ale pravdepodobne video prvni mise .. :-/ nevim cim to je ach jo
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

a jedna se vubec o originalku?
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“