Project: SilentX by Stoobi
Moderátor: L4mka
- Spike
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Chata Gym
- Nováček

-
mna by zaujímal regulátor otáčok, či je robený na kolene doma alebo kupovaný a hodený do nového šatu...a ak je robený doma, tak aká schéma ak by som mohol poprostiť
bo na nete ich je veľa, a neveim, kt. fachčia a kt. nie...tá folia je z papierníctva???nieje to náhodou folia čo sa zatmavujú okná na aute...
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká regulátoru, tak je kupovaný, ale předělané podsvětlení a je zakomponovaný do čelního panelu - přesně se jedná o tento Revoltec.Chata Gym píše:...
A folie není ta na skla, ale je to normální neprůhledná pevněná černá folie, měli by jí mít v lepších papírnictvích nebo prodejnách tapet.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Caska.Vojta
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

- Caska.Vojta
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Blue Storm
- Odborník PCT

2Piddas:
a objednávací kód má 0535051...příště piš radši SZ,protože zbytečně otevíráš staré thready
a objednávací kód má 0535051...příště piš radši SZ,protože zbytečně otevíráš staré threadyPC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- EDY
- Nováček

- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Woyta
- Středně pokročilý

Re: Project: SilentX by Stoobi
Cim jsi prilepil ten derovany plech k mechanice? Pasku nevidim, stopy od lepidla take ne a mozna to je i pruzne (pokud nespolihas na pruznost plechu a odolnost barvy)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Je tam oboustranná páska a pružné to je, protože to je silnější - 3mm páska, takže na tohle ideální...
- kanecicq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no teda stoobi klobouk dolu
a souhlasim myomem myslim je ze je to tvuj nejhezci mod a presne si se mi taky strefil do vkusu proste nadhera

//No, ještě pár měsíců počkat a byly by to přesně dva roky, po kterých bylo toto téma bezdůvodně vytaženo. Pro příště tedy bez vytahování starých threadů !
//Tak mi rekni jak mam do stareho threadu napsat novy prispevek aniz bych ho vytahl.....
//No, ještě pár měsíců počkat a byly by to přesně dva roky, po kterých bylo toto téma bezdůvodně vytaženo. Pro příště tedy bez vytahování starých threadů !
//Tak mi rekni jak mam do stareho threadu napsat novy prispevek aniz bych ho vytahl.....
,,Lež je vždy o krok před pravdou"
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL
Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím!
Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL
Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím!
Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
- 3Dmonk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už přesně ty dva roky pravidelně prohlížím fotky jelikož ve stejné skříní sídlí můj pc. Rád bych se apoň trochu přiblížil tomuto modu ale moc to nevidim pač nemám tucha jak to pořešim pač se mi tam nevejde chladič (212+).
btw:kanecicq dobře ty!
btw:kanecicq dobře ty!
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 
- Snupik
- Začátečník

-
tak kdyz uz se tu otviraj stara temata....
Stoobi kdy hodlate uverejnit pokracovani http://pctuning.tyden.cz/navody/upravy- ... -tecek-1-2 ?
Stoobi kdy hodlate uverejnit pokracovani http://pctuning.tyden.cz/navody/upravy- ... -tecek-1-2 ?