Project: SilentX by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Fichen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fichen »

Kde jsi koupil tu sitku ???
Spike
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spike »

tyjo.. povedeny mod!
Chata Gym
Nováček
Nováček

Příspěvek od Chata Gym »

mna by zaujímal regulátor otáčok, či je robený na kolene doma alebo kupovaný a hodený do nového šatu...a ak je robený doma, tak aká schéma ak by som mohol poprostiť :oops: bo na nete ich je veľa, a neveim, kt. fachčia a kt. nie...tá folia je z papierníctva???nieje to náhodou folia čo sa zatmavujú okná na aute...
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Chata Gym píše:...
Co se týká regulátoru, tak je kupovaný, ale předělané podsvětlení a je zakomponovaný do čelního panelu - přesně se jedná o tento Revoltec.

A folie není ta na skla, ale je to normální neprůhledná pevněná černá folie, měli by jí mít v lepších papírnictvích nebo prodejnách tapet.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Provedení čelního panelu elegance sama.Trochu míň se mi líbí průhledná bočnice a svítící ventilátory.Pokud to má být skutečně "silent" tak bych nedával dopředu intake,ony si ten vzduch ventilátory přes perforaci stejně natáhnou samy.
Caska.Vojta
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caska.Vojta »

Pane jo taková precizní práce! smekám! taková pc skříň se mi velice líbí kdyby jsi je dělal na zakázku pěkně by jsi si vydělal. Já jsem prostě udiven tvojí šikovností a velkým talentem opravdu nádhera. :-D
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Vsak tenhle a i jine mody delal Stoobi na zakazku, a nepochybuju ani o tom ze za odvedenou praci dostava financni odmenu.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Caska.Vojta
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caska.Vojta »

určitě si za toto může říct pěknou pálku! ještě aby ne za takovou práci. sem na to čuměl asi deset minut na ty fotky. :lol:
Piddas
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

LEmovka?

Příspěvek od Piddas »

Prosím tě stoobi mohl by jsi mi tu postnout presny odkaz z gumexu na tu lemovku? díky moc btw hodně luxusni mod...
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

2Piddas:Obrázek a objednávací kód má 0535051...příště piš radši SZ,protože zbytečně otevíráš staré thready
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
EDY
Nováček
Nováček

Příspěvek od EDY »

ma nejaky nazev ta guma jak mas diru na fan..?nebo kde se to da koupit nejaky obchod neco jako OBI atd..?nikde sem to v Ostrave nevidel..
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

:? myslis lemovku, gumu na ktera je na obrazku presne pred tvym dotazem? Kdyby jsi aspon trochu cetl tohle tema tak vis jak se jmenuje a kde ji prodavaji na internetu, jinak da se sehnat ve slusnejsim zelezarstvi.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Svobi
Nováček
Nováček

pekny

Příspěvek od Svobi »

Pekny jako vzdy tesim se az to bude hotovy. :up:
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Re: pekny

Příspěvek od tx3rf »

Svobi píše:Pekny jako vzdy tesim se az to bude hotovy. :up:
Tak ty ses dobrej borec.. Novacek co? Mod davno hotovej, fotky namrskany v prvnim postu.. tady prispevky nenahonis..
Svobi
Nováček
Nováček

Re: pekny

Příspěvek od Svobi »

Jezis to jsem :-D ted se koukam znova a taky to vidim uz jsem chtel mazat tu zpravu a tys me prebeh nejak mi prve nenajeli byla tam jen pulka :old11: Jinak profil uz mam davno jen jsem zapomel heslo :(
Se stydim trapas :sad:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Project: SilentX by Stoobi

Příspěvek od Woyta »

Cim jsi prilepil ten derovany plech k mechanice? Pasku nevidim, stopy od lepidla take ne a mozna to je i pruzne (pokud nespolihas na pruznost plechu a odolnost barvy)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je tam oboustranná páska a pružné to je, protože to je silnější - 3mm páska, takže na tohle ideální...
kanecicq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kanecicq »

no teda stoobi klobouk dolu :up: :up: :up: :up: a souhlasim myomem myslim je ze je to tvuj nejhezci mod a presne si se mi taky strefil do vkusu proste nadhera :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

//No, ještě pár měsíců počkat a byly by to přesně dva roky, po kterých bylo toto téma bezdůvodně vytaženo. Pro příště tedy bez vytahování starých threadů !
//Tak mi rekni jak mam do stareho threadu napsat novy prispevek aniz bych ho vytahl.....
,,Lež je vždy o krok před pravdou"
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL :P
Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím!
Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Už přesně ty dva roky pravidelně prohlížím fotky jelikož ve stejné skříní sídlí můj pc. Rád bych se apoň trochu přiblížil tomuto modu ale moc to nevidim pač nemám tucha jak to pořešim pač se mi tam nevejde chladič (212+).

btw:kanecicq dobře ty!
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
Snupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Snupik »

tak kdyz uz se tu otviraj stara temata....
Stoobi kdy hodlate uverejnit pokracovani http://pctuning.tyden.cz/navody/upravy- ... -tecek-1-2 ?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“