Vyběr routeru....
Moderátor: Don
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vyběr routeru....
Požadavky:
1) abych mohl na WAN měnit MAC adresu
2) abych mohl provozovat Wi-Fi
3) spolehlivost
4) nemela by to byt šunka, díky
1) abych mohl na WAN měnit MAC adresu
2) abych mohl provozovat Wi-Fi
3) spolehlivost
4) nemela by to byt šunka, díky
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám doma router Ovislink Airlive WT-2000R, maximální spokojenost, dobře se mi s ním dělá, rozhodně nezklame...
Umí všechny věci co jsi psal...
Ale i ten D-link není špatný, kámoš ho má...a prý taky pohoda
Umí všechny věci co jsi psal...
Ale i ten D-link není špatný, kámoš ho má...a prý taky pohoda
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- BROS
- Černá karta

-
Já mám doma asi rok a půl WA-2204A 54Mbit AP/KL/Router/Br/Switch (2,4 GHz) a naprostá spokojenost...
cena: 684.96 Kč s DPH
http://i4wifi.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=26
Hlavní předností před konkurencí jsou tyto funkce:
- routující klient: V tomto režimu se zařízení připojí jako klient ke stávající WiFi síti, provede NAT překlad adres a internet je tak k dispozici neomezenému počtu počítačů na LAN portech
- transparentní klient: v tomto režimu se zařízení připojí jako klient ke stávající WiFi síti a transparentně připojí všechny počítače na LAN portech. V tomto režimu je k dispozici všech 5 LAN portů! Poskytovatel internetu "vidí" všechny IP adresy počítačů, ale pouze 1 MAC adresu.
Novinka! Sestavili jsme pro Vás předhlednou tabulku revizí. Podle seriového čísla pohodlně poznáte o jakou revizi se jedná a můžete si stáhnout ten nejaktuálnější fimware.
cena: 684.96 Kč s DPH
http://i4wifi.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=26
Hlavní předností před konkurencí jsou tyto funkce:
- routující klient: V tomto režimu se zařízení připojí jako klient ke stávající WiFi síti, provede NAT překlad adres a internet je tak k dispozici neomezenému počtu počítačů na LAN portech
- transparentní klient: v tomto režimu se zařízení připojí jako klient ke stávající WiFi síti a transparentně připojí všechny počítače na LAN portech. V tomto režimu je k dispozici všech 5 LAN portů! Poskytovatel internetu "vidí" všechny IP adresy počítačů, ale pouze 1 MAC adresu.
Novinka! Sestavili jsme pro Vás předhlednou tabulku revizí. Podle seriového čísla pohodlně poznáte o jakou revizi se jedná a můžete si stáhnout ten nejaktuálnější fimware.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mno ale pokud má za síť to co má, tak sou mu tyhle věci stejně naprd...
Osobně bych tenhle nebral, mám neblahé zkušenosti s podobnými levnými věcmi, konkrétně levné routery TP-link a to je šílenost...

Osobně bych tenhle nebral, mám neblahé zkušenosti s podobnými levnými věcmi, konkrétně levné routery TP-link a to je šílenost...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- jrk
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
mám ho téměř rok a bez problémů. Popsané věci by měl umět, nehřeje, nekouše se.maslik píše:muj favorit: http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-rout ... d71983.htm
Ale má trochu slabší Wi-Fi, takže pokud to potřebuješ honit dál, než za 1 zeď, nevyhneš se asi silnější anténě. (se standartní 2dBi na 10m přes 2* cihlová zeď, 30cm silná, rychlost jen 12-18Mbps, při 8dBi anténě 24-36Mbps)
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ok, tak neni co resit, beru ho za 990,- s DPH i s USB Wifi v akci v mironetuS.h.I.t. píše:mám ho téměř rok a bez problémů. Popsané věci by měl umět, nehřeje, nekouše se.maslik píše:muj favorit: http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-rout ... d71983.htm
Ale má trochu slabší Wi-Fi, takže pokud to potřebuješ honit dál, než za 1 zeď, nevyhneš se asi silnější anténě. (se standartní 2dBi na 10m přes 2* cihlová zeď, 30cm silná, rychlost jen 12-18Mbps, při 8dBi anténě 24-36Mbps)