TES4 : Oblivion - technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Springer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Springer »

Jasně, já to přejmenuju a on se vytvoří znovu... :x[/quote]

udělej to znovu..

zřejmě to bude problém nějakého codec packu, který máš instalovaný. Mně se ten ten soubor pod Windows\System 32 už nevytváří a nepadá mi to.

edit: Teďka jsem projel disk a vytvořil se mi 2x pod Windows\LastGood.TMP., ale pod Windows\System 32 ne[/quote]

Zdarek OBckari. Vite, tenhle problem je nejakej hustej. Koupil jsem si aj origos,abych tam mohl nabusit ten uchvatnej OOO 1.31, Martigena a plno dalsich,ktere delaj s tohodle celkem v poho rpg mozna aj NEJVIC RPG (hned po diablu ;D) No jenze jsem to nainstaloval, dal jsem tam patch, cestinu a tyhle plug-iny a ze OB sem tam padne,to vi kazdej. ALe me to pada snad kazdy dve minuty. Zkousel jsem hledat info, mazal jsem kodeky,intaloval nove, prejmenoval ten mpeg2.data.ax asi tisickrat, vzdy se vytvoril za dve vteriny novej, bez pripony .old , zkousel jsem i jine pripony i pred mpeg dat _mpeg.. NIC. Jsem z toho krapet zoufalej, fakt nevim co s tim,neverim,ze to jde prejmenovat,aby se to vzapeti nevytvorilo znova,ani v nouzaku to nejde. Fakt peklo. Jeste jsem tu cetl,ze by mozna bodlo prepsat exe soubor co ho upravila cestina tim originalnim,bo mozna neaplikovat ten smradlavej patch na OB vyssi verzi. Ja uz fakt nevim, je to tezce na pytel,ze tu hru vydaj s takym BUGEM!! :evil:
C2D E6850 3,6 GHz ; 3GB PC6400 Corsair XMS2 800MHz CL 4 4 4 12, 2t (tRC 22, tWTR 15 - for dualchannel UNLOCK on my Mobo); SLI BFG GeForce 8800 GTS OC (G92), 700W Xilence; MB: Asus P5N-e SLI 0901 bios rev.; Asus 24* 1920x1200x60@
Springer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Springer »

Max Casper píše:
Swat píše:Tak nám vyšel patch 1.2.Mám o deset framů míň a hra se seká o 100% víc.Skutečně smekám před takovýmto dokurvením.
Zkusil jsem ho nainstalovat, nahodil na něj češtinu a OOO a zatím to jde. Jediný problém byl s "Harvest flora", tenhle mod mi dělal pěknou paseku, ale jinak jsem žádné zpomalení nezaznamenal.
Kamo muzu dotaz? Totiz uz jsem to jednou skoro dohral prave s OOO 1.31 a uplne jina hra,fakt ze jo.. Nedavno jsem to rozjel znova,ale padalo to tak casto,ze se to nedalo (kazdy mesto a tak). Reinstallnul jsem to a NEdal jsem tam patch - pada to furt,ale min. I zvyseni casovani pomohlo ke stabilite.. Ale jeden problem mam a to sakra velkej.. Uz to hraju potreti a potreti kdyz mam udelat quest ze zacatku - Jak mam sraz s Baurusem v Imperial City - quest jak se de do stok na sraz s jednim clenem temnyho kultu,co assasinoval emperora. Jenze uz zacnou problemy v hospode.. Baurus me pozada,abych si v hospe sedl a pockal,co udela jeden chlapek co tam sedi v rohu. (je to jeden z clenu temneho kultu).. Jakmile ale Baurus opusti mistnost,napise mi to nahore v rohu - Baurus je v bezvedomi. Ta druha postava se za nim vyda a ja tez. Za dverma vsak stoji oba jak zfetovany, baurus upa nejvic,pac ani hubou nehejbe,kdyz mluvi -jako by mu vypadly waypointy i cela AI... Zkousel jsem toho agenta zrubat,coz vedlo k tomu,ze me hra radoby pustila dal. Jakmile ale sezenu vytisk knihy,ktery potrebuju na setkani ve stokach,kam me Baurus ma zavest, opet mi to hodi ze Baurus je v bezvedomi,on stoji pred hospodou a nehejbe se.. Hru jsem uz dohral,takze vim ze chtel jit do stok.. Kdyz si je najdu sam,Baurus se tam objevi ale opet se nehybe ani pusou ani nohama,jen stoji a cumi.. Kdyz ve stokach najdu misto s zidli,kde ma byt agent,jsou tam jen zamcene dvere a quest evident ceka na Bauruse,ktery je bohuzel tezce out.. Zkousel jsem to s origoskou, OOO 1,31 a Mortigenem pro OOO a ta chyba je tam porad,hraju to uz potreti a vzdy tady skoncim!!!! Jestli si to docetl az sem,ptam se te:nevis,v cem by mohl byt zakopanej cokl? Pripadne s jakymi mody si to hral ty,abych si to upravil,mozna to dela ten Mortigen, samotny OOO 1.31 by melo byt vychytany,takovej bug mi tam nesedi... =o( pls help!!
C2D E6850 3,6 GHz ; 3GB PC6400 Corsair XMS2 800MHz CL 4 4 4 12, 2t (tRC 22, tWTR 15 - for dualchannel UNLOCK on my Mobo); SLI BFG GeForce 8800 GTS OC (G92), 700W Xilence; MB: Asus P5N-e SLI 0901 bios rev.; Asus 24* 1920x1200x60@
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Cus ted delam ten quest jak najdete u Kvatche farmu a mate najit nejakyho manika v tyPiskovy sluji...tu sem celou prohledal a nikde nic neni..akorat mam dva utrzky z deniku.....zadny jeho telo sem tam nenasel a to sem sel presne podle toho kurzru na kompaasu..ma nekdo nejakou radu?
Springer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Springer »

Springer píše:
Max Casper píše: samotny OOO 1.31 by melo byt vychytany,takovej bug mi tam nesedi... =o( pls help!!
No,tak jsem trochu badal po netu a na neco jsem narazil,tak to tu napisu,kdyby nekdo mel podobnej problem. Totiz, zakopanej cokl je udajne prave v OOO 1.31!!! Dojde-li k upgrade z verze 1.30 na verzi 1.31 predtim, nez splnim quest s Baurusem,kdy se spolecne vydavame do stok nakopat Mystic Dawnum prdel, stane se ona mnou zminovana chyba - Baurus upadne po pruchodu jakymikoliv dvermi do tzv: bezvedomi (ztrati waypointy a kdyz mluvi,nehybe usty. Takze bud hrat s OOO 1,30 a teprve po tomto questu provest update... No a druha moznost je pry: stoupnout si pred radoby omraceneho Bauruse, spustit KONZOLI, pak pry kliknout na Bauruse (nevim jak muzu klikat,kdyz jsem v konzoli ale zkusim to doma) a zadat prikaz "SetLevel 40" - to by mu asi melo jako dodat skill na to,aby se ta lemra probrala a koukala to jit se mnou vykropit do sewers... Ale spis to vidim na to hrani s OOO 1.30 + MMM a pak dyl tam dat ten patch na v 1.31...
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Jde nejak zapnout primo v menu AA+HDR ?
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Nie, v hre zapneš HDR, a v ovládačoch AA :wink:
.
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

barco píše:Nie, v hre zapneš HDR, a v ovládačoch AA :wink:
j už sem na to přišel sam ...je to stejen good hra ..lepsi rpg sem nehral
Springer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Springer »

Ale spis to vidim na to hrani s OOO 1.30 + MMM a pak dyl tam dat ten patch na v 1.31...[/quote]

No tak nakonec stacilo stat pred zaseklym Baurusem, ulozit pozici a nasledne exitnout do hlavniho menu a opet loadovat.. Baurus pote projde celou lokaci.. jakmile vlezete do nove,proceduru se save a load opakovat, takhle parkrat za tenhle blbej quest a je to z krku a doufam ze na celou hru.. hawk
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

rostaxx píše:...lepsi rpg sem nehral
A ake RPG si hral, ked tak sudis.
Hmm, ja som ich hral a dohral desiatky a tato konzolova parodia na RPG nie je ani v prvej dvadsiatke.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Wuuduu píše:
rostaxx píše:...lepsi rpg sem nehral
A ake RPG si hral, ked tak sudis.
Hmm, ja som ich hral a dohral desiatky a tato konzolova parodia na RPG nie je ani v prvej dvadsiatke.
Pro mne !! je to nejlepsi rpg hawk
Springer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Springer »

Pro mne !! je to nejlepsi rpg hawk[/quote]

4 me too, hawk hawk.. (sice zaklad Diablo a Baldur,ale tohle neni zaklad,tohle je zatim vrchol... ;o) ale jen s OOO,jinak shit podle me..
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Problem....asi po 30-ti hodin hrani mi najednou z niceho nic zacal Oblivion mrznout...jindy to je po 20 minutach jindy po 3 hodinach...prose hra se sekne a hotovo...zvuky se seknou tak to po chvilce snazeni pres spravce uloh ukoncim...spoustim to znovu dam pokracova v posledni ulozeny poszici a zase se to sekne.......pc restartuju teda pres Win a po restartu to azse jde nahrat ten sejf a zase hraju 20 minut nebo 2 hodiny nez se to zase sekne.....zkusil sem prepsat nejakej soubor v systemu32 kvuli kodekum nebo co ...sem se docetl...ale je to k nicemu.......
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

zdravim :) nemam problem, ale jen takovej dotaz :oops: po delsi dobe jsem si nainstaloval oblivion, jenze jak uz se tu resilo, v nastaveni hry nejde dat HDR + AntiAliasing, ten se musi zapnout natvrdo v CCC. a to je prave muj dotaz. kterej mam zapnout? je tam normalni AA a Adaptive AA. v kazdym je zase hafo nastaveni. ati mam poprve a nevim, co mam zaskrtnout ci nastavit :oops: byla by tu nejaka dobra duse a pomohla mi rici, co je nejlepsi nastavit? ati mam poprve, navic nikdy predtim jsem nemel takovy vykon, abych se zajimal o zapinani AA :oops: predem moc dekuji :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Co mas za kartu? Aby se ti to s tim Antialiasingem vubec rozjelo ...
Jinak dej v CCC(nebo nejake nahrade) Box filter, level 4x(samples 4x). Vic nema smysl, pokud nemas HD 3870 X2 tak by to ani hratelne nejpise nebylo.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Sobo píše:Co mas za kartu? Aby se ti to s tim Antialiasingem vubec rozjelo ...
Jinak dej v CCC(nebo nejake nahrade) Box filter, level 4x(samples 4x). Vic nema smysl, pokud nemas HD 3870 X2 tak by to ani hratelne nejpise nebylo.
mam 2900XT na taktech 840/1900 a HDR + AF 16 +AA 8 je to hratelne bez sekani ...on ma HD3870 takze to bude stejne nebo kapanek lepsi ...
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

rostaxx: No, pokud je pro tebe 45FPS(1280*1024) nebo 35FPS(1600*1200) plynule, tak potom jo, jinak ovsem ne. http://www.computerbase.de/artikel/hard ... t_oblivion Ja mam hru nastavenou na maximalni detaily pri 1680*1050 + 4xAA(potom zkusim vic) a pri prochazkach venku mi to pod 60FPS nejde, kdyby slo, nejspis bych neco snizil.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

A jaky to aa tam mam nastavit? fakt jsem tohle nikdy nedelal, tak nevim... :oops: :(
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

slaava: Normálně nastav v CCC klasický 4xAA Box, karta to utáhne a víc nemá smysl, stejně to nepoznáš, Adaptive AA, kterej vyhlazuje ploty a jiný průhledný textury můžeš zapnout taky, ale já jsem ho zrovna v Oblivonu skoro nepoznal...
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
Springer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Springer »

doufam ze na celou hru.. hawk[/quote]

No tak neni.. a tohle bude asi oříšek aj pro tohle forum.. po roce hraní mi to z ničeho nic začalo házet tuhle chybu:

MicrosoftVisual C++ Runtime Library error .. stane se vždy při druhym loadnutí,když mě sejmou... koukal jsem na zahraniční forum a ten problem tam byl,ale rada žádná... :evil:
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak jsem v ccc zapnul AF na 16 a AA na 4... jenze mi pripada, jak kdyby to nic neudelalo... :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“