![Wink :wink:](./images/smilies/wink1.gif)
OT: nakolik tě vyjde a kde Asus EN8800GTS TOP/HTDP/512M, PCI-E ?? Plánuji její nákup na úterý a ještě nejsem stopro rozhudnutý.
Moderátor: Eddward
To doufáme.mimuzik píše:Jackal: Můj bratr mi jí přiveze z USA za 450 dolarů. Jinak díky Vám oboum za info, až to budu mít doma tak se zase ozvu
U Asus-u uz dlhu dobu nepouzivam web, ale FTP :Sicco2 píše:to je nevýhoda webu Asus,přímé linky nefungují,kvůli struktuře výběru desek,socketů a typů![]()
Napiš co tam mělo být a já si to najdu
Diky,tady je to všechno pohromadě.faugusztin píše:U Asus-u uz dlhu dobu nepouzivam web, ale FTP :Sicco2 píše:to je nevýhoda webu Asus,přímé linky nefungují,kvůli struktuře výběru desek,socketů a typů![]()
Napiš co tam mělo být a já si to najdu
ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/mb/socket775/
musis si najet na HW monitor a tam jak je CPU fan dat ignoredSicco2 píše:Nevite kde v Biosu vypnout detekci CPU fanu? mam vodnika a při puštění PC mi to hodi CPU Fan Error a musim dat F1 pro pokračování,určitě to půjde někde vypnout,ale nemůžu to najít.
tak toto je presne otazka na kristalovou kouli!!haCR píše:Caw lidi potřebuju poradit mam p5e a chcu koupit 45nm cpu q9450 a nvm jestli me to nabehne .
Nemám žádnej jinej procesor než celeron d347 abych udelal update biosu.
Nvm jestli mi to pojede.