Doom 3
Moderátor: Baneshee
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Teffel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no a jak to rozchodim na widescreen.je tam niekde nejaky patch s ktorym sa to da potom hrať na widecre...rozlišeni?na tej stranke sa to da len pozrieť jak to vyzera.nič ine som tam nenašiel.aspoň čo sa tyka rozlišenia 1920x1200Wuuduu píše:najdi si tu niekde link o widescreen hrach, tam to je, a urcite to funguje.
http://www.widescreengamingforum.com/sc ... /doom3.php
EDIT by Wuuduu: pozri si tu stranku poriadne, ja som ti postol link na obrazky, ale tam je vselico ine kua... prosim vyprodukuj aspon trosku snahy.
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych pomoct s doomem 3, nainstaloval sem ho a chtel hrat , zapnout jde dostanu se do menu ale kdyz neco nastavim tak se to neulozi a kdyz zapnu hru znova tak je do zase na defaultnim nastaveni nainstaloval sem na to patch 1.3 a 1.3.1 a porad to same, mam windows vista , zkousel sem i rezim kompatibility ten taky nepomaha a zkousel take to spustit jako spravce to take nepomaah .. uz si nevim rady
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- Sobo
- Středně pokročilý

- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

Ten patch chci instalovat hlavně kvůli EAX 4.0. Dooma jsem poprvé hrál s ne zrovna výkonou grafikou, tak teď bych si rád zahrál na max. detail i s pořádným zvukemSobo píše:Raoul: Zkousel jsi hru i bez patche?? Jinak jake jsou release notes? Ma to vubec smysl tahat?
-----------------------------------
Fixes and Updates in 1.3:
-----------------------------------
- PunkBuster(TM) support has been added.
- EAX(R) ADVANCED HD(TM) support in the sound engine contributed by Creative Labs(R). Doom 3 base game comes with room reverb data.
- To utilize EAX(R) ADVANCED HD(TM) in Doom 3, you must have 100% EAX 4.0 compatible sound card. Please refer to your sound card manufacturer for details on whether or not your sound card supports EAX 4.0.
- Sound Blaster(R) Audigy(R) 2 users who wish to utilize the new EAX 4.0 feature in Doom 3 should download the latest Creative Beta Drivers for the card released on April 5th, 2005. Not using these drivers may result in game instability while using EAX 4.0.
- Server provides .pk4 file download URLs (http/ftp), client has internal download.
- New class of .pk4 files: 'addon paks' are only referenced when the map is loaded in.
- .pk4 downloads and addon paks come with a number of fixes to the 'pure server mode' filesystem code.
- Fixed ragdoll bounciness.
- Fixed how Doom 3 detects LAN client vs. Internet clients.
- LZW compression of render demos.
- Fixed command line parameter passing.
- Added a QuakeIII-style graph of the connection quality for network clients controlled with net_clientLagOMeter cvar displays a graph of how much the client predicts ahead of the server note that you can change the minimum predict ahead of a client by setting net_clientPrediction
Jen další blázen, v bláznivém království.
- Jackin
- Začátečník

Raoul Duke: ocividne maji Visty tochu problemy. Na XP to asi rozjet nemuzes ? Pokud ne, zkusil bych to nainstalovat po administratorskym uctem, vypnout UAC a hrat to taky pod administratorskym uctem. Patch zkus spustit z HDD (coz asi delas) a mozna bych ho zkusil stahnout znova, je videt, ze to co rozbali z patche do tempu (instalator co je na obrazku zrovna spusten) a chce pouzit, nemuze nektere soubory v tempu najit (poskozene, nejsou, nepristupne....).
Good luck
Good luck
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

Dík, ale nakonec jsem to vyřešil trochu jinak.Jackin píše:...
Zřejmě se nějak pokopala už i samotná instalace doma, to jsem zjistil když jsem se snažil přidat mody, taky je to nechtělo brát.
Takže jsem doom přeinstaloval ale pořád nic, nakonec jsem to zase odinstaloval, prolez registry a odstranil z nich všechno co mělo něco společnýho s Doomem.
Znova nainstaloval - a on to Funguje
A musím říct že Doom3 v rozlišení 1920x1200 s ultra detaily a EAX zvukem je fakt mazec
Jen další blázen, v bláznivém království.
- Thellwin
- Administrátor

- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- Jackin
- Začátečník

- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jsem to taky nahodil po trech letech a jak uz napsal Raoul Duke, sic neni doom nejlepsi, tak ma porad skvelou atmosferu. znam lidi, kteri mi rekli, ze je doom blbost a kdyz jsem se ptal proc, tak z duvodu, ze se ho bojej
nekdo je hold na ty horory (uz aby byl silent hill 5
) nekdo na neco jineho. navic se mi libi ty efekty na extrahigh. 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- honzicek1982
- Začátečník

-
- Raydeeen
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Když není Doom nejlepší , tak co je ?slaava píše:jsem to taky nahodil po trech letech a jak uz napsal Raoul Duke, sic neni doom nejlepsi, tak ma porad skvelou atmosferu. znam lidi, kteri mi rekli, ze je doom blbost a kdyz jsem se ptal proc, tak z duvodu, ze se ho bojejnekdo je hold na ty horory (uz aby byl silent hill 5
) nekdo na neco jineho. navic se mi libi ty efekty na extrahigh.
- Thellwin
- Administrátor

- 133
- Začátečník

No to tiez moc slavne nedopadloThellwin píše:Třeba dalších X her podle dalších X lidí ? Co člověk to názor, pokud se chce někdo hádat na téma o kvalitě a nekvalitě jednotlivých FPS akcí, tak je tu na to zvláštní téma.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
- Thellwin
- Administrátor

- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na DOOM III se oběvila celkem dobrá modifikace GX2 (ano inspirace novým produktem od Nvidie) Celkově je grafika o hodně vylepšená, alespo'n co jsem okoukal z videa: http://www.youtube.com/watch?v=dFLhXTIQFUI
- 133
- Začátečník

??? Lepsie nez Ultra quality mod, ten sa objavil uz dost davno.. A nevies prosim Ta ci funguje aj na RoE?? THXStill.Lord píše:Na DOOM III se oběvila celkem dobrá modifikace GX2 (ano inspirace novým produktem od Nvidie) Celkově je grafika o hodně vylepšená, alespo'n co jsem okoukal z videa: http://www.youtube.com/watch?v=dFLhXTIQFUI
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem někde viděl ten link, tak jsemsi říkal že to tu vrznu, kdž se zase oživilo auditko.. O funkčnosti pod RoE nic nevím, mod jsem nezkoušel bo nemám D3133 píše:??? Lepsie nez Ultra quality mod, ten sa objavil uz dost davno.. A nevies prosim Ta ci funguje aj na RoE?? THXStill.Lord píše:Na DOOM III se oběvila celkem dobrá modifikace GX2 (ano inspirace novým produktem od Nvidie) Celkově je grafika o hodně vylepšená, alespo'n co jsem okoukal z videa: http://www.youtube.com/watch?v=dFLhXTIQFUI
Skus se zeptat v komentářích na Youtube