Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

jj DOOM měl omezeni na 60fps...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Teffel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teffel »

Wuuduu píše:najdi si tu niekde link o widescreen hrach, tam to je, a urcite to funguje.
http://www.widescreengamingforum.com/sc ... /doom3.php
no a jak to rozchodim na widescreen.je tam niekde nejaky patch s ktorym sa to da potom hrať na widecre...rozlišeni?na tej stranke sa to da len pozrieť jak to vyzera.nič ine som tam nenašiel.aspoň čo sa tyka rozlišenia 1920x1200

EDIT by Wuuduu: pozri si tu stranku poriadne, ja som ti postol link na obrazky, ale tam je vselico ine kua... prosim vyprodukuj aspon trosku snahy.
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Potřeboval bych pomoct s doomem 3, nainstaloval sem ho a chtel hrat , zapnout jde dostanu se do menu ale kdyz neco nastavim tak se to neulozi a kdyz zapnu hru znova tak je do zase na defaultnim nastaveni nainstaloval sem na to patch 1.3 a 1.3.1 a porad to same, mam windows vista , zkousel sem i rezim kompatibility ten taky nepomaha a zkousel take to spustit jako spravce to take nepomaah .. uz si nevim rady
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Chtěl jsem si zahrát jednu z mých oblíbených her, ale něco je špatně...
Nejde mi naistalovat patch 1.3, vždy to zahlásí:
Obrázek
Neví někdo co s tím?
Jen další blázen, v bláznivém království.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Raoul: Zkousel jsi hru i bez patche?? Jinak jake jsou release notes? Ma to vubec smysl tahat?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sobo píše:Raoul: Zkousel jsi hru i bez patche?? Jinak jake jsou release notes? Ma to vubec smysl tahat?
Ten patch chci instalovat hlavně kvůli EAX 4.0. Dooma jsem poprvé hrál s ne zrovna výkonou grafikou, tak teď bych si rád zahrál na max. detail i s pořádným zvukem :roll: .
-----------------------------------
Fixes and Updates in 1.3:
-----------------------------------

- PunkBuster(TM) support has been added.
- EAX(R) ADVANCED HD(TM) support in the sound engine contributed by Creative Labs(R). Doom 3 base game comes with room reverb data.
- To utilize EAX(R) ADVANCED HD(TM) in Doom 3, you must have 100% EAX 4.0 compatible sound card. Please refer to your sound card manufacturer for details on whether or not your sound card supports EAX 4.0.
- Sound Blaster(R) Audigy(R) 2 users who wish to utilize the new EAX 4.0 feature in Doom 3 should download the latest Creative Beta Drivers for the card released on April 5th, 2005. Not using these drivers may result in game instability while using EAX 4.0.
- Server provides .pk4 file download URLs (http/ftp), client has internal download.
- New class of .pk4 files: 'addon paks' are only referenced when the map is loaded in.
- .pk4 downloads and addon paks come with a number of fixes to the 'pure server mode' filesystem code.
- Fixed ragdoll bounciness.
- Fixed how Doom 3 detects LAN client vs. Internet clients.
- LZW compression of render demos.
- Fixed command line parameter passing.
- Added a QuakeIII-style graph of the connection quality for network clients controlled with net_clientLagOMeter cvar displays a graph of how much the client predicts ahead of the server note that you can change the minimum predict ahead of a client by setting net_clientPrediction
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

Raoul Duke: ocividne maji Visty tochu problemy. Na XP to asi rozjet nemuzes ? Pokud ne, zkusil bych to nainstalovat po administratorskym uctem, vypnout UAC a hrat to taky pod administratorskym uctem. Patch zkus spustit z HDD (coz asi delas) a mozna bych ho zkusil stahnout znova, je videt, ze to co rozbali z patche do tempu (instalator co je na obrazku zrovna spusten) a chce pouzit, nemuze nektere soubory v tempu najit (poskozene, nejsou, nepristupne....).

Good luck
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jackin píše:...
Dík, ale nakonec jsem to vyřešil trochu jinak.
Zřejmě se nějak pokopala už i samotná instalace doma, to jsem zjistil když jsem se snažil přidat mody, taky je to nechtělo brát.
Takže jsem doom přeinstaloval ale pořád nic, nakonec jsem to zase odinstaloval, prolez registry a odstranil z nich všechno co mělo něco společnýho s Doomem.
Znova nainstaloval - a on to Funguje :) ! (nevím proč se to poprvé posralo a už to ani vědět nechci, hlavně že to funguje)

A musím říct že Doom3 v rozlišení 1920x1200 s ultra detaily a EAX zvukem je fakt mazec :twisted: .
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No já to nedávno jen tak ze zvědavosti zkusil a i přes vše na max. mi ta hra prostě nebavila.
Goldnoob team proud member!
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Thellwin píše:...
Tak jasně že hratelnost grafikou neovlivníš. Ale pač mě Doom bavil i v 800x600 bez detajlů, s chutí si ho dám znova v pořádný kvalitě.
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

Taky jsem to poprve jel na geforce MX400...nadseny...kazdeho bavi neco jineho, nekdo rad prohani MP v CoD, nekdo ma rad FPS a 3rd survival horrory. Jericho odflakli, tak alespon DOOM je porad stejne kvalitni. Kdyby tady nebyl FEAR a par dalsich, asi bych se ukousal pres zimu nudou.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

jsem to taky nahodil po trech letech a jak uz napsal Raoul Duke, sic neni doom nejlepsi, tak ma porad skvelou atmosferu. znam lidi, kteri mi rekli, ze je doom blbost a kdyz jsem se ptal proc, tak z duvodu, ze se ho bojej :D nekdo je hold na ty horory (uz aby byl silent hill 5 :roll: ) nekdo na neco jineho. navic se mi libi ty efekty na extrahigh. :D
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od honzicek1982 »

Potřebuju poradit.Nainstaloval sem si do hry češtinu,ale nemužu nikde najít titulky.Daj se ve hře nějak zapnout???
Raydeeen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raydeeen »

slaava píše:jsem to taky nahodil po trech letech a jak uz napsal Raoul Duke, sic neni doom nejlepsi, tak ma porad skvelou atmosferu. znam lidi, kteri mi rekli, ze je doom blbost a kdyz jsem se ptal proc, tak z duvodu, ze se ho bojej :D nekdo je hold na ty horory (uz aby byl silent hill 5 :roll: ) nekdo na neco jineho. navic se mi libi ty efekty na extrahigh. :D
Když není Doom nejlepší , tak co je ?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Třeba dalších X her podle dalších X lidí ? Co člověk to názor, pokud se chce někdo hádat na téma o kvalitě a nekvalitě jednotlivých FPS akcí, tak je tu na to zvláštní téma.
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Thellwin píše:Třeba dalších X her podle dalších X lidí ? Co člověk to názor, pokud se chce někdo hádat na téma o kvalitě a nekvalitě jednotlivých FPS akcí, tak je tu na to zvláštní téma.
No to tiez moc slavne nedopadlo :roll:
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já myslím, že dopadlo dobře, po promazu urážek atd. ...
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Na DOOM III se oběvila celkem dobrá modifikace GX2 (ano inspirace novým produktem od Nvidie) Celkově je grafika o hodně vylepšená, alespo'n co jsem okoukal z videa: http://www.youtube.com/watch?v=dFLhXTIQFUI
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Still.Lord píše:Na DOOM III se oběvila celkem dobrá modifikace GX2 (ano inspirace novým produktem od Nvidie) Celkově je grafika o hodně vylepšená, alespo'n co jsem okoukal z videa: http://www.youtube.com/watch?v=dFLhXTIQFUI
??? Lepsie nez Ultra quality mod, ten sa objavil uz dost davno.. A nevies prosim Ta ci funguje aj na RoE?? THX
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

133 píše:
Still.Lord píše:Na DOOM III se oběvila celkem dobrá modifikace GX2 (ano inspirace novým produktem od Nvidie) Celkově je grafika o hodně vylepšená, alespo'n co jsem okoukal z videa: http://www.youtube.com/watch?v=dFLhXTIQFUI
??? Lepsie nez Ultra quality mod, ten sa objavil uz dost davno.. A nevies prosim Ta ci funguje aj na RoE?? THX
Nedávno jsem někde viděl ten link, tak jsemsi říkal že to tu vrznu, kdž se zase oživilo auditko.. O funkčnosti pod RoE nic nevím, mod jsem nezkoušel bo nemám D3 :cry:
Skus se zeptat v komentářích na Youtube
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“