jakou GF na propojení tv s různým rozlišením

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
vozgrunt
Nováček
Nováček

jakou GF na propojení tv s různým rozlišením

Příspěvek od vozgrunt »

Nevíte prosím někdo, jestli existuje graf. karta, na které jde propojit PC a LCDTV, tak aby při režimu CLONE, šlo dát jiné rozlišení TV a jiné PC.
Díky
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

je to otazka ovladacu,tam si to nastavis...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

ja mam na LCD-TV/projektoru jine rozliseni nez na Primarnim monitoru a funguje to v poho takze ber nakou ATI u 8rady to nekomu zlobi. Jinak nemam clone rezim ale rozsireni plochy pride mi to praktictejsi.
vozgrunt
Nováček
Nováček

Příspěvek od vozgrunt »

Mám ATI 9550, a jiné rozlišení jde pouze u EXTENDED mode, tzn. že jsou 2 plochy, ale v režimu CLONE, kdy je jen 1 polcha 2x to prostě nejde ! Ovadače mám originál s ati calatist center.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

V režimu CLONE, jak vyplývá z názvu režimu, musíš mít na obou zařízeních STEJNÉ rozlišení.
vozgrunt
Nováček
Nováček

Příspěvek od vozgrunt »

Stratos píše:ja mam na LCD-TV/projektoru jine rozliseni nez na Primarnim monitoru a funguje to v poho takze ber nakou ATI u 8rady to nekomu zlobi. Jinak nemam clone rezim ale rozsireni plochy pride mi to praktictejsi.
Jenže u rozšíření plochy (extended mode) nejdou porhlížet fotky ve fullcreenu, neboť fullscreen se zobrazuje na ploše na pc !! Nebo jde to nějak nastavit ??
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

vozgrunt píše:
Stratos píše:ja mam na LCD-TV/projektoru jine rozliseni nez na Primarnim monitoru a funguje to v poho takze ber nakou ATI u 8rady to nekomu zlobi. Jinak nemam clone rezim ale rozsireni plochy pride mi to praktictejsi.
Jenže u rozšíření plochy (extended mode) nejdou porhlížet fotky ve fullcreenu, neboť fullscreen se zobrazuje na ploše na pc !! Nebo jde to nějak nastavit ??
ano de nastavis si primarni monitor ten rozsirenej s tim ze ikony ti stale zustavaj na tom puvodne primarnim.
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

spis by me zajimalo jestli tedy hledas jinou kartu nebo resis problem s tou stavajici... pokud hledas novou mame tu sekci pro vyber komponent http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=70
pokud chces resit problem uved aspon jakou grafiku vubec mas a jake ovladace atd.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Surgical píše:V režimu CLONE, jak vyplývá z názvu režimu, musíš mít na obou zařízeních STEJNÉ rozlišení.
ne,ne, na moji 8800gt mam zapojene LCD s rozl 1680x1050 a v rezimu CLONE CRT s rozlisenim 1024x768...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
vozgrunt
Nováček
Nováček

Příspěvek od vozgrunt »

Don píše:spis by me zajimalo jestli tedy hledas jinou kartu nebo resis problem s tou stavajici... pokud hledas novou mame tu sekci pro vyber komponent http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=70
pokud chces resit problem uved aspon jakou grafiku vubec mas a jake ovladace atd.
Popravdě ani nevím, kdyby to na té mé nešlo co chcu, tak bych šel do nové !
Mám ATI 9550 series ovladač mám nějakej starší, teď jsem si stáhl úplně novej.
vozgrunt
Nováček
Nováček

Příspěvek od vozgrunt »

durod píše:
Surgical píše:V režimu CLONE, jak vyplývá z názvu režimu, musíš mít na obou zařízeních STEJNÉ rozlišení.
ne,ne, na moji 8800gt mam zapojene LCD s rozl 1680x1050 a v rezimu CLONE CRT s rozlisenim 1024x768...
Tak to je super to chcu taky, myslíš, že to může být jen ovladačem nebo musím měnit kartu ? mám ATI 9550series
vozgrunt
Nováček
Nováček

Příspěvek od vozgrunt »

Stratos píše:
vozgrunt píše: Jenže u rozšíření plochy (extended mode) nejdou porhlížet fotky ve fullcreenu, neboť fullscreen se zobrazuje na ploše na pc !! Nebo jde to nějak nastavit ??
ano de nastavis si primarni monitor ten rozsirenej s tim ze ikony ti stale zustavaj na tom puvodne primarnim.
Nezkoušel jsem to, ale fakt ty ikony tam zůstanou ?
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

vozgrunt píše:
ano zustanou jenom se ti vsechny aplikace primarne oteviraj na to druhym monitoru vcetne her.
vozgrunt
Nováček
Nováček

Příspěvek od vozgrunt »

Stratos píše:
vozgrunt píše:
ano zustanou jenom se ti vsechny aplikace primarne oteviraj na to druhym monitoru vcetne her.
Hned jak přijdu dom, tak to odzkouším a jestli to pojede tak to bude super ! Díky moc :D
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“