jakou GF na propojení tv s různým rozlišením
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- vozgrunt
- Nováček

-
jakou GF na propojení tv s různým rozlišením
Nevíte prosím někdo, jestli existuje graf. karta, na které jde propojit PC a LCDTV, tak aby při režimu CLONE, šlo dát jiné rozlišení TV a jiné PC.
Díky
Díky
- durod
- Středně pokročilý

- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- vozgrunt
- Nováček

-
- Surgical
- Začátečník

-
- vozgrunt
- Nováček

-
Jenže u rozšíření plochy (extended mode) nejdou porhlížet fotky ve fullcreenu, neboť fullscreen se zobrazuje na ploše na pc !! Nebo jde to nějak nastavit ??Stratos píše:ja mam na LCD-TV/projektoru jine rozliseni nez na Primarnim monitoru a funguje to v poho takze ber nakou ATI u 8rady to nekomu zlobi. Jinak nemam clone rezim ale rozsireni plochy pride mi to praktictejsi.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ano de nastavis si primarni monitor ten rozsirenej s tim ze ikony ti stale zustavaj na tom puvodne primarnim.vozgrunt píše:Jenže u rozšíření plochy (extended mode) nejdou porhlížet fotky ve fullcreenu, neboť fullscreen se zobrazuje na ploše na pc !! Nebo jde to nějak nastavit ??Stratos píše:ja mam na LCD-TV/projektoru jine rozliseni nez na Primarnim monitoru a funguje to v poho takze ber nakou ATI u 8rady to nekomu zlobi. Jinak nemam clone rezim ale rozsireni plochy pride mi to praktictejsi.
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
spis by me zajimalo jestli tedy hledas jinou kartu nebo resis problem s tou stavajici... pokud hledas novou mame tu sekci pro vyber komponent http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=70
pokud chces resit problem uved aspon jakou grafiku vubec mas a jake ovladace atd.
pokud chces resit problem uved aspon jakou grafiku vubec mas a jake ovladace atd.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- durod
- Středně pokročilý

- vozgrunt
- Nováček

-
Popravdě ani nevím, kdyby to na té mé nešlo co chcu, tak bych šel do nové !Don píše:spis by me zajimalo jestli tedy hledas jinou kartu nebo resis problem s tou stavajici... pokud hledas novou mame tu sekci pro vyber komponent http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=70
Mám ATI 9550 series ovladač mám nějakej starší, teď jsem si stáhl úplně novej.
- vozgrunt
- Nováček

-
Tak to je super to chcu taky, myslíš, že to může být jen ovladačem nebo musím měnit kartu ? mám ATI 9550seriesdurod píše:ne,ne, na moji 8800gt mam zapojene LCD s rozl 1680x1050 a v rezimu CLONE CRT s rozlisenim 1024x768...Surgical píše:V režimu CLONE, jak vyplývá z názvu režimu, musíš mít na obou zařízeních STEJNÉ rozlišení.
- vozgrunt
- Nováček

-
Nezkoušel jsem to, ale fakt ty ikony tam zůstanou ?Stratos píše:ano de nastavis si primarni monitor ten rozsirenej s tim ze ikony ti stale zustavaj na tom puvodne primarnim.vozgrunt píše: Jenže u rozšíření plochy (extended mode) nejdou porhlížet fotky ve fullcreenu, neboť fullscreen se zobrazuje na ploše na pc !! Nebo jde to nějak nastavit ??
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- vozgrunt
- Nováček

-