Btw. mám Vistu Home Premium X86
Kurzíva v IE, Opeře i FF
- Sattero
- Začátečník

Kurzíva v IE, Opeře i FF
Mám delikátní problém... Něco sem zmáčkl v momentu, kdy sem dělal v PS a přepínal do Opery, a od té doyb mám skoro veškeré texty a odkazy v Opeře, FF, IE kurzívou... Je to dost otravné, ale nevím jakou klávesovou zkratku sem zmáčkl nebo co vlastně... Seznam.cz kurzívou, PCTuning a jeho recenze (tedy jen webový obsah)... Jen některé texty jsou normální... Nevíte co stím? 
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- rudla.rudel
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
joj, to se mi stalo před pár měsíci taky, už nevím jak sem to vyřešil, zvykl jsem si a pak to možná vyřešilo zformátování harddisku... 
ale víš co zkus, v Opeře si můžeš pro jakýkoliv text nastavit font a styl fontu, dej nástroje -> nastavení -> pokočílé -> fonty a tam si u všech nastav normální styl, odkřížkuj (aby tam nebyl...) italic/kurzíva, čili nebudeš mít nic zatrhlého...
ale víš co zkus, v Opeře si můžeš pro jakýkoliv text nastavit font a styl fontu, dej nástroje -> nastavení -> pokočílé -> fonty a tam si u všech nastav normální styl, odkřížkuj (aby tam nebyl...) italic/kurzíva, čili nebudeš mít nic zatrhlého...
Linux!
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- rudla.rudel
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tím jen nastavíš defaultní font pro Operu ne. A ta kurzíva blbla kdekoliv, i na přihlašovací obrazovce do Windows
Jsem mrkl na tento přehled fontů: http://www.dgx.cz/tools/fonts/ a z něho jsem zjistil, že blbne právě Arial, tak jsem ho stáhl z netu a přeinstaloval
Jsem mrkl na tento přehled fontů: http://www.dgx.cz/tools/fonts/ a z něho jsem zjistil, že blbne právě Arial, tak jsem ho stáhl z netu a přeinstaloval