Kurzíva v IE, Opeře i FF

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Sattero
Začátečník
Začátečník

Kurzíva v IE, Opeře i FF

Příspěvek od Sattero »

Mám delikátní problém... Něco sem zmáčkl v momentu, kdy sem dělal v PS a přepínal do Opery, a od té doyb mám skoro veškeré texty a odkazy v Opeře, FF, IE kurzívou... Je to dost otravné, ale nevím jakou klávesovou zkratku sem zmáčkl nebo co vlastně... Seznam.cz kurzívou, PCTuning a jeho recenze (tedy jen webový obsah)... Jen některé texty jsou normální... Nevíte co stím? :D

Btw. mám Vistu Home Premium X86
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
rudla.rudel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudla.rudel »

joj, to se mi stalo před pár měsíci taky, už nevím jak sem to vyřešil, zvykl jsem si a pak to možná vyřešilo zformátování harddisku... :D

ale víš co zkus, v Opeře si můžeš pro jakýkoliv text nastavit font a styl fontu, dej nástroje -> nastavení -> pokočílé -> fonty a tam si u všech nastav normální styl, odkřížkuj (aby tam nebyl...) italic/kurzíva, čili nebudeš mít nic zatrhlého...
Linux!
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Tak se mi to asi taky stalo. Včera jsem něco kutil v PS a dnes koukám, že polovina stránek na netu je psána kurzívou a je to pěkný hnus, nevíte co s tím? :D Dělá to v IE, FF i O...

//Tak jsem to vyřešil - přeinstaloval jsem font Arial a je to vpoho...
rudla.rudel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudla.rudel »

nebo když dáš místo adresy v opeře opera:config a potvrdíš enterem, najdeš záložku fonts a tam poklikáš všude na výchozí, tak by to taky mělo být ok.....
přeinstalovat font :D dobrý řešení ;)
Linux!
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Tím jen nastavíš defaultní font pro Operu ne. A ta kurzíva blbla kdekoliv, i na přihlašovací obrazovce do Windows :D

Jsem mrkl na tento přehled fontů: http://www.dgx.cz/tools/fonts/ a z něho jsem zjistil, že blbne právě Arial, tak jsem ho stáhl z netu a přeinstaloval :D
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Šikovné, díky! Už sem se pomalu začal smiřovat s tím, že budu kurzivoidní :)
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“