díkyspajdr píše:2.06 rivatuner, ale musíš si otevřít RivaTuner.cfg a najít řádek RV670 a na konec řádku dopsat 950Fh.
---------
@ scotty: áno
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Ano anofaugusztin píše: Ano chce, vydesilo ho totiz skore v 3DMarku (nejakych 13 tisic bodov pre E21x0), co ale nic nenapoveda o tom, ci procesor stiha alebo nestiha krmit kartu - skore je nizke kvoli nizsiemu hodnoteniu CPU a nie kvoli neschopnosti krmit kartu datami

za ty prachy.. super procikgodlike píše:Ano anofaugusztin píše: Ano chce, vydesilo ho totiz skore v 3DMarku (nejakych 13 tisic bodov pre E21x0), co ale nic nenapoveda o tom, ci procesor stiha alebo nestiha krmit kartu - skore je nizke kvoli nizsiemu hodnoteniu CPU a nie kvoli neschopnosti krmit kartu datamiS E2160 a 3,5GHz + 3870 11800b v 06 a s E8400 pri 4,4GHz 12800b.Ten E2160 za 1500kc to byl strasne pomalej shit

taq tak... predsa len 2160 aj ked s OC je niekde inde ako 8400... Ja som s mojou 2160 spokojny... za tie peniaze... nejakeho polroka mozno rok este v mojom kompe urcite vydrzi... a potom kupim mozno aj 8400 (dufam, ze uz bude za ine peniaze, ako je teraz...)... maticna doska aj BIOS ich podporuju... a grafika mi urcite vydrzi minimalne ROK (i ked nemam 3870X2 ale len jednojadrovu... som spokojny)...spajdr píše:Ono taky dělat porovnání cpu když jedno jede o 900Mhz níže, to se to pak hodnotí

No vlastně někdy ano, např. u Lost Planet, ale to mi pak i krachlo, stejně jako u World in Conflict, ale nějaké změný v nastavení grafiky to opravily.scotty píše:Taky se vám někdy hra třeba zasekne, za sekundu zhasne obrazovka a pak to zas jede, když se vrátíte do winů tak to napíše že se ovladače restartovaly (nebo tak něco)??

toto sa mi sem tam stane, dokonca sa to asi 2x stalo aj v 2D bud uplne zleti proces CCC alebo sa VPU restartne...scotty píše:Taky se vám někdy hra třeba zasekne, za sekundu zhasne obrazovka a pak to zas jede, když se vrátíte do winů tak to napíše že se ovladače restartovaly (nebo tak něco)??
zmeny v nastaveni grafiky v hre alebo v CCC ??? mozes tie zmeny trosku konkretizovat ??? vdaka...spajdr píše: No vlastně někdy ano, např. u Lost Planet, ale to mi pak i krachlo, stejně jako u World in Conflict, ale nějaké změný v nastavení grafiky to opravily.

to dělaly ovladače nakonec, s 8.3kama mi už nic neblbne.hazo píše:toto sa mi sem tam stane, dokonca sa to asi 2x stalo aj v 2D bud uplne zleti proces CCC alebo sa VPU restartne...scotty píše:Taky se vám někdy hra třeba zasekne, za sekundu zhasne obrazovka a pak to zas jede, když se vrátíte do winů tak to napíše že se ovladače restartovaly (nebo tak něco)??
zatial nemam ziadny problem s artefaktami ani nic podobne... dufam, ze ani nebude... zostava viz podpis...
zmeny v nastaveni grafiky v hre alebo v CCC ??? mozes tie zmeny trosku konkretizovat ??? vdaka...spajdr píše: No vlastně někdy ano, např. u Lost Planet, ale to mi pak i krachlo, stejně jako u World in Conflict, ale nějaké změný v nastavení grafiky to opravily.

na ati tool se vyprdni, občas ukazuje nesmysly.scotty píše:ted jsem ve škole a nemůžu to vyzkoušet, problém s tou obrazovkou v biosu a se sekáním "vyřešil" novej bios na desku (nechápu to). v kostce ty artefakty pořád jsou, a 3D mark do rána nevydržel
JInak jsem včera 5h hrál oblivion a ani jednou se to neseklo...